The Mating Game

The Mating Game gemist?

Seizoen 1

Seizoen 1, Aflevering 5 - Tegen de klippen op

4,0 6 x
Misschien wel de meest bizarre vorm van voortplanting van allemaal vindt plaats in de diepzee. Het is de grootste en dunst bevolkte leefomgeving op aarde, en de meeste dieren hier brengen hun leven alleen en in volslagen duisternis door.

Seizoen 1, Aflevering 4 - Alles draait om timing

3,0 0 x
Slechts een fractie van het aardoppervlak is bedekt met zoet water. Toch is het een belangrijke ontmoetingsplaats voor veel dieren, het podium waar miljoenen bij elkaar komen om een partner te vinden. Omdat er weinig zoet water beschikbaar is, en vaak maar kort, moeten veel dieren opboksen tegen felle concurrentie, want hu...

Seizoen 1, Aflevering 3 - In een donker hoekje

3,0 2 x
In jungles en regenwouden leeft tachtig procent van alle diersoorten op aarde, terwijl ze slechts twee procent van het aardoppervlak bedekken. Om geluk te hebben in de liefde moet je hier behoorlijk opvallen. Sommige dieren proberen de show te stelen, andere moeten vechten voor de overwinning. En voor een paar dieren op vr...

Seizoen 1, Aflevering 2 - In het ruime sop

4,0 1 x
Alle dieren die in onze oceanen leven, staan voor dezelfde opgave. Ze moeten een partner zien te vinden in de grootste en dunst bevolkte leefomgeving op aarde. Dat lossen de zeedieren op met enkele van de vindingrijkste voortplantingsstrategieën die er zijn.

Seizoen 1, Aflevering 1 - Open en bloot

3,0 2 x
De graslanden van onze planeet behoren tot de lastigste leefomgevingen voor dieren op vrijersvoeten. Het is een open podium waar potentiële partners en jaloerse rivalen kunnen toekijken hoe je een versierpoging doet of een blauwtje loopt. Om hier te winnen, moet je alles geven.
Archief