The Vampire Diaries

The Vampire Diaries gemist?

November 2019

I Was Feeling Epic, Seizoen 8

4,0 33 x
The Vampire Diaries trekt je volledig mee in een sexy, dramatisch en mysterieus verhaal over de twee vampierbroers Stefan en Damon; de één goed, de ander slecht. Met het lot van Mystic Falls op het spel, moeten Stefan en Damon met hun grootste vijand vechten voor de laatste battle.
Oktober 2019

We're Planning a June Wedding, Seizoen 8

3,0 23 x
The Vampire Diaries trekt je volledig mee in een sexy, dramatisch en mysterieus verhaal over de twee vampierbroers Stefan en Damon; de één goed, de ander slecht. Een bruiloft is snel gepland zodat Damon en Stefan een gevaarlijke vijand naar buiten kunnen lokken.

It's Been a Hell of a Ride, Seizoen 8

3,0 28 x
The Vampire Diaries trekt je volledig mee in een sexy, dramatisch en mysterieus verhaal over de twee vampierbroers Stefan en Damon; de één goed, de ander slecht. Damon en Stefan bundelen hun krachten tegen Cade om Elena's kist te beschermen, terwijl Caroline en Alaric omgaan met de groeiende krachten van hun dochters.

The Lies Will Catch Up With You, Seizoen 8

3,0 11 x
The Vampire Diaries trekt je volledig mee in een sexy, dramatisch en mysterieus verhaal over de twee vampierbroers Stefan en Damon; de één goed, de ander slecht. Damon en Alaric worden geconfronteerd met een oude vijand nadat ze een wapen hebben gevonden dat Cade zou kunnen doden.
September 2019

You Made A Choice to Be Good, Seizoen 8

4,0 12 x
The Vampire Diaries trekt je volledig mee in een sexy, dramatisch en mysterieus verhaal over de twee vampierbroers Stefan en Damon; de één goed, de ander slecht. Cade keert terug naar Mystic Falls met nieuwe opdrachten voor Damon en Stefan die elk leiden tot ondenkbare gevolgen.

Nostalgia's a Bitch, Seizoen 8

3,0 11 x
The Vampire Diaries trekt je volledig mee in een sexy, dramatisch en mysterieus verhaal over de twee vampierbroers Stefan en Damon; de één goed, de ander slecht. Caroline en Bonnie komen Damons geest binnen en beseffen dat Stefan de sleutel is tot zijn lot. Sybill concurreert met haar zus voor controle over de bel.

The Simple Intimacy of the Near Touch, Seizoen 8

4,0 13 x
The Vampire Diaries trekt je volledig mee in een sexy, dramatisch en mysterieus verhaal over de twee vampierbroers Stefan en Damon; de één goed, de ander slecht. Mystic Falls wordt begroet door een traditionele viering en ook twee roekeloze broers. Caroline blijft ontkennen over de toekomst.

We Have History Together, Seizoen 8

3,0 13 x
The Vampire Diaries trekt je volledig mee in een sexy, dramatisch en mysterieus verhaal over de twee vampierbroers Stefan en Damon; de één goed, de ander slecht. Stefan en Damon wonen een supportgroep voor woedebeheer bij en zijn op zoek naar hun volgende slachtoffer.
Augustus 2019

The Next Time I Hurt Somebody, It Could Be You, Seizoen 8

3,0 12 x
The Vampire Diaries trekt je volledig mee in een sexy, dramatisch en mysterieus verhaal over de twee vampierbroers Stefan en Damon; de één goed, de ander slecht. Geconfronteerd met de gevolgen van zijn interactie met Cade, is Stefan vastbesloten om één ding goed te laten verlopen: kerstavond met Caroline.
Juli 2019

You Decided That I Was Worth Saving, Seizoen 8

4,0 9 x
The Vampire Diaries trekt je volledig mee in een sexy, dramatisch en mysterieus verhaal over de twee vampierbroers Stefan en Damon; de één goed, de ander slecht. In het arsenaal onderzoekt Alaric een mysterieus artefact waarvan hij hoopt dat het zal helpen in hun strijd om Damon en Enzo terug te krijgen.
Archief