Urk

Laatste aflevering
40:40
Urk

Stress aan boord bij de familie Keuter als de sluis in zicht komt. Gerda breekt met de Urkertraditie en gaat voor groen. Ap wordt door Teun in het zonnetje gezet tijdens de opening van de winkel.

Urk gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 10
41:18
Greetje helpt Teun met reageerbuisjes voor de opening. Tony en Derre zoeken een geschikt pand voor Derre's boetiek. Gerda's tuin wordt omgetoverd tot een speelparadijs.
40:31
Tijdens de verhuizing zit een hormonale Gerda er helemaal doorheen. Derre gaat op inkoop voor haar vintagekledingwinkeltje. Teun en Ap zetten de bloemetjes buiten.
41:34
Tony bezorgt Derre een goed idee en laat daarmee haar droom uitkomen. Op de boot van de Keuters neemt Mathilde haar vaders klustalent allesbehalve serieus. Wie slaat het hardst, Teun of Ap?
40:47
Teun laat een mopperende Ap alle antiekzaken van Brussel zien. Greetje test haar nieuwe elektrische aanwinst. Jannie houdt het niet droog als Gerda haar verrast met geweldig nieuws.
41:53
Teun en Ap gaan op schattenjacht in Brussel. Derre droomt erop los, maar Tony ziet vooral beren op de weg. Gerda opent de deuren van haar nieuwe huis voor Jannie en Mathilde.
41:00
Teun heeft grootse plannen voor het dakterras van Ap. Gerda probeert Klaas over te halen om een roze buggy te nemen. Dat je sommige dingen niet verleert, blijkt, want Jannie is een echt racemonster.
42:11
Als de tweeling gaat skiën, maakt Gerda een flinke smak. Ook Tony haalt halsbrekende toeren uit tijdens het ontmantelen van zijn visbus. Derre krijgt wederom een zware klap te verwerken.
40:26
Teun en Greetje zingen de sterren van de hemel. Tony zet zich over zijn schaamte heen en neemt 'konijnenvoer' mee naar de mannenavond. Gerda is op van de zenuwen, want haar baby wordt een dreumes.
40:55
Ap staat al een tijdje droog en Teun gaat hem helpen. Maily wordt omgetoverd tot prinses om een taart in elkaar te meppen. Derre geniet van de koning van de wals.
41:33
Tony eet liever een rijstwafel, dan dat hij nog langer wordt afgebeuld door zijn dochter. Het klusteam Teun en Ap laat zich fêteren in het oude dorp. Jannie en Mathilde ontmantelen het trappenhuis.
40:55
De familie Keuter is dolenthousiast als Jannie haar nieuwe aanwinst showt, maar helaas is deze euforie van korte duur. Teun is overstag en gaat met zeem en al het Urkerbos in.
40:59
Mathilde's teleurstelling na haar negatieve zwangerschapstest is maar van hele korte duur. Tony wordt in het zonnetje gezet door Derre.
40:50
Als Tony gaat sporten, wordt hij omvergeblazen door twee vrouwen. Teun en 'de neus' gaan samen een parfum ontwikkelen. Mathilde is overtijd, zou ze zwanger zijn?
42:07
Urk wordt bedreigd door het wassende water. Bij Greetje is het pompen of verzuipen. Teun en Ap verbouwen het winkelpand. In Edinburgh maken Mathilde en Jannie zich op voor de bonte avond.
42:31
Derre is totaal overrompeld als Tony een verrassing voor haar heeft. Teun is door zijn rug gegaan en kan niets zonder Ap. Mathilde en Jannie maken Edinburgh onveilig.
42:16
Teun bruist van de ideeën en doet er alles aan om Ap te overtuigen. Mathilde is op zoek naar een knappe donor. Greetje staat doodsangsten uit als ze het dak op moet.
42:04
Op Urk viert iedereen op geheel eigen wijze kerst. Derre vindt dat gedoe met kerstbomen helemaal niks, maar gaat toch overstag. Helaas is de kerstvreugde maar van korte duur.
Seizoen 9
41:20
Teun gooit Greetje haar woonkamer op de schop om de 'geur van Jan' te verdrijven. Tony krijgt zijn rikketik nauwelijks nog onder controle op de Urker Truckersdag. Jannie weet zich geen raad met de plannen van haar dochter.
42:04
Bij Teun en Ap zijn de rollen een keertje omgekeerd. Tony is in paniek als zijn trouwe vriend hem gesmeerd is. Gerda en Klaas gaan op zoek naar hun droomhuis op Urk.
Archief