True Jackson VP

Seizoen 2

Seizoen 2, Aflevering 1 (True's Concert)

4,0 3 x
De mode-lessen worden geschrapt op school. True organiseert een benefiet-concert om de lessen tóch te kunnen financieren. Dat benefiet wordt alleen maar een succes als Justin Bieber optreedt.

Seizoen 2, Aflevering 13 (Het cadeau)

3,0 3 x
Maar laat als verassing voor Max zijn verjaardag Max' ome Cheswick overkomen. Niet wetende dat dat een paard is. Verder komt Stu, de broer van Ryan, langs; een typische yup met een te vlotte babbel, die besloten heeft kunstenaar te worden.

Seizoen 2, Aflevering 6 (Mijn baas vrat m'n huiswerk op!)

4,0 4 x
Mr. Madigan slikt True's USB-stick in en moet nablijven. Intussen moet True Mad Style draaiende houden, maar ze krijgt ruzie met brandwacht O'Bannon, die de tent sluit.

Seizoen 2, Aflevering 7 (Kleine Buddies)

4,0 2 x
True, Lulu en Ryan worden voor een dag mentor van een eerstejaars. True krijgt Molly. Een nerderig betwetertje. Ryan krijgt Nate, een klein ettertje en Lulu krijgt Babs. Een doorgesnoven dame van in de dertig, die haar opleiding wil afmaken.

Seizoen 2, Aflevering 9 (De date)

4,0 4 x
Jimmy en True hebben eindelijk een date, maar wel met grote gevolgen.
Seizoen 1

Seizoen 1, Aflevering 14 (omkeerdag)

3,0 5 x
Max ruilt voor een dag iedereens taken om.

Seizoen 1, Aflevering 16 (Amanda huurt een Pink)

4,0 2 x
Sebastian Fabulous, een belangrijke mode-inkoper, komt naar Mad Style om een ontwerp te bekijken.

Seizoen 1, Aflevering 17 (Poppenkast)

4,0 3 x
Max vraagt Doris ten huwelijk. Doris zegt nee. Niet omdat ze niet wil, maar ze wil een bijzonder aanzoek, niet zo gewoontjes op de knieën.

Seizoen 1, Aflevering 24 (De bruiloft)

4,0 5 x
Max gaat trouwen met Doris. Zij wil een grootse happening in de dierentuin, hij iets sobers op kantoor. Aangezien zíj hysterisch is, wordt het de dierentuin.

Seizoen 1, Aflevering 11 (Aarts-rivalen)

3,0 3 x
Simon Cristini, de voormalig compagnon van Max komt z'n jaarlijkse bezoek brengen. Simon en Max haten elkaar en houden elk jaar een wedstrijd.
Archief