Typisch

Typisch gemist?

Seizoen 44

Seizoen 44, Aflevering 12 Dordt

3,0 7 x
Ad gaat voor een bijzondere gelegenheid vandaag even helemaal door de wasstraat. Bij blueszangeres Noble en dochter Menke wordt een gevoelige snaar geraakt. Bart doet graag wat terug voor vrienden die hem door moeilijke tijden heen helpen.

Seizoen 44, Aflevering 11 Dordt

3,0 12 x
Ad gaat op zoek naar strategische plekken in Dordt om zijn dichtkunst, illegaal, op te hangen. Marianne zwijgt in zeven talen over de nieuwe liefde in haar leven. Blueszangeres Noble duikt vandaag eindelijk weer de studio in.

Seizoen 44, Aflevering 10 Dordt

3,0 11 x
Bart viert zijn verjaardag, samen met Sproetje, noodgedwongen in quarantaine. Marry maakt zich mooi voor haar bezoek aan het graf van man en zoon. Tex' vaarkunsten worden op de proef gesteld.

Seizoen 44, Aflevering 9 Dordt

4,0 10 x
Caroline is gespannen voor een bezoekje van haar kieskeurige vader. Marianne reist, zonder een stap buiten Dordrecht te zetten, de hele wereld over. Bij gebrek aan een echte Dordtse jungle maakt Kees de Biesbosch-man er het beste van.

Seizoen 44, Aflevering 8 Dordt

3,0 7 x
Stadsdichter Juno ontwaakt met een flinke kater. Marry is al vroeg uit de veren voor een gezonde dosis ochtendgymnastiek. Kees de Biesbosch-man deelt de geheimen van de Dordtse natuur.

Seizoen 44, Aflevering 7 Dordt

3,0 24 x
Tegeldichter Ad stapt naar de krant om zijn dichtplannen voor Dordt te ontvouwen. Bart heeft een nieuwe levensgezel gevonden in de strijd tegen zijn sombere buien. Tex en Caroline moeten het broodnodige onderhoud verrichten aan een van hun vaartuigen.

Seizoen 44, Aflevering 6 Dordt

3,0 16 x
Stadsdichter en kapper Juno moppert over al die mopperende Dordtenaren. De 85-jarige Marry kan maar geen afscheid nemen van haar bloemenkraam. En globetrotters Tex en Caroline genieten van hun nieuwe leven op de Dordtse wateren.

Seizoen 44, Aflevering 5 Dordt

3,0 14 x
Ad vecht tegen de ambtelijke molens om Dordt om te dopen tot heuse dichtstad. Rob en Dick gaan op koopjesjacht om hun huis en winkel weer in het nieuw te steken. Suus, het hondje van Marianne, moet hoognodig naar de kapper.

Seizoen 44, Aflevering 4 Dordt

3,0 26 x
Marianne neemt met haar vriendinnen het teleurstellende Dordtse mannenbestand door. Ruurd voelt zich nog altijd het groentje van het grasteam van FC Dordrecht. In het huisje van Adriana vechten poppen en dieren om aandacht van hun bazinnetje.

Seizoen 44, Aflevering 3 Dordt

3,0 11 x
De razende weergoden inspireren Ad zijn onstuimige liefde aan Leida te verklaren. Koffie, broodje en op zoek naar een baan: het is al acht jaar een vast ochtendritueel van Ron. Het Dordtse water heeft Wienus weer teruggedreven naar 'zijn' Dordt.
Archief