Wie Woont Het Mooist

Wie Woont Het Mooist gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Laatste aflevering
22:43
Wie Woont Het Mooist

Juryleden Anna Campbell-Jones, Michael Angus en Kate Spiers zetten hun zoektocht naar 'Wie woont het mooist' voort op de Hebriden en werpen hun blikken op twee verbluffende verbouwingen in Skye en een huis in Harris, dat duurzaam gebouwd is.

Seizoen 3
23:53
Juryleden Anna Campbell-Jones, Michael Angus en Kate Spiers beginnen hun zoektocht naar Schotland's mooiste huis in de Borders. Hier bekijken ze een blauw huis in Biggar, een golvend nieuwbouwproject in de buurt van Peebles en een huis van motorliefhebbers in Castle Douglas.
23:42
Verlopen
Anna Campbell-Jones, Michael Angus en Kate Spiers bekijken de volgende serie huizen. Ze gaan naar een gerenoveerd woonhuis in Leith, een huis van de beroemde Schotse architect William Henry Playfair in Edinburgh en een gerenoveerd huisje aan zee in het oosten van Lothian.
23:40
Verlopen
Juryleden Anna Campbell-Jones, Michael Angus en Kate Spiers trekken naar de eilanden om daar te zien wie het mooist woont. Dit keer concurreert een monumentaal rijtjeshuis in Orkney met een gerenoveerd boerderijtje en een nieuwbouwproject in Shetland.
23:41
Verlopen
Juryleden Anna Campbell-Jones, Michael Angus en Kate Spiers verkennen een industrieel nieuwbouwproject in Fife, een Victoriaans huisje in Grangemouth en een huis vol gekkigheden in Dunblane.
Binnenkort terug te kijken

Seizoen 4, Aflevering 2 - Central Scotland

Verwacht op
Anna Campbell Jones, Michael Angus en Kate Spiers zijn in Centraal Schotland om een sprookjesachtig huisje aan de oevers van de Forth, een nieuwbouwhuis in Stirlingshire en een huis met een vakantiesfeer in Dalgety Bay te beoordelen.

Seizoen 4, Aflevering 1 - Highlands

Verwacht op
Anna Campbell Jones, Michael Angus en Kate Spiers zijn in de Hooglanden, waar een cottage in Fort William het opneemt tegen een kerkverbouwing op Black Isle en een uitbundige woning in Culloden.
Archief