Wild Cards

Wild Cards gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Laatste aflevering
41:48
Wild Cards
Verlopen

Ellis raakt betrokken bij een zaak over Max, haar ex, en een wereldberoemd Fabergé-ei. Hierbij stelt een kat-en-muisspel hun vriendschap, hun partnerschap en hun vertrouwen in elkaar op de proef.

Seizoen 1
41:28
Verlopen
Max wordt gegijzeld tijdens een bankoverval. Ellis gaat tegen het protocol in om in het geheim de bank te infiltreren. Hier kunnen hij en Max samenwerken om te onderhandelen over de vrijlating van gijzelaars.
41:47
Verlopen
Wanneer een gevierde therapeut en bestsellerauteur wordt vermoord, gaan de kibbelende Max en Ellis als getrouwd stel undercover in haar wellnessretraite.
41:50
Verlopen
George mag drie dagen uit de gevangenis om zijn verjaardag met Max door te brengen en krijgt de drang om nog een keer op te lichten. Ellis helpt een probleemjongere die wordt beschuldigd van inbraak.
41:45
Verlopen
Max en Ellis gaan achter de schermen van een langlopende tv-serie over vampieren, wanneer een stalker cryptische doodsbedreigingen naar de cast stuurt. Max vertelt Ellis over haar moeder.
41:49
Verlopen
Een beruchte accountant die tegen de maffia moet getuigen, wordt ontvoerd. Ellis krijgt een dringend telefoontje van een oude vriend om te helpen de boekhouder te terug te krijgen. Li waarschuwt Max en Ellis dat ze zich op glad ijs begeven.
41:50
Verlopen
Nadat een surfer wordt neergeschoten en aanspoelt op het strand, gaat Ellis undercover en kruipt Max in de detectiverol om een crimineel complot te ontrafelen.
41:50
Verlopen
Vreemde zaken nemen een griezelige wending, wanneer Max en Ellis de verdwijning van een slager in een klein landelijk stadje onderzoeken. Max ondervraagt Ellis over zijn privé leven.
41:50
Verlopen
Een buurtbijeenkomst over dieven die pakketjes voor de deur stelen, verandert in een moordonderzoek waneer Max en Ellis een spelersmakelaar dood aantreffen in zijn appartement. Max' vader George geeft haar advies vanuit zijn gevangeniscel.
41:50
Verlopen
Om zijn positie terug te krijgen, moet Cole Ellis, een gedegradeerde rechercheur, samenwerken met Max Mitchell, een slimme oplichtster wier charisma kan helpen een ongrijpbare dief te vangen.
Archief