The Transporter

Mei 2020
44:43

Beacon of hope

3,0 35 x
Frank en Cat moeten in Mauritanië de gewonde hulpverlener Zac redden en voorkomen dat hij in handen van een beruchte krijgsheer valt. Zac houdt zich schuil en niemand weet waar hij zich bevindt. Cat vertelt Frank dat Zac een ex-vriend is. Ze voelt zich schuldig dat Frank door haar toedoen zo'n gevaarlijke en gecompliceerde...
43:25

End game

2,0 70 x
Frank en Cat doen zich voor als het extreem welvarende echtpaar Millers. Ze hebben de opdracht om binnen te dringen in de bankkluis van de Millers en daar de door de Millers gestolen diamanten te verruilen voor perfecte namaakdiamanten.
42:58

Sixteen hands

3,0 25 x
Frank wordt ingehuurd om een volbloed renpaard met een waarde van 10 miljoen dollar te vervoeren van Kentucky naar New York. Op het moment dat Frank en Jules bij de stallen arriveren, heeft een gewapende inbreker de beveiliging en de jockey van het renpaard aangevallen. Frank en Jules grijpen in, maar de inbreker weet te o...
44:17

Trust

4,0 27 x
Rose Marquez huurt Frank in om aan haar agressieve vriend, Zachary, te kunnen ontsnappen. Frank brengt haar naar een privéluchthaven waar ze aan boord van een jet stapt richting Brazilië. Dan blijkt dat Zachary ook aan boord is. Hij vertelt haar dat Frank dubbelspel heeft gespeeld.
April 2020
49:05

2B or not 2B

3,0 24 x
De 12-jarige zoon van een Italiaanse rechter ziet hoe zijn vader door een huurmoordenaar wordt vermoord. Als enige getuige loopt de jongen groot gevaar. Hij wordt daarom ondergebracht op een schuiladres in Duitsland. Het proces vindt in Rome plaats en het is aan Frank om ervoor te zorgen dat de jongen heelhuids in de recht...
47:16

We go back

4,0 38 x
Frank wordt door zijn oude maat Tommy gevraagd om hun vriend Rob in Libië te redden. De twee ex-collega's van Frank werken nu voor MI6. Rob is vermist en het is voor MI6 te gevaarlijk om een reddingsoperatie uit te voeren vanwege de politieke instabiliteit. Frank is op dit moment de enige die kan helpen.
Maart 2020
46:16

Cherchez la femme

3,0 23 x
Frank krijgt de opdracht om de jonge hacker Jet naar een opdrachtgever te brengen. Wat hij op dat moment niet weet, is dat de maffia ook achter de whizzkid aan zit. Frank komt niet veel later voor een duivels dilemma te staan. Of hij levert Jet bij de maffia af, of de door hen ontvoerde Carla wordt vermoord.
April 2019
45:36

Diva

3,0 27 x
Frank wordt ingehuurd om de bekende zangeres Ferrara McIntyre te begeleiden naar haar optredens. Als ze onderweg beschoten worden door een motorrijder, beseft Frank dat er iets flink mis is. De volgende dag ontvangt Ferrara opnieuw een anonieme bedreiging, maar ze wil toch gewoon aan de slag.
December 2017
45:31

12 hours

3,0 42 x
Frank krijgt twaalf uur de tijd om een gestolen microchip weg te brengen, voordat het pakketje ontploft. In een race tegen de klok probeert Frank een manier te vinden om het explosief onschadelijk te maken.
Oktober 2017
45:33

City of love

4,0 39 x
Frank is op weg naar Zuid-Frankrijk om daar een pakket af te leveren. Bij een politiecontrole reageren speciaal getrainde honden op Franks auto, waarna hij op de vlucht slaat. Eenmaal weer in veiligheid ontdekt Frank dat hij een bom vervoert die bedoeld is voor een terroristische aanslag.
Archief