Vandaag Inside

Laatste aflevering
44:28
Vandaag Inside

Seizoen 5, Aflevering 90 van Vandaag Inside is toegevoegd op vrijdag 17 mei 2024. Vandaag Inside is een talkshow bij SBS 6. Vandaag Inside is een dagelijkse talkshow met het succesvolle VI-trio, namelijk: Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp.

Vandaag Inside gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 5
45:14
Johan, Wilfred, René en Rutger Castricum bespreken in razendsnel tempo de actualiteit: Ronald Plasterk voorgedragen als premier, het teleurstellende seizoen van Ten Hag en het EK-nummer van Wilfred.
45:29
Johan, Wilfred, René en Wierd Duk bespreken in razendsnel tempo de actualiteit: het akkoord over een nieuw kabinet, René had een fotoshoot met Loiza Lamers en Mart de Kruif gepolst voor ministerspost.
46:00
Johan, Wilfred, René en Albert Verlinde bespreken in razendsnel tempo de actualiteit: Merel stond oog in oog met gorilla familie, het EK-nummer van Sneijder en meer details over incident Joost Klein.
44:47
Johan, Wilfred, René en Valentijn Driessen bespreken in razendsnel tempo de actualiteit: Joost Klein wereldberoemd na Songfestival-incident, Bas Nijhuis over de VAR en de Ibiza-trip van PSV.
45:27
Johan, Wilfred, René en Hélène bespreken in razendsnel tempo de actualiteit: de ophef rond Joost Klein, Jutta Leerdam kiest voor individuele route en het optreden van Koopmeiners bij Atalanta.
49:38
Johan, Wilfred, René en Albert Verlinde bespreken in razendsnel tempo de actualiteit: de crisis bij Vitesse, Graham Potter zegt Ajax af en het optreden van Joost Klein op het Songfestival.
46:07
Johan, Wilfred, René en Özcan Akyol bespreken in razendsnel tempo de actualiteit: een lollende Wilders en Van der Plas, de nieuwe talkshow van Carrie ten Napel en het protest bij de UvA.
45:50
Johan, Wilfred, René en Valentijn Driessen bespreken in razendsnel tempo de actualiteit: rellende demonstranten bij UvA, Prinses Amalia wil opnieuw onkostenvergoeding en Vitesse-overname van de baan.
44:41
Johan, Wilfred, René en Job bespreken in razendsnel tempo de actualiteit: Gelekt document van PVV, kampioensfeest van PSV, Bevrijdingsdag en Dodenherdenking en winst Demi Vollering Vuelta.
46:03
Johan, Wilfred, René en Hélène bespreken in razendsnel tempo de actualiteit: Beau in Songfestival-outfit Joost Klein, spionnen in Nederland en de gezondheid van Marc Overmars.
46:24
Johan, Wilfred, René en Wouter de Winther bespreken in razendsnel tempo de actualiteit: de songfestivalact van Joost Klein, het interview van Soumaya Sahla en de dronken Jamie Carragher.
45:50
Johan, Wilfred, René en Olcay Gulsen bespreken in razendsnel tempo de actualiteit: masturbatiemaand mei is begonnen, afvallen met diabetesmedicijn Ozempic en de opvolger van Arne Slot bij Feyenoord.
45:24
Johan, Wilfred, René en Valentijn Driessen bespreken in razendsnel tempo de actualiteit: De nieuwe Feyenoord-trainer, overstap van Hélène en Noa naar Ziggo en de eerste repetitie van Joost Klein.
43:35
Johan, Wilfred, René en Job Knoester bespreken in razendsnel tempo de actualiteit: Koningsdag, Joost Klein gaat richting het Eurovisie Songfestival en de woede-uitbarsting van Mohamed Salah.
46:27
Johan, Wilfred, René en Valentijn Driessen bespreken in razendsnel tempo de actualiteit: Slot mondeling akkoord met Liverpool, Wilders zijn toespraak op de CPAC en de koningsspelen in Nederland.
46:21
Johan, Wilfred, René en Olcay Gulsen bespreken in razendsnel tempo de actualiteit: De terugkeer van Alex Kroes bij Ajax, bodycams voor Dirk-personeel tegen agressie en wetsvoorstel van Hugo de Jonge.
46:35
Johan, Wilfred, René en Wierd Duk bespreken in razendsnel tempo de actualiteit: het pinguïnlied van Jeroen van der Boom, de gedroomde opvolgers van Slot bij Feyenoord en de verjaardag van John de Mol.
45:07
Johan, Wilfred, René en Albert Verlinde bespreken in razendsnel tempo de actualiteit: Slot mogelijk naar Liverpool, de songfestivalact van Joost Klein en het vertrek van Jutta Leerdam bij Jumbo-Visma.
45:04
Johan, Wilfred, René en Özcan Akyol bespreken in razendsnel tempo de actualiteit: de bekerwinst van Feyenoord, Wilders doet aangifte tegen Timmermans en de benefietwedstrijd van de BIF Allstars.
Archief