Uit Het Rood

Laatste aflevering
35:45
Uit Het Rood

Rebecca krijgt een mooi aanbod van haar coach Marieke. Ondernemer Jasper neemt zijn protegé Sean mee op oriëntatie-bezoek bij verschillende bedrijven en terwijl Joy de handdoek vroegtijdig in de ring gooit, lijkt het dakloze bestaan van Mert nu definitief ten einde.

Uit Het Rood gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 1
35:08
Mert wordt door zijn coach geconfronteerd met zijn gedrag en hij krijgt een lesje 'leven met weinig budget'. Sean zet de eerste stappen in de sportschool en Rebecca mag een dagje meelopen in het bedrijf van haar coach Marieke. In Den Helder stapt Joy aan boord bij zijn coach Wietse, tijdens een aangename kennismaking.
35:16
Sean duikt met zijn beste vriend Stef in de rode cijfers, wat erg confronterend is. Voor Mert lijkt de zon te gaan schijnen, als ondernemer Jasper hem een mooi aanbod doet. Edson maakt in Den Helder kennis met Joy, die jarenlang verkeersboetes heeft verzameld, terwijl Rebecca haar ondernemer Marieke voor het eerst ontmoet.
36:04
Sean maakt kennis met ondernemer en leeftijdsgenoot Jasper, die hoopt hem te kunnen helpen met zijn problemen. In Den Haag worstelt Mert met het feit dat hij onder bewindvoering staat en niet over zijn eigen geld kan beschikken. En Edson maakt kennis met Rebecca, die al jaren met schulden leeft en veel ellende heeft meegem...
35:20
Edson maakt kennis met Sean uit Purmerend. Sean heeft een veelbelovende toekomst maar door verslaving en mentale problemen, loopt zijn studie mis en blijft hij met hoge schulden zitten. Mert maakt kennis met zijn ondernemer Jasper en Kimberley stapt over haar schaamte heen en praat met haar huisgenoten.
35:21
Edson da Graça maakt kennis met Mert uit Den Helder. Hij heeft een zware jeugd gehad en werd al op zijn elfde uit huis geplaatst. Momenteel is hij dakloos en heeft hij door zijn schulden weinig toekomstperspectief. Edson ontmoet ook Kimberley, die al op haar achttiende haar moeder verloor en er ineens alleen voorstond. Rek...
Archief