Waarom Gaan We Niet Vaker

Laatste aflevering
17:21
Waarom Gaan We Niet Vaker

Cabaretier Peter Pannekoek laat zien wat voor moois er in het theater staat. Twee voorstellingen worden uitgelicht en verplaatst van het toneel naar een verrassende locatie in de echte wereld.

Waarom Gaan We Niet Vaker gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 1
16:52
Het gestoorde universum van de dames van n00b, fysieke comedy in Knock-Out en gesprekken met acteur Hans Kesting en programmamaker Jeroen Woe komen voorbij. Na het zien van dit programma is er maar één conclusie mogelijk: waarom gaan we niet vaker?
Cabaretier Peter Pannekoek laat zien wat voor moois er in het theater staat. Twee voorstellingen worden uitgelicht en verplaatst van het toneel naar een verrassende locatie in de echte wereld. Daarnaast voert hij gesprekken met collega's over het vak, hun inspiratie en wat je leert van slechte recensies. Na het zien van di...
De stormachtige opkomst van cabaretier Jawad Es Soufi, een gesprek bij de viskraam met cabaretier Wart Kamps en scènes uit voorstellingen op bijzondere locaties komen voorbij. Na het zien van dit programma is er maar één conclusie mogelijk: waarom gaan we niet vaker?
Wakker worden met een één-sterrecensie, een voorproefje van een uitgeblust huwelijk, een scène uit de musical Les Misérables en een gesprek met theatermaker en actrice Romana Vrede. Na het zien van dit programma is er maar één conclusie mogelijk: waarom gaan we niet vaker?
Archief