Typisch

Seizoen 40
25:52

Seizoen 40, Aflevering 4 Eijsden

3,0 3 x
Edith geeft niet alleen muziekles, maar is ook in te huren als zangeres. Vandaag zingt ze bij de kerkelijke inzegening van een huwelijk. Peter en Diana gaan met vakantie. De organisatie Topsport for Life organiseert reizen, speciaal voor mensen die ongeneeslijk ziek zijn. Harrie is een bekend gezicht in Eijsden en maakt me...
25:14

Seizoen 40, Aflevering 3 Eijsden

3,0 4 x
Pastoor Ruud heeft acht parochies te bedienen, waaronder die in Eijsden. Hij maakt met iedereen een praatje. Sabria was in Syrië universitair docent Engels, maar werkt nu op de azc-basisschool in Maastricht als klassenassistent. Sabria spreekt veel talen en betekent veel voor de kinderen die net in Nederland zijn. Toen de ...
25:27

Seizoen 40, Aflevering 2 Eijsden

4,0 1 x
Harrie komt uit Sint Geertruid, maar woont al jaren in 't Pieterke, een instelling voor begeleid wonen in Eijsden. Hij is zeer betrokken bij de voerbalvereniging en coacht het vijfde elftal. Sabria vluchtte acht jaar geleden met haar gezin uit Koerdisch Syrië. Ze kwamen terecht in een huurhuis in de nieuwbouwwijk Poelveld....
24:56

Seizoen 40, Aflevering 1 Eijsden

3,0 6 x
Eijsden is een dorp in het zuidelijkste puntje van Limburg aan de Maas. Peter en Diana vonden de liefde voor elkaar. Kort daarna kreeg Peter de diagnose ALS (een progressieve zenuw/spierziekte). Peter heeft veel zorg nodig en die geeft Diana hem. Het leven wordt praktisch steeds ingewikkelder, maar de liefde blijft. Jannie...
Seizoen 39
24:15

Seizoen 39, Aflevering 12 Dordt

3,0 1 x
Ad gaat voor een bijzondere gelegenheid vandaag even helemaal door de wasstraat. Bij blueszangeres Noble en dochter Menke wordt een gevoelige snaar geraakt. Bart doet graag wat terug voor vrienden die hem door moeilijke tijden heen helpen.
24:45

Seizoen 39, Aflevering 11 Dordt

3,0 1 x
Ad gaat op zoek naar strategische plekken in Dordt om zijn dichtkunst, illegaal, op te hangen. Marianne zwijgt in zeven talen over de nieuwe liefde in haar leven. Blueszangeres Noble duikt vandaag eindelijk weer de studio in.
24:46

Seizoen 39, Aflevering 10 Dordt

3,0 2 x
Bart viert zijn verjaardag, samen met Sproetje, noodgedwongen in quarantaine. Marry maakt zich mooi voor haar bezoek aan het graf van man en zoon. Tex' vaarkunsten worden op de proef gesteld.
24:40

Seizoen 39, Aflevering 9 Dordt

4,0 2 x
Caroline is gespannen voor een bezoekje van haar kieskeurige vader. Marianne reist, zonder een stap buiten Dordrecht te zetten, de hele wereld over. Bij gebrek aan een echte Dordtse jungle maakt Kees de Biesbosch-man er het beste van.
24:42

Seizoen 39, Aflevering 8 Dordt

3,0 1 x
Stadsdichter Juno ontwaakt met een flinke kater. Marry is al vroeg uit de veren voor een gezonde dosis ochtendgymnastiek. Kees de Biesbosch-man deelt de geheimen van de Dordtse natuur.
24:36

Seizoen 39, Aflevering 7 Dordt

3,0 4 x
Tegeldichter Ad stapt naar de krant om zijn dichtplannen voor Dordt te ontvouwen. Bart heeft een nieuwe levensgezel gevonden in de strijd tegen zijn sombere buien. Tex en Caroline moeten het broodnodige onderhoud verrichten aan een van hun vaartuigen.
Archief