Without Sin

Laatste aflevering
45:53
Without Sin

Stella weet dat ze op het goede spoor zit, maar als ze bij Charles op bezoek is, vraagt hij haar de jacht naar de waarheid op te geven. Wanneer Stella toch doorgaat, komen de McKellers in actie en voert Charles een gevecht op leven en dood.

Without Sin gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 1
45:25
Zelfs in de gevangenis blijkt Charles niet veilig te zijn voor de lange arm van de McKellers. Als hij hoort dat zijn zoon ook is bedreigd, slaat hij door. Stella jaagt verbeten naar de waarheid. Ze heeft een aanwijzing dat Lee McKeller meer weet, en ze voelt hem aan de tand over zijn connectie met Maisy.
45:42
Wanneer Stella een mogelijk verband ontdekt tussen de verdwijning van Cleo en de dood van Maisy, gaat ze vastberaden op zoek naar Cleo. Stella duikt in Charles' duistere verleden en vraagt zich af hoe goed ze haar dochter nou eigenlijk kende. Charles zet haar op het spoor van de familie McKeller.
45:57
Stella worstelt met haar verdriet om de moord op haar dochter Maisy. Drie jaar later gaat ze in op het verzoek van dader Charles om een gesprek, maar hij heeft er een heel ander doel mee dan ze verwachtte. Is er een link met de verdwijning van een jonge vrouw?
Archief