Urk

Laatste aflevering
40:55
Urk
15 x

NieuwSeizoen 10, Aflevering 9

Ap staat al een tijdje droog en Teun gaat hem helpen. Maily wordt omgetoverd tot prinses om een taart in elkaar te meppen. Derre geniet van de koning van de wals.

Seizoen 10
41:33

Seizoen 10, Aflevering 8

21 x
Tony eet liever een rijstwafel, dan dat hij nog langer wordt afgebeuld door zijn dochter. Het klusteam Teun en Ap laat zich fêteren in het oude dorp. Jannie en Mathilde ontmantelen het trappenhuis.
40:55

Seizoen 10, Aflevering 7

20 x
De familie Keuter is dolenthousiast als Jannie haar nieuwe aanwinst showt, maar helaas is deze euforie van korte duur. Teun is overstag en gaat met zeem en al het Urkerbos in.
40:59

Seizoen 10, Aflevering 6

24 x
Mathilde's teleurstelling na haar negatieve zwangerschapstest is maar van hele korte duur. Tony wordt in het zonnetje gezet door Derre.
40:50

Seizoen 10, Aflevering 5

37 x
Als Tony gaat sporten, wordt hij omvergeblazen door twee vrouwen. Teun en 'de neus' gaan samen een parfum ontwikkelen. Mathilde is overtijd, zou ze zwanger zijn?
42:07

Seizoen 10, Aflevering 4

25 x
Urk wordt bedreigd door het wassende water. Bij Greetje is het pompen of verzuipen. Teun en Ap verbouwen het winkelpand. In Edinburgh maken Mathilde en Jannie zich op voor de bonte avond.
42:31

Seizoen 10, Aflevering 3

35 x
Derre is totaal overrompeld als Tony een verrassing voor haar heeft. Teun is door zijn rug gegaan en kan niets zonder Ap. Mathilde en Jannie maken Edinburgh onveilig.
42:16

Seizoen 10, Aflevering 2

55 x
Teun bruist van de ideeën en doet er alles aan om Ap te overtuigen. Mathilde is op zoek naar een knappe donor. Greetje staat doodsangsten uit als ze het dak op moet.
42:04

Seizoen 10, Aflevering 1

37 x
Op Urk viert iedereen op geheel eigen wijze kerst. Derre vindt dat gedoe met kerstbomen helemaal niks, maar gaat toch overstag. Helaas is de kerstvreugde maar van korte duur.
Seizoen 9
41:20

Seizoen 9, Aflevering 9

103 x
Teun gooit Greetje haar woonkamer op de schop om de 'geur van Jan' te verdrijven. Tony krijgt zijn rikketik nauwelijks nog onder controle op de Urker Truckersdag. Jannie weet zich geen raad met de plannen van haar dochter.
42:04

Seizoen 9, Aflevering 8

72 x
Bij Teun en Ap zijn de rollen een keertje omgekeerd. Tony is in paniek als zijn trouwe vriend hem gesmeerd is. Gerda en Klaas gaan op zoek naar hun droomhuis op Urk.
41:13

Seizoen 9, Aflevering 7

66 x
Mathilde heeft een rottijd achter de rug en slaat alle frustraties eruit. Ap legt de laatste hand aan Teuns föhn-paleis. Tijdens de visbezorging zingen Tony en Derre de sterren van de hemel.
41:01

Seizoen 9, Aflevering 6

43 x
Mathilde laat haar emoties de vrije loop als ze noodgedwongen afscheid neemt van haar grote liefde. Teun sleurt Ap mee in zijn strenge sportregime. Tony en 'dad' bakken vis in Wormerveer.
40:32

Seizoen 9, Aflevering 5

63 x
Met frisse tegenzin laat Ap zich weer voor Teuns kluskarretje spannen. Jannie trekt het beste paard van stal. En Tony's testpanel is ingevlogen om zijn aanwinst te keuren.
41:25

Seizoen 9, Aflevering 4

76 x
Steun Teun helpt Greetje de laatste sporen van haar ex naar de camping te brengen. Mathilde is erg verdrietig als haar grote liefde ernstig ziek is. Tony moet op doktersadvies rust nemen, maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan.
40:50

Seizoen 9, Aflevering 3

120 x
Greetje krijgt een enorme klap te verwerken, maar gelukkig is Teun terug om haar te troosten. Er zijn grote zorgen over Tony's gezondheid wanneer hij met de ambulance is opgehaald.
40:00

Seizoen 9, Aflevering 2

185 x
Teun en Ap verlaten het drukke Marrakesh voor een echte duizend-en-een-nacht ervaring. Als Greetje gevraagd wordt om op de katten te passen, treft ze bij Gerda en Klaas een ware volksverhuizing aan.
42:02

Seizoen 9, Aflevering 1

149 x
Greetje ontpopt zich tot verpleegster als Jan thuiskomt na een zware kaakoperatie. Teun krijgt een stoomcursus afdingen van Ap in Marrakesh. En de eeneiige tweeling-mama's gaan weer als vanouds samen op stap.
Seizoen 8
40:58

Seizoen 8, Aflevering 8

420 x
Terwijl het hele dorp in de ban is van de bak bingo, genieten Gerda en Klaas van hun kleine Maily en krijgt Teun bezoek van een oude bekende.
Binnenkort terug te kijken
40:26

Seizoen 10, Aflevering 10

Verwacht op
Teun en Greetje zingen de sterren van de hemel. Tony zet zich over zijn schaamte heen en neemt 'konijnenvoer' mee naar de mannenavond. Gerda is op van de zenuwen, want haar baby wordt een dreumes.
Archief