The Tribute, Battle Of The Bands

Laatste aflevering
1:14:10
The Tribute, Battle Of The Bands

In de finale strijden de 6 overgebleven Tribute bands om een plek op de affiche van de Ziggo Dome. Maar optreden voor 17.000 mensen is alleen voor de 4 beste bands uit deze competitie weggelegd. Welke 2 bands verlaten vanavond nét voor de finish de show? En welke band wint maar ...

The Tribute, Battle Of The Bands gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 3
1:06:15
In deze halve finale bezoeken de 7 overgebleven Tribute bands de bijzondere plek waar ze straks misschien wel mogen staan. De Ziggo Dome! Nu nog helemaal leeg, maar niet minder indrukwekkend. Om alvast een gevoel te krijgen bij hoe het zal zijn om straks op dat podium te mogen staan krijgen ze allemaal een bijzondere rondl...
1:08:36
Vanaf nu komen er geen nieuwe bands meer bij in de strijd om de beste Tribute band van Nederland te worden. De 8 overgebleven bands moeten alles uit de kast halen om nu te laten zien dat ze bij de beste vier horen en een eigen Ziggo Dome concert kunnen dragen. Maar ook vanavond valt er weer een band af aan het eind van de ...
1:09:52
De plek die de verliezende band van vorige week heeft achtergelaten wordt in deze aflevering nog 1 keer opgevuld met een nieuwe band. The Brothers Of Blues maken een vliegende start met: Everybody Needs Somebody. Zij strijden samen met de nog 8 overgebleven bands om een plek op dat gigantische podium in de Ziggo Dome.
1:10:18
Seizoen 3, Aflevering 3 van The Tribute, Battle Of The Bands is toegevoegd op zaterdag 20 januari 2024. The Tribute, Battle Of The Bands is een spelprogramma bij SBS 6. Verschillende tributebands nemen het tegen elkaar op.
1:10:44
Seizoen 3, Aflevering 2 van The Tribute, Battle Of The Bands is toegevoegd op zaterdag 13 januari 2024. The Tribute, Battle Of The Bands is een spelprogramma bij SBS 6. Verschillende tributebands nemen het tegen elkaar op.
1:11:10
Seizoen 3, Aflevering 1 van The Tribute, Battle Of The Bands is toegevoegd op zaterdag 6 januari 2024. The Tribute, Battle Of The Bands is een spelprogramma bij SBS 6. Verschillende tributebands nemen het tegen elkaar op.
Archief