Versus

Laatste aflevering
Versus

Het is Emma versus Jesse. Ze gaan een dag mee met de luchtmobiele brigade. Een training waarbij kracht, moed en uithoudingsvermogen erg belangrijk zijn. Houden ze het vol of geven ze op?

Versus gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 1
Het is Emma versus Ta Joela. Ze moeten met de auto het water inrijden en niet verdrinken. Lukt het Emma en Ta Joela om zo snel mogelijk uit een zinkende auto te ontsnappen?
Het is Raïsha versus Ta Joela. Tijdens dit duizelingwekkende diner hebben ze een stalen maag nodig. Lukt het ze om alles binnen te houden? Of durven Raïsha en Ta Joela überhaupt geen hap te nemen?
Het is Jesse versus Raïsha. Spelen met vuur is natuurlijk nooit een goed idee, maar Jesse en Raïsha moeten er toch écht aan geloven. Onder leiding van een professioneel stuntteam gaan zij volledig in vlammen op. Hoe lang houden ze het vol?
Het is Emma versus Ta Joela. Ze gaan de glazen wassen van één van Rotterdams hoogste gebouwen. Dit klinkt misschien simpel, maar op 158 meter hoog is het tóch een stuk ingewikkelder.
Overnachten in een winkel na sluitingstijd klinkt illegaal en dat is het ook. Jesse versus Joël. Ze wagen de gok en gaan de uitdaging aan om illegaal in de bouwmarkt te overnachten.
Emma versus Raïsha. Ze gaan de ring in en doen mee aan een echte showworstelwedstrijd.
Archief