The Night Shift

The Night Shift gemist?

Juli 2020

Burned

4,0 21 x
Scott en Jordan moeten omringd door de natuurbranden noodgedwongen een spoedoperatie uitvoeren. Als Syd ziek wordt in het Turkse vluchtelingenkamp, moet TC alles op alles zetten om medicijnen te bemachtigen. Pauls poging om het ziekenhuis te behoeden voor sluiting lijkt geslaagd, maar de prijs is hoog.

Emergent

3,0 13 x
Een natuurbrand zorgt ervoor dat de eerstehulpafdeling overbelast raakt. Annie komt in de problemen als er wordt ontdekt dat er medicijnen uit de opslagruimte zijn verdwenen. Syd en TC belanden in het vluchtelingenkamp bij de Turks-Syrische grens in een humanitaire crisis.

Trust issues

3,0 13 x
Door TC's opvliegende karakter belandt hij na een knokpartij samen met Drew in de gevangenis. Als Jordans date tijdens een avond in elkaar zakt, ontdekt ze een geheim over hem. TC neemt een ingrijpend besluit over zijn toekomst.

Between a rock and a hard place

3,0 11 x
Malik Martin, de jongen die door Scotts toedoen verlamd raakte, is terug in het ziekenhuis. Jordan constateert dat de jongen met spoed geopereerd moet worden en wil dat Scott dat op zich neemt. TC zet zijn leven op het spel om het slachtoffer van een hijskraanongeluk te redden.

Unexpected

4,0 9 x
De eerstehulpafdeling is onderbezet door een staking van het verplegend personeel. Op dat moment gaat er buiten het ziekenhuis een bom af. Een SWAT-team weet de dader al snel op te sporen en schiet haar neer. In een poging haar in leven te houden, realiseert TC zich dat hij de vrouw kent.

All in

4,0 9 x
Tophers moeder wordt met spoed opgenomen en haar situatie is zorgwekkend. Terwijl het team er alles aan doet om haar te redden, realiseert Topher zich dat hij nog zoveel tegen zijn moeder wil zeggen. Tijdens de behandeling van een zwaargewonde pleegmoeder ontdekken Drew en Shannon dat de vrouw iets verbergt.

By dawn's early light

4,0 13 x
Tijdens een concert in een park gaat het afsteken van vuurwerk gruwelijk mis. Drew en Syd, die het concert ook bezochten, schieten een zwaargewonde moeder en haar dochter te hulp. Als TC en Topher op de plek des onheils arriveren, volgt er een tweede explosie.

Hot in the city

4,0 15 x
Shannon en Jordan moeten medische hulp verlenen als er rellen uitbreken tijdens een worstelwedstrijd. Terwijl San Antonio gebukt gaat onder een hittegolf begeeft de airco in het ziekenhuis het. TC moet een koele plek zien te vinden voor een marathonloopster met een zonnesteek.

Get busy livin'

3,0 13 x
Jordans poging om het leven van een vrouwelijk patiënt te redden lijkt een onmogelijke opgave. Scott wil een deal sluiten met een fabrikant die een nieuwe hartklep heeft ontwikkeld. De voorwaarde is dat het ziekenhuis dan ook hun medicijnen afneemt. TC wijst Scott op bijwerkingen van een van die medicijnen.

Three-two-one

3,0 11 x
De verdachte in een rechtszaak met mogelijk racistische motieven wordt vlak voor het uitspreken van het jury-oordeel onwel. Zijn behandeling in het ziekenhuis zorgt zowel binnen de muren als erbuiten voor veel onrust.
Archief