Zonder Ouders Op Vakantie (ZOOV)

Zonder Ouders Op Vakantie (ZOOV) gemist?

Seizoen 1

Seizoen 1, Aflevering 10

3,0 3 x
De jongeren hebben vier weken geleden afscheid genomen van elkaar en zien elkaar nu weer voor het eerst. In de studio bekijken ze samen een aantal bijzondere fragmenten van hun vakantie en blikken ze terug. Wat hebben ze (van elkaar) geleerd? Lila en Jayden hebben nog een verrassing in petto.

Seizoen 1, Aflevering 9

4,0 1 x
De laatste avond in de villa is aangebroken. Onder leiding van Youp spelen de jongeren Quister, daarna geven ze elkaar complimenten en blijkt hoe goed ze elkaar hebben leren kennen in de negen dagen. Ook de laatste ochtend gaat als vanouds met veel water gepaard en dan is het tijd voor het afscheid.

Seizoen 1, Aflevering 8

4,0 5 x
De jongeren gaan een tropical party organiseren en krijgen budget voor de feestavond. Het geld vliegt uit hun zakken in de feestwinkel en Seray gaat onderhandelen. Tijdens een fotoshoot in de duinen worden ze allemaal vastgelegd maar de onderliggende opdracht blijkt nog best een lastige voor sommige van hen.

Seizoen 1, Aflevering 7

3,0 11 x
Het ontbijt na de kampeernacht laat op zich wachten tot onvrede van de jongens. Terug in de villa wacht er een verrassing voor alle pubers. De jongeren gaan naar een aquapark en hebben een open gesprek over hun onzekerheden. 's Avonds gaan ze uit eten met een budget van 150 euro maar redden ze dit?

Seizoen 1, Aflevering 6

3,0 6 x
De jongeren mogen kiezen uit twee survivalpakketten want ze gaan wildkamperen. Arwen heeft er zin in maar Seray heeft een moeilijk moment. Wie winnen de challenge en zijn het snelst met hun tent opzetten? 's Avonds in het donker leren ze elkaar nog beter kennen.

Seizoen 1, Aflevering 5

3,0 6 x
De jongeren worden verrast met een paellaworkshop en saboteren elkaars gerechten flink. Ze gaan naar het strand en daarna op een catamaran om te snorkelen. Jayden doet weer een poging zijn angst voor water te overwinnen. Tijdens het 'golden hour' maken ze mooie foto's van elkaar en komt het gesprek op social media en hun h...

Seizoen 1, Aflevering 4

4,0 5 x
Seray kan alle troep in huis niet aan en ruimt op. Machano gaat met Youp proberen een was te draaien. Maar hoe werkt een wasmachine eigenlijk? De jongeren krijgen een fotochallenge in een pittoresk Spaans stadje: welk duo maakt de beste vakantiefoto? De dag ervoor hebben ze de helft van de ingrediënten opgegeten dus 's avo...

Seizoen 1, Aflevering 3

4,0 4 x
De jongeren gaan parasailen en het vooruitzicht van hangen boven het wateroppervlak boezemt vooral Jayden angst in. Bij het zwembad leren ze elkaar wat beter kennen en tijdens de flamencoles blijkt Youp hele losse heupen te hebben.

Seizoen 1, Aflevering 2

3,0 2 x
De jongeren moeten met een beperkt budget voor twee dagen boodschappen doen. Ook gaan ze samen een spannende activiteit doen: coasteren langs hoge rotsen en kliffen. Zelfstandig koken blijkt nog niet zo eenvoudig maar Machano, Seray en Jayden maken er het beste van.

Seizoen 1, Aflevering 1

3,0 5 x
Realityserie waarin zes jongeren tussen de dertien en vijftien jaar voor het eerst zonder ouders op vakantie gaan naar een onbekende, zonnige bestemming. Ze leren niet alleen elkaar beter kennen, maar krijgen ook een spoedcursus budgetteren, koken en schoonmaken. Een cameraploeg legt alles vast.
Archief