Tyler Perry's Young Dylan

Tyler Perry's Young Dylan gemist?

Seizoen 1

Seizoen 1, Aflevering 13 (Gezegend)

4,2 51 x
Young Dylan droomt ervan dat zijn moeder hem komt ophalen. Maar hij weet niet meer of hij wil dat die droom waar wordt.

Seizoen 1, Aflevering 12 (Rap drummer)

4,0 20 x
Dylan krijgt een drumstel per post van zijn moeder. Hij is zo blij dat hij niet kan stoppen met oefenen, tot ergernis van alle anderen.

Seizoen 1, Aflevering 11 (Special Delivery)

4,0 14 x
Rebecca is babysitting Charlie and Dylan, but when a deliveryman arrives with a package from Dylan's mom, Rebecca and Dylan fight over the rule about not opening the door.

Seizoen 1, Aflevering 10 (Zo Mooi)

1,5 14 x
Zury zegt dat Rebecca altijd heel mooi is. Ondertussen rapt Young Dylan een battle met zijn juf.

Seizoen 1, Aflevering 9 (Leermoment)

4,3 23 x
Wanneer Rebecca last heeft van online pest-gedrag probeert Myles haar trollen af te schrikken door nog grover te worden. Helaas vergeet hij om zijn reacties anoniem te plaatsen.

Seizoen 1, Aflevering 8 (Mag ik mama)

4,0 18 x
Myles leest in het dagboek van Dylan een rap over diens moeder. Hij probeert Dylan te laten merken dat hij zich ook in dit nieuwe huis veilig kan voelen.

Seizoen 1, Aflevering 7 (In de nesten)

4,0 22 x
De leugen van Bethany en Rebecca dat Viola zou zijn overleden speelt op. De school heeft het feest afgelast en Myles is ontstroostbaar. Als Myles, Yasmine en Viola ontdekken wat er is gebeurd verzinnen ze een passende straf voor Rebecca en Bethany.

Seizoen 1, Aflevering 6 (Bloemen)

3,0 23 x
Dylan heeft een oogje op Bethany, maar hij is te jong voor haar. Rebecca probeert Zury te vertellen dat ze niet naar het feest kan, maar ze durft niet eerlijk te zijn. Dus liegt ze dat haar Oma plotseling is overleden.

Seizoen 1, Aflevering 5 (Mond vol tanden)

3,0 46 x
Yasmine houdt een feestje thuis voor haar collega's omdat ze een prijs heeft gewonnen. Dylan, Charlie en Rebecca verpesten de hapjes terwijl Myles werkt aan een speech die hij nooit zal geven.

Seizoen 1, Aflevering 5 (Handhaving)

3,0 21 x
Eenmaal op school gaat Dylan onmiddelijk in verzet tegen het verplichte uniform. Hij zweept de hele klas op. Rebecca en Bethany proberen een wit voetje te halen om toch naar het feest te mogen.
Archief