The Spencer Sisters

Laatste aflevering
40:51
The Spencer Sisters

Darby en Victoria werken samen met Victoria's bedrijvige vriend Rory om een zaak te onderzoeken waarvan hij zeker weet dat het een aanslag op zijn leven was.

The Spencer Sisters gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 1
40:51
Wanneer de professionele reputatie van de plaatselijke bistro-eigenaar Antonio in het gedrang komt, schakelt hij de diensten van Darby en Victoria in, op voorwaarde dit geheim te houden voor zijn echtgenoot Zane. Ondertussen dwingt Victoria's agent, Sarita, Victoria om een ​​aantal andere auteurs te ontmoeten om haar uit h...
40:51
Verlopen
Darby en Victoria doen onderzoek naar gestolen intellectueel eigendom voor vrienden van Alistair, een drietal tech-ontwikkelaars. Ondertussen werken moeder en dochter elkaar op de zenuwen in hun gedeelde werk- en woonruimte.
40:51
Verlopen
Als farmaceutisch CEO Marlina thuiskomt en ziet dat haar verloofde is verdronken, onderzoeken Victoria en Darby of hij het slachtoffer was van bedrijfsspionage of Marlina's eigen nageslacht.
Binnenkort terug te kijken
40:51

Seizoen 1, Aflevering 6 - The Winemaker's Woe

Verwacht op
Een voormalige klasgenoot van Darby huurt haar en Victoria in om onderzoek te doen naar vandalisme op zijn wijnmakerij en de vonken tussen hem en Darby vliegen in het rond. Tijdens het onderzoek ontdekken ze echter een groot familiegeheim.
Archief