Urk

Urk gemist?

Seizoen 7
41:01

NieuwSeizoen 7, Aflevering 4

4,4 55 x
Teun krijgt hulp van sopkoningin Derre. Greetje, Jan en Esmee plukken appels voor de voedselbank. Gerda heeft last van hormonale nesteldrang. Tony helpt vriend Riekelt aan boord van de Zuiderzee.
41:41

Seizoen 7, Aflevering 3

4,2 132 x
Na een pittige training staat Teun en Greetje een ijskoude verrassing te wachten. Mathilde is bijna uitgerekend en om haar op de valreep nog even in het zonnetje te zetten, hebben Jannie en Gerda een babyshower georganiseerd. In het Spaanse Carihuela is het bloedheet, toch weerhoudt dat Tony en Derre niet om het binnenland...
41:56

Seizoen 7, Aflevering 2

3,9 127 x
Omdat ieder pondje door het mondje gaat, zijn Teun en Greetje aan het shaken geslagen. Op de genderrevealparty van Gerda en Klaas wordt eindelijk bekend of ze een jongen of een meisje krijgen. Aan de Spaanse Costa genieten Tony en Derre van zon, zee, strand én Hollandse tapas.
Seizoen 6
40:58

Seizoen 6, Aflevering 12

4,4 203 x
Teun vervult een lang gekoesterde wens van de terminaal zieke Arlette. De tweeling verrast moeder Jannie op haar 50ste verjaardag. En Gre heeft een stranddag gepland met de familie, maar Jans opblaasspeeltje valt niet geheel in de smaak.
41:00

Seizoen 6, Aflevering 11

3,0 200 x
Teun heeft last van expansiedrift en gaat samen met Ap op huizenjacht. Dat Gerda naast haar tweelingzus Mathilde ook in blijde verwachting is, is hot news. Vandaag worden de zwangere dames geïnterviewd voor Shownieuws door een echte BN'er. Derre is door Gre aangestoken met het wasparfum virus, ze gaat een dagje mee met Gre...
41:20

Seizoen 6, Aflevering 10

3,8 227 x
Gutsend van het zweet, toveren Teun en Greetje een zonovergoten kas om tot fotostudio. Tony en Derre maken een boottochtje met alle kleinkinderen. De zwangere tweeling slaat niet alle goedbedoelde adviezen van hun zweverige zus Geke in de wind.
41:30

Seizoen 6, Aflevering 9

4,4 290 x
Als Teun en Ap op de Urkercamping zijn, komt het kind in Ap naar boven. Greetje dacht haar motor-angst onder controle te hebben, maar niets is minder waar. En Tony en Derre bouwen hun eigen wellness paradijs.
41:30

Seizoen 6, Aflevering 8

3,6 415 x
Jannie barst in tranen uit als ze de prille boodschap hoort. Teun komt als een 'rauw biefstuk' onder de laserbehandeling vandaan. Greetje gaat volledig door het lint als ze erachter komt waar Jan haar mee naartoe neemt.
40:50

Seizoen 6, Aflevering 7

3,6 235 x
Oude tradities worden gevierd tijdens Urkerdag. Ap mag zijn handige handjes weer eens laten wapperen bij Teun. Derre kan haar ogen niet geloven als Tony thuiskomt met een verrassing.
Binnenkort terug te kijken
41:17

Seizoen 7, Aflevering 5

Verwacht op
Als bij Mathilde de vliezen breken, wijkt Gerda niet meer van haar zijde. Teun en Greetje zakken af naar het zuiden voor tweedehands 'design'. In de mancave zwaait Tony met de scepter.
Archief