Wie Kent Mij Nog?

Wie Kent Mij Nog? gemist?

Seizoen 5
40:18

Seizoen 5, Aflevering 1

4,0 3 x
Regisseur Melliena Beckmann zoekt vijf eenzame personages uit de vorige series opnieuw op: Catharina en Jaap, Ruud van de Kerkhof, Piet Edelman en Jessah Groenink. Hoe is hun leven verlopen na hun oproep? Zijn ze minder eenzaam? En welke invloed had de lockdown op hun leven?
Seizoen 4
25:11

Seizoen 4, Aflevering 6

4,0 10 x
In oktober vertelden Roelie, Catherina, Jan, Sander en Bryan over hun eenzaamheid. We zijn opnieuw bij hen langsgegaan om te vragen hoe het nu met hen gaat. Zijn ze inmiddels minder eenzaam? En hoe vieren ze dit jaar kerst?

Seizoen 4, Aflevering 5 - Bryan Vreijsen (27)

4,0 24 x
Bryan werkt als vakkenvuller bij de AH. Als hij zijn collega's met enthousiasme hoort praten over plannen die ze hebben voor het weekend, voelt hij zich een buitenstaander. Contact maken vindt Bryan moeilijk en dat zorgt ervoor dat hij nauwelijks aansluiting heeft bij leeftijdgenoten. Bryan besluit in actie te komen en sta...

Seizoen 4, Aflevering 4 - Catharina de Cocq (64)

3,0 43 x
Catharina is getrouwd met Jaap. Ze hebben samen een dochter en zes kleinkinderen. Door financiële problemen komen Catharina en haar man in een uitzichtloze situatie terecht. Catharina heeft veel steun aan haar geloof, maar kan dit niet delen met haar man. Ondanks haar huwelijk voelt Catharina zich eenzaam.

Seizoen 4, Aflevering 3 - Sander Veenman (44)

4,0 29 x
Sander leidt jarenlang een dynamisch en succesvol leven in het buitenland. In 2012 keert hij terug naar Nederland. Niet lang daarna wordt hij plotseling ernstig ziek. Zijn ziekte zorgt ervoor dat hij nauwelijks nog buiten komt. Sociale contacten heeft hij amper nog. Sander voert met zijn arts gesprekken over euthanasie.

Seizoen 4, Aflevering 2 - Jan Terlouw (55)

4,0 35 x
Jan Terlouw is een 'hoarder', een verzamelaar. Tijdens zijn huwelijk gaat Jan steeds meer dingen verzamelen. Op een gegeven moment staat zijn huis zo vol met spullen dat er geen ruimte meer over is voor zijn gezin. Zijn vrouw en kinderen besluiten bij hem weg te gaan. Inmiddels is er voor Jan zelf ook geen plek meer in zij...

Seizoen 2020, Aflevering 1 - Roelie Post (60)

3,0 21 x
Vanaf het moment dat Roelie besluit om klokkenluider te worden verandert haar leven in een hel. Ze verlaat noodgedwongen haar woonplaats Brussel om onder te duiken in Friesland. Daar slaat de eenzaamheid genadeloos toe.

Het kerstdiner

4,0 15 x
Piet, Gert, Jessah, Ruud en Valentina blikken terug op hun deelname aan 'Wie Kent Mij Nog', dat in september 2019 uitgezonden werd.

Ruud van de Kerkhof

4,0 21 x
Ruud van de Kerkhof is 49 jaar. Ruud woont samen met zijn zoon, die mensenschuw is en zich opsluit op zolder. Het zorgt ervoor dat Ruud er alleen voor staat. Ruud voelt zich eenzaam.

Jessah Groenink

4,0 57 x
De 36-jarige Jessah Groenink heette ooit Joost. Volgens Jessah is ze niet meer welkom in de kerk waar ze altijd kwam en keurt haar familie haar keuze af. Jessah voelt zich eenzaam en buitengesloten.
Archief