Vandaag Inside

Laatste aflevering
43:48
Vandaag Inside

NieuwSeizoen 5, Aflevering 31

4 x

Johan, Wilfred, René en Job Knoester bespreken in razendsnel tempo de actualiteit: de reactie van Gordon op Vandaag Inside, de nederlaag van Ajax bij AZ en de status van de kabinetsformatie.

Seizoen 5
45:16

NieuwSeizoen 5, Aflevering 30

2 x
Johan, Wilfred, René en Hélène Hendriks bespreken in razendsnel tempo de actualiteit: Gordon sneert naar Vandaag Inside, een live interview met Ernst Kuipers en de zege van Ajax op Bodø/Glimt.
45:16

NieuwSeizoen 5, Aflevering 29

4 x
Johan, Wilfred, René en Wierd Duk bespreken in razendsnel tempo de actualiteit: de winst van Ajax op Bodø/Glimt, de begrafenis van een oude beuk en het bezoek van Irene Schouten aan Humberto.
44:42

NieuwSeizoen 5, Aflevering 28

8 x
Johan, Wilfred, René en Albert Verlinde bespreken in razendsnel tempo de actualiteit: de comeback van Gordon, Freek Vonk's reuzenanaconda en de Nederlandse voetbalclubs in Europa.
45:38

Seizoen 5, Aflevering 27

3 x
Johan, Wilfred, René en Job Knoester bespreken in razendsnel tempo de actualiteit: De 80ste verjaardag van Van Hanegem, Rutte aan de slag bij de NAVO, oppositie in Rusland en rellende Eritreeërs.
44:43

Seizoen 5, Aflevering 26

6 x
Johan, Wilfred, René en Özcan Akyol bespreken in razendsnel tempo de actualiteit: de rellen in Den Haag rond een bijeenkomst van Eritreeërs, het puntenverlies van Ajax en de rode kaart van Vaessen.
44:53

Seizoen 5, Aflevering 25

8 x
Johan, Wilfred, René en Hélène Hendriks bespreken in razendsnel tempo de actualiteit: Het resultaat van Ajax tegen Bodø/Glimt en Feyenoord tegen AS Roma, Apple Vision Pro en NSC-ledenavond in Zwolle.
46:09

Seizoen 5, Aflevering 24

7 x
Johan, Wilfred, René en Lilian Marijnissen bespreken in razendsnel tempo de actualiteit: Lilian heeft een primeur, het optreden van Feyenoord tegen AS Roma en de kritiek op Vandaag Inside.
45:07

Seizoen 5, Aflevering 23

4 x
Johan, Wilfred, René en Rutger Castricum bespreken in razendsnel tempo de actualiteit: het eindrapport van Plasterk, commissie blokkeert overname Vitesse en hoe vierden de mannen Valentijnsdag?
45:51

Seizoen 5, Aflevering 22

4 x
Johan, Wilfred, René en Job Knoester bespreken in razendsnel tempo de actualiteit: Van der Plas draagt shirt binnenstebuiten, de verdenking van advocaat Roethof en de nieuwe bril van Johan.
45:32

Seizoen 5, Aflevering 21

4 x
Johan, Wilfred, René en Özcan Akyol bespreken in razendsnel tempo de actualiteit: het vertrek van Omtzigt van de formatietafel, Robert Eenhoorn gaat weg bij AZ en Eus over Matthijs van Nieuwkerk.
45:01

Seizoen 5, Aflevering 20

8 x
Johan, Wilfred, René en Hélène Hendriks bespreken in razendsnel tempo de actualiteit: Hélène krijgt eigen talkshow op zondagavond, Johan laat zijn oren zien en het penaltymoment van Cillessen.
45:35

Seizoen 5, Aflevering 19

10 x
Johan, Wilfred, René en Albert Verlinde bespreken in razendsnel tempo de actualiteit: PETA wil verbod op paarden in draaimolens en de loting van het Nederlands Elftal in de Nations League.
45:47

Seizoen 5, Aflevering 18

8 x
Johan, Wilfred, René en Olcay Gulsen bespreken in razendsnel tempo de actualiteit: het vertrek van Omtzigt van de onderhandelingstafel, het nieuws rondom Theo Maassen en de realityserie Ruud & Olcay.
46:20

Seizoen 5, Aflevering 17

6 x
Johan, Wilfred, René en Özcan Akyol bespreken in razendsnel tempo de actualiteit: Besluit van Omtzigt om niet verder te praten over een rechts meerderheidskabinet en de kritiek van Angela op Johan.
45:59

Seizoen 5, Aflevering 16

8 x
Johan, Wilfred, René en Valentijn bespreken in razendsnel tempo de actualiteit: de uitgestelde samenwerking tussen RTL en Van Nieuwkerk, de ophef rondom Mart Smeets en het duel tussen Ajax en PSV.
45:26

Seizoen 5, Aflevering 15

7 x
Johan, Wilfred, René en Hélène Hendriks bespreken in razendsnel tempo de actualiteit: afgeketste transfer Driouech, toekomst van Van Nieuwkerk, onderzoek NOS over Overmars en de formatiegesprekken.
45:38

Seizoen 5, Aflevering 14

7 x
Johan, Wilfred, René en Lilian Marijnissen bespreken in razendsnel tempo de actualiteit: Rapport over grensoverschrijdend gedrag bij de NPO, sluiting winterse transfermarkt en de formatiegesprekken.
45:39

Seizoen 5, Aflevering 13

6 x
Johan, Wilfred, René en Wierd Duk bespreken in razendsnel tempo de actualiteit: Een boodschap van Mark Rutte voor Johan zijn 75e verjaardag, de formatie en de overwinning van Ajax-vrouwen.
Binnenkort terug te kijken
1:02:00

Seizoen 5, Aflevering 32

Verwacht op
In Vandaag Inside geven Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp hun kijk op het nieuws en de actualiteit. Met een wisselende, en voor wie nog durft,...
Archief