Typisch

Seizoen 33
25:25

Seizoen 33, Aflevering 3 Leiden

4,0 2 x
De kinderen van Alessandra en Luca mogen weer naar school. 's Morgens vroeg is het chaos om iedereen in dit Italiaanse gezin op tijd de deur uit te krijgen. Lotte is het weekend thuis bij haar ouders in Den Haag. Haar vader is geboren en getogen in Leiden en is supertrots dat ze hier ging studeren. Peter is niet alleen de ...
25:51

Seizoen 33, Aflevering 2 Leiden

4,0 0 x
De Italiaanse Alessandra en Luca kwamen zeven jaar geleden in Leiden wonen. Ze zijn beiden universitair hoofddocent Natuurkunde aan de universiteit van Leiden. Ze zitten dus in het spitsuur van thuisonderwijs. Lotte is de nestrix, de huisoudste van het Minerva-huis waar Emel schoonmaakt. Ze organiseert een zwemrace voor ee...
25:48

Seizoen 33, Aflevering 1 Leiden

4,0 2 x
Op de Haarlemmerstraat zit al generaties lang slagerij Van der Zon. De vaste klanten weten het: de worst van Van der Zon is wereldberoemd in Leiden. Emel werkt als schoonmaakster in Pap 8, een Minerva-meidenhuis aan de Papengracht. Daar wonen acht meiden en Emel is de 'huismama.' Sophia heeft een Nederlandse moeder en haar...
Seizoen 4
25:12

Seizoen 4, Aflevering 12 Emmen

4,0 4 x
Robert probeert de winterkou zijn lijf uit te jagen met een turbostandje warmtelamp. Engel en Brechtje sluiten vandaag voor het laatst de deuren van hun buurtsuper en de Indiase Kamal en Drentse Grietje vinden dan toch een gezamenlijke passie.
25:10

Seizoen 4, Aflevering 11 Emmen

3,0 4 x
Edelman in wording Dennis probeert het handboogschieten onder de knie te krijgen. Erico en Charno dromen weg van een bestaan als brandweerman en nu hun buurtsuper bijna sluit, droomt Brechtje van verre reizen en warme stranden.
25:09

Seizoen 4, Aflevering 10 Emmen

3,0 8 x
Engel wil zijn oude, vertrouwde klanten niet in de steek laten nu hij zijn buurtsuper sluit. Kamal probeert zijn nuchtere Grietje in te wijden in de uitbundige Bollywoodfilms en Erico en Charno rukken dag en nacht uit voor 112-meldingen, op de fiets.
25:02

Seizoen 4, Aflevering 9 Emmen

3,0 0 x
Robert probeert in de moestuin zijn stramme lijf met frisse tegenzin in beweging te krijgen. Schoolmeester Dennis probeert in zijn vrije tijd als edelman door het leven te gaan en Karin zint op een bijzondere verrassing voor haar kunstenaarsvriend Hein.
24:48

Seizoen 4, Aflevering 8 Emmen

4,0 2 x
Engel en Brechtje brengen hun klanten het slechte nieuws over de sluiting van de buurtsuper. Janneke geniet met volle teugen van het getut tijdens een beautymiddag en Grietje probeert de Indiase Kamal warm te maken voor de Hollandse pot.
24:56

Seizoen 4, Aflevering 7 Emmen

3,0 0 x
Robert en zijn muziekvrienden verzinnen een list nu ze niet kunnen optreden. Desie en Hans gaan de barricades op om het ontslag van handhaver Mo te voorkomen en Grietje helpt de Indiase Kamal om zijn dromen in ons land waar te maken.
25:14

Seizoen 4, Aflevering 6 Emmen

3,0 4 x
Janneke is niet als vrouw geboren, maar voelt zich op-en-top dame. De oldtimer van Martin heeft kuren; het vaste ritje met broer Ernst komt in gevaar. En Brechtje maakt zich zorgen over man Engel nu zijn levenswerk, de buurtsuper, gaat sluiten.
Archief