True Jackson VP

Seizoen 1

Seizoen 1, Aflevering 22 (Het last minute bal)

4,0 11 x
True krijgt twee kaartjes voor het Last Minute Bal, een geweldig gala, waarvoor mensen op dezelfde dag dat het plaatsvindt uitgenodigd worden. Zowel Lulu als Ryan proberen een wit voetje bij True te halen.
Seizoen 2

Seizoen 2, Aflevering 13 (Het cadeau)

3,0 7 x
Maar laat als verassing voor Max zijn verjaardag Max' ome Cheswick overkomen. Niet wetende dat dat een paard is. Verder komt Stu, de broer van Ryan, langs; een typische yup met een te vlotte babbel, die besloten heeft kunstenaar te worden.
Seizoen 1

Seizoen 1, Aflevering 14 (omkeerdag)

4,0 25 x
Max ruilt voor een dag iedereens taken om.

Seizoen 1, Aflevering 7 (School reünie)

3,0 7 x
Amanda heeft een middelbare school reünie.
Seizoen 2

Seizoen 2, Aflevering 7 (Kleine Buddies)

4,0 9 x
True, Lulu en Ryan worden voor een dag mentor van een eerstejaars. True krijgt Molly. Een nerderig betwetertje. Ryan krijgt Nate, een klein ettertje en Lulu krijgt Babs. Een doorgesnoven dame van in de dertig, die haar opleiding wil afmaken.
Seizoen 1

Seizoen 1, Aflevering 11 (Aarts-rivalen)

3,0 9 x
Simon Cristini, de voormalig compagnon van Max komt z'n jaarlijkse bezoek brengen. Simon en Max haten elkaar en houden elk jaar een wedstrijd.

Seizoen 1 (True's nieuwe assistent)

3,0 11 x
True heeft haar twijfels bij een nieuwe designer...
Seizoen 2

Seizoen 2, Aflevering 30 (Een dag directeur)

4,0 8 x
Ryan wordt door een statuut in het schoolreglement directeur van de school en hij wordt al snel een dictator. Lulu en de leraren bedenken een plan, waardoor Lulu directeur wordt en de rust weerkeert. Intussen ontdekt True dat Amanda meerdere banen heeft.
Seizoen 1

Seizoen 1, Aflevering 17 (Poppenkast)

4,0 2 x
Max vraagt Doris ten huwelijk. Doris zegt nee. Niet omdat ze niet wil, maar ze wil een bijzonder aanzoek, niet zo gewoontjes op de knieën.

Seizoen 1 (True Matchmaker)

3,0 20 x
Seizoen 1 (True Matchmaker) van True Jackson VP is uitgezonden op donderdag 5 november 2020 om 13:03 uur en was te zien op Nickelodeon.
Archief