Zonder Ouders Op Vakantie (ZOOV)

Laatste aflevering
Zonder Ouders Op Vakantie (ZOOV)

De laatste avond blikt de groep terug op de week met elkaar. Bij een kampvuur bespreken ze hoe het is om met zes vreemden al deze avonturen te beleven. Met frisse tegenzin begint de groep aan de laatste ochtend in de villa. Maar dan komt er nog een laatste Zappje... er staat ze ...

Zonder Ouders Op Vakantie (ZOOV) gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 2
Zelf pasta maken blijkt moeilijker dan pasta koken uit een pakje. De groep mag met de trein naar het strand, wie krijgt er nog kinderkorting? Jayden regelt aan de kust een verrassing voor de groep. Op het strand bespreken ze ieders 'kisscounts' en wat hun type is.
Wie is er zeeziek geworden en wie heeft er goed geslapen op de catamaran? De groep wordt wakker met lieve berichtjes van het thuisfront. Tijd om terug te gaan naar de villa. Maar voor het avondeten moet de groep zelf de weg zien te vinden naar huisgemaakte pasta.
Rosanne poetst het huis en Jayden probeert te ontsnappen, want hij moet het toilet schoonmaken. De groep gaat op heel bijzondere wijze op de foto. Na de shoot blijkt dat ze niet in de villa slapen maar op het water.
De groep komt erachter waarom je beter geen ruzie kan krijgen met Siciliaanse vrouwen. De voorbereidingen voor de movienight verlopen niet vlekkeloos. De huiseigenaar komt langs om de groep te waarschuwen voor slecht weer. Niet voor niks: preciés midden tijdens de horrorfilm valt de stroom uit. Wat nu?
Jayden checkt de ZOOV-telefoon, ontdekt hij de geheime missie? Als de groep de volgende dag wakker wordt, zijn Senna en Jada verdwenen. Bij terugkomst werkt hun zoetigheid als zoete koek om hun smoes te verbergen. Terwijl de groep vieze handen krijgt tijdens het pottenbakken, hoort Jada dat ze de rest mag vertellen wat Sen...
De groep gaat naar Catania voor een streetfood challenge: iedereen moet één gerechtje proeven uit de Siciliaanse top zes van gerechten. Durven Jada en Yordin een gerecht met tentakels te eten? Tijdens het shoppen voor souvenirs krijgen Senna en Jada een Zappje met een geheime missie.
Niet alleen bodyjumpen blijkt een uitdaging, ook het bedenken van een dagbudget is lastig. Hoeveel krijgt de groep om boodschappen te doen? Jayden wil een lekker stuk kaas maar Rosanne noemt zichzelf gierig en dus het meest geschikt om hun zakgeld te beheren. Komen ze niet in de problemen bij de kassa?
De groep weet binnen te komen: ze slapen in een luxueuze villa! De meiden denken er makkelijk vanaf te komen door de bedden op te maken en de jongens te laten koken maar dat blijkt een inschattingsfout. De eerste activiteit staat gepland: bodyjumpen. Durft iedereen ondanks hoogtevrees en de kou in de woest kolkende rivier ...
Zes jongeren tussen de dertien en vijftien jaar gaan voor het eerst zonder ouders op vakantie. Ze kennen elkaar niet en ontmoeten elkaar op het vliegveld, Anne is er als eerste. Waar is de rest? Na hun vlucht worden ze gedropt in een buitenwijk van een Siciliaans stadje; gaat het ze lukken hun slaapplek zelf te vinden?
Archief