Zomaar Een Gast

Juni 2018

13 juni 2018

3,0 15 x
Spontane gesprekken van bekende gastpresentatoren met festivalbezoekers. Interviewer: Rifka Lodeizen op De Parade. Spontane gesprekken van bekende gastpresentatoren met festivalbezoekers....

6 juni 2018

3,0 12 x
Spontane gesprekken van bekende gastpresentatoren met festivalbezoekers. Interviewer: Frank van der Lende op het Over 't IJ Festival. Spontane gesprekken van bekende gastpresentatoren met...
Augustus 2017

Frank van der Lende - Over het IJ

4,0 21 x
Spontane gesprekken van bekende gastpresentatoren met festivalbezoekers. Interviewer: Frank van der Lende op het Over 't IJ Festival. Interviewer: Frank van der Lende op het Over 't IJ Festival.

Rifka Lodeizen - Parade

3,0 24 x
Spontane gesprekken van bekende gastpresentatoren met festivalbezoekers. Interviewer: Rifka Lodeizen op De Parade. Interviewer: Rifka Lodeizen op De Parade.
Juli 2017

Ronald Giphart - Over het IJ 02

4,0 14 x
Spontane gesprekken van bekende gastpresentatoren met festivalbezoekers. Interviewer: Ronald Giphart op het Over 't IJ Festival. Interviewer: Ronald Giphart op het Over 't IJ Festival.

Marcel Musters

4,0 36 x
Spontane gesprekken van bekende gastpresentatoren met festivalbezoekers. Interviewer: Marcel Musters op Over 't IJ festival. Interviewer: Marcel Musters op Over 't IJ festival.

Imanuelle Grives - Onderstroom

3,0 12 x
Spontane gesprekken van bekende gastpresentatoren met festivalbezoekers. Interviewer: Imanuelle Grives op Festival Onderstroom. Interviewer: Imanuelle Grives op Festival Onderstroom.

Ronald Giphart - Over het IJ 01

4,0 16 x
Spontane gesprekken van bekende gastpresentatoren met festivalbezoekers. Interviewer: Ronald Giphart op het Over het IJ Festival Interviewer: Ronald Giphart op het Over het IJ Festival.

25 juli 2017

3,0 19 x
Spontane gesprekken van bekende gastpresentatoren met festivalbezoekers. Interviewer: Domien Verschuuren op Haarlem op rolletjes Interviewer: Domien Verschuuren op Haarlem op rolletjes.

25 juli 2017

3,0 12 x
Spontane gesprekken van bekende gastpresentatoren met festivalbezoekers. Interviewer: Ryanne van Dorst op Festival Onderstroom. Interviewer: Ryanne van Dorst op Festival Onderstroom.
Archief