Vera

Vera gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Laatste aflevering
1:30:08
Vera

Wanneer Vera Stanhope in noodweer belandt, vindt ze een baby in een verlaten auto. Wanneer ze doorweekt en met een baby bij familie aanklopt, wordt ze niet bepaald met open armen ontvangen.

Seizoen 12
1:30:28
Wanneer een jonge politieagent dood wordt aangetroffen in een vijver, gaat Vera Stanhope op onderzoek uit. Er komen verschillende verdachten in beeld, zowel binnen het politiekorps als daarbuiten.
1:30:29
Op straat wordt het dode lichaam van een mishandelde man gevonden. Het is aan hoofdinspecteur Vera Stanhope om te achterhalen hoe deze ex-militair aan zijn einde is gekomen.
Seizoen 4
1:30:10
Tijdens de ochtendspits wordt een gepensioneerde vrouw doodgestoken in een trein. Ze leidde een minder rustig leven dan iedereen dacht. Een oude vriend van Vera's vader lijkt de oplossing te bieden in het oplossen van de mysterieuze moord.
Seizoen 3
1:28:20
Vlak voor zijn pensioen is chirurg Dan Marsden doodgeschoten en zijn z'n dochters ontvoerd. Vera's team wordt uitgebreid met een nieuwe rechercheur, Barry Kelman. De zaak neemt al snel een gewelddadige en onverwachte wending.
Seizoen 11
1:30:41
Op de oever van de rivier de Tyne is het lichaam van een jonge vrouw aangespoeld. Op het eerste gezicht was er niets bijzonders aan het leven van deze populaire collega, trouwe vriendin en dierbare moeder en echtgenote, maar bij het moordonderzoek komt er van alles bovendrijven, waaronder leugens, verraad en verbroken belo...
1:28:39
In een uitgebrande auto in een verlaten groeve wordt een dode gevonden. Hoofdinspecteur Vera wordt erbij gehaald om de zaak op te lossen. Het slachtoffer blijkt een huisarts te zijn, dokter Lucy Jo. Haar echtgenoot verklaart dat ze op de bewuste avond een huisbezoek zou afleggen, maar daarover is niets bekend bij de prakti...
1:29:00
Lizzy Swann, een populaire lerares, wordt dood gevonden aan de voet van een klif. Als Vera op onderzoek uitgaat, blijkt al snel dat er van alles speelt binnen haar omgeving. Iedereen binnen haar familie draagt al jaren verschrikkelijke geheimen met zich mee, en zoals wel vaker, zijn het de kinderen die het het zwaarst te v...
Seizoen 1
1:30:05
Een jonge moeder is met geweld om het leven gebracht. Haar zoontje heeft de aanval overleefd, maar kan zich er weinig van herinneren. Vera probeert hem te helpen zijn geheugen op te frissen en de moord op te lossen.
Seizoen 11
1:29:33
Bij een roofoverval bij de containerhaven valt een dode, en in eerste instantie lijkt dat een noodlottig ongeval te zijn. Alles wijst erop dat de daders hulp van binnenuit moeten hebben gehad. Wanneer er vervolgens een 13-jarige jongen vermist blijkt te zijn, neemt het onderzoek een onverwachte wending en komt Vera in de p...
1:28:56
In een afgelegen bosgebied wordt het lichaam gevonden van Angela Konan, die als begeleidster voor ex-verslaafden werkte. Vera moet uit zien te vinden of haar dood iets te maken heeft met haar vaak getroebleerde patiënten of met Angela's eigen verleden. Als het om familie gaat, lopen de emoties hoog op en zijn mensen tot he...
1:29:03
Op de trappen van een monument wordt een man doodgeslagen aangetroffen. Deze Jim Tullman blijkt getuige te zijn in een rechtszaak. Dat is al verdacht genoeg, maar Vera en haar team komen er al snel achter dat er nog veel meer speelde.
Seizoen 8
1:30:04
In een reservoir wordt het lichaam van tiener Ethan gevonden. Vera ontdekt dat hij voor zijn dood al drie dagen vermist was. De politie ondervraagt de dorpelingen, maar die laten maar weinig los. Wel blijkt er een complexe relatie te zijn tussen Ethans vrienden en zijn familie.
1:30:13
In een rustige buitenwijk wordt de moeder van twee jonge kinderen vermoord. Vera ontdekt al snel dat de buren niet zijn wie ze lijken te zijn. En ook het slachtoffer en haar familie blijken de nodige geheimen te hebben gehad. Vera moet ontdekken welk conflict haar uiteindelijk fataal is geworden.
1:29:37
Vera onderzoekt een zwaar auto-ongeluk. Ze komt al snel tot de conclusie dat er opzet in het spel was. Vera denkt dat de moord te maken heeft met een recente zelfmoord. Maar iedereen die ze over de zaak spreekt, lijkt een geheim te willen verbergen.
Seizoen 6
1:28:54
Vera doet onderzoek naar een mysterieuze dubbele moord in een afgelegen landhuis.
1:30:12
Vera onderzoekt de mysterieuze dood van een jonge man, wiens lichaam is aangetroffen in een afgelegen grot. De locatie staat bekend als hangplek van de lokale jeugd.
Seizoen 5
1:29:03
Op een afgelegen boerderij wordt een dode man uit een giertank gevist. De boer blijkt illegale Serviërs in dienst te hebben. Is het slachtoffer een van hen? En hebben zij iets met de moord te maken?
1:28:23
In een bos worden de resten van een tienermeisje gevonden. Het blijkt om de dochter van een mijnwerker te gaan, die in 1984 verdween tijdens een gewelddadige staking. Lukt het Vera en haar team om na al die tijd nog haar moordenaar te vinden?
Seizoen 4
1:28:24
Op de hei wordt het lichaam van Shane Turgood aangetroffen. Hij is overleden aan een schotwond. Joe denkt dat hij een stroper was die ruzie heeft gekregen met andere stropers. Vera ontdekt dat Turgood een moeilijke jeugd had en was teruggekeerd naar het platteland om de boerderij van zijn overleden opa te verkopen. Leidde ...
Archief