Uitgewoond

Uitgewoond gemist?

Februari 2020

Het einde van een tijdperk

3,0 27 x
De balans wordt opgemaakt. Voor Jan Carel is het eenzaam zonder Anton. Luda, Mien en Corrie weten nog steeds niet wanneer en waarheen zij verhuizen. Map is de klap van de verhuizing nog niet te boven.
Januari 2020

Regie in eigen hand

3,0 7 x
Hetty maakt zich zorgen om Map en besluit haar op te zoeken in haar nieuwe huis. Voor Anton breekt het moment aan waarnaar hij al tijden verlangt: zijn euthanasie. Vandaag mag hij inslapen.

Wachten in onzekerheid

3,0 7 x
Inmiddels zijn al veel bewoners van 'De Drie Hoven' verhuisd. Hetty is het wachten zat en gaat vast pakken. Morgen krijgt Anton zijn euthanasie, zijn vriend Jan Carel komt voorgoed afscheid nemen.

Oude bomen moet je niet verplanten

4,0 8 x
Map is zeer verdrietig. Vandaag moet ze namelijk verhuizen. Haar vriendinnen blijven verslagen achter. Anton bespreekt met Jan Carel de belangrijkste levenskwesties: is er leven na de dood?

Veerkracht

4,0 11 x
Map krijgt het bericht dat ook zij al snel moet verhuizen. Anton krijgt de SCEN-arts op bezoek en brengt de paar laatste avonden met zijn vriend Jan Carel door. Mien ziet dingen die er niet zijn.

En dan gebeurt het echt

4,0 10 x
Map moet afscheid nemen van haar rummikubvriendin Gerda. Anton krijgt bezoek van een arts van de Levenseindekliniek, die komt informeren naar de reden van zijn euthanasieverzoek.

Wat staat ons te wachten?

4,0 6 x
Studenten komen in de lege kamers van 'De Drie Hoven' wonen. Dat is voor Hetty een zegen, voor Corrie verwarrend. Anton praat met de arts over zijn euthanasieverzoek en Map wordt 102 jaar.

De knoop is doorgehakt

4,0 12 x
De bewoners van verzorgingstehuis 'De Drie Hoven' hebben te horen gekregen dat het huis definitief gaat sluiten. Nadat ze maanden in spanning hebben gezeten zullen ze nu moeten gaan verhuizen.
Archief