Try Before You Die

Try Before You Die gemist?

Seizoen 1
17:02

Seizoen 1, Aflevering 7 - Rodeo en Solo flashmob

4,0 4 x
Onnedi en Qucee gaan een dancebattle aan in een winkelcentrum. Wie is de king of the dancefoor en danst de sterren van de hemel tijden zijn solo flashmob? De groepschallenge laat zien wie de echte rodeoster is. Wie blijft het langst zitten op Edson de Grazer?
16:21

Seizoen 1, Aflevering 5 - Paintball, Eetwedstrijd en Achtbaan

4,0 5 x
Nesim en Tim worden geblinddoekt op pad gestuurd en hebben geen idee wat ze gaan doen. In deze eerste challenge strijden ze tegen elkaar gaan in de eetwedstrijd der eetwedstrijden. Als toetje moeten ze daarna zo lang mogelijk in de achtbaan zitten. Houden ze dit vol? De groepschallenge is een heuse paintball shoot out. Wie...
17:33

Seizoen 1, Aflevering 8 - Taartengevecht en James Bond stunt

4,0 5 x
Stephanie en Fenna gaan strijden om de titel: de nieuwe James Bond. Na 25 Bondfilms is het namelijk de hoogste tijd voor een vrouwelijke variant. We sluiten deze finale af met een allesbeslissende zure taarten finale fissa. Wie kroont zich als de ultieme Try Before You Die-er?
16:38

Seizoen 1, Aflevering 4 - Flyboarden, Spookhuis en Levend begraven

3,0 8 x
Onnedi en Quinty gaan als ghosthunters contact leggen met het dodenrijk en worden daar zelf ook nog eens onderdeel van. In de groepschallenge komen we erachter wie het beste kan vliegen als een superheld. De presentatoren halen alles uit de kast om te laten zien wie de perfecte balans heeft op een flyboard.
16:19

Seizoen 1, Aflevering 6 - Vuurspuwen en BMX backflip

4,0 6 x
Jurre en Quinty gaan de strijd aan met elkaar op de BMX-schans om een heuse backflip te maken. Wie van hen gaat dit lukken en wie beland er in het ziekenhuis? Tijdens de groepschallenge zetten de Tryers elkaar in vuur en vlam. Wie maakt de grootste vlam als menselijke vlammenwerper?
15:44

Seizoen 1, Aflevering 3 - Ballon en Freediven

3,0 7 x
Stephanie van Eer en Tim Senders gaan uitvechten wie de beste freediver is. Daarvoor zijn ze afgereisd naar de diepste indoor duiktank van Nederland. Ze gaan op grote diepte de strijd met elkaar aan, maar voordat het zo laat is, moeten ze in het diepe water eerst hun eigen angsten zien te overwinnen.
16:29

Seizoen 1, Aflevering 2 - Beton slaan en offroadracen

4,0 1 x
Jurre Geluk en Qucee nemen het tegen elkaar op in een epische offroad race. In hun brandwerende pak gaan ze tegen elkaar racen in opgevoerde sloopauto's op het stoffigste circuit van Nederland. De groepschallenge van deze week heeft alles te maken met wie er het hardst kan blazen. Wie laat er als eerste een mega-grote conf...
16:47

Seizoen 1, Aflevering 1 - Zwemchallenge en Stuntvliegen

3,0 1 x
Deze week zijn de acht Tryers onderweg naar hun homebase op het eiland Pampus. Halverwege de rit stopt de boot en moeten ze zelf levend aan zien te komen op het eiland. In de duo challenge gaan Nesim en Fenna Ramos met elkaar de strijd grote hoogte. Wie van hen maakt de leipste looping in een stuntvliegtuig. Wie overleeft ...
Archief