Vera

Seizoen 8
1:29:37

Seizoen 8, Aflevering 2 - Black Ice

4,5 20 x
Vera onderzoekt een zwaar auto-ongeluk. Ze komt al snel tot de conclusie dat er opzet in het spel was. Vera denkt dat de moord te maken heeft met een recente zelfmoord. Maar iedereen die ze over de zaak spreekt, lijkt een geheim te willen verbergen.
Seizoen 5
1:27:55

Seizoen 5, Aflevering 4 - Shadows in the sky

3,0 12 x
Een geliefde familieman stort te pletter van een parkeergarage. De rechercheurs ontdekken dat hij mogelijk verantwoordelijk was voor een dodelijk ongeluk op zijn werk. Vera ontdekt dat er nog veel meer geheimen en leugens ontrafeld moeten worden voordat ze de dader kan aanwijzen.
Seizoen 3
1:27:51

Seizoen 3, Aflevering 4 - Prodigal son

2,0 40 x
Voormalig rechercheur John Warnock is doodgestoken in de buurt van een nachtclub. De enige aanwijzingen zijn een leeg appartement en een hoeveelheid cash die was verstopt in een ongeregistreerde auto. Vera ontdekt dat Warnock zich liet inhuren als spion voor een advocatenkantoor en onderzoek deed naar de eigenaar van een b...
Seizoen 2
1:27:59

Seizoen 2, Aflevering 4 - Sandancers

3,0 17 x
Vera en Joe onderzoeken samen met de militaire politie de verdachte zelfmoord van een officier. Al snel blijkt dat de officier vermoord is. Het slachtoffer was betrokken bij een traumatische gebeurtenis waar niemand over wil praten.
1:28:34

Seizoen 9, Aflevering 1 - Blind Spot

3,0 76 x
Als een jonge forensisch psychologe vermoord wordt aangetroffen op een afvalstort, is het aan inspecteur Vera om de dader te vinden. Het slachtoffer lijkt geen vijanden gehad te hebben, dus het is een raadsel wie haar zo bruut om het leven heeft gebracht. Uiteindelijk komt Vera op het spoor van een oude moordzaak die nog a...
1:29:00

Afl. 4 - Darkwater

4,0 36 x
Het lichaam van de tiener Ethan Dewley wordt aangetroffen in een bassin. Vera en haar team ontdekken dat Ethan al drie dagen vermist werd en gaan op zoek naar antwoorden in een...
Seizoen 7
1:29:02

Seizoen 7, Aflevering 4 - The blanket mire

3,0 18 x
Op de hei van Northumberland wordt een begraven lichaam gevonden. Het gaat om een lokaal tienermeisje dat al zes weken vermist was. Vera ontdekt dat het meisje haar geïsoleerde, landelijke leven helemaal zat was en graag naar een stedelijke omgeving wilde verhuizen.
Seizoen 5
1:28:24

Seizoen 5, Aflevering 1 - Changing tides

4,0 16 x
Op een vakantiepark gaan drie huisjes in rook op. Na de brand wordt een dodelijk slachtoffer gevonden, de zus van de eigenaar van het vakantiepark. De brand blijkt aangestoken te zijn en Vera gaat op zoek naar de dader.
Seizoen 3
1:28:21

Seizoen 3, Aflevering 3 - Young gods

3,0 20 x
Een extreme sporter valt te pletter van een klif. Hij blijkt te zijn vergiftigd en Vera duikt diep in zijn verleden. Ze ontdekt dat hij op school een excellente leerling was, maar ook dat hij zijn ex-vriendin tientallen keren lastigviel.
Seizoen 2
1:27:51

Seizoen 2, Aflevering 2 - Silent voices

3,0 46 x
Vera onderzoekt de moord op een sociaal werkster. Ze vindt aanwijzingen in een andere, beruchte zaak. Als Vera en Joe ontdekken dat de dader opnieuw een slachtoffer op het oog heeft, begint een race tegen de klok om de moordenaar op tijd te vinden.
Archief