Zonder Ouders Op Vakantie (ZOOV)

Laatste aflevering
Zonder Ouders Op Vakantie (ZOOV)
22 x

Seizoen 2, Aflevering 10

De laatste avond blikt de groep terug op de week met elkaar. Bij een kampvuur bespreken ze hoe het is om met zes vreemden al deze avonturen te beleven. Met frisse tegenzin begint de groep aan de laatste ochtend in de villa. Maar dan komt er nog een laatste Zappje... er staat ze ...

Seizoen 2

Seizoen 2, Aflevering 9

5 x
Zelf pasta maken blijkt moeilijker dan pasta koken uit een pakje. De groep mag met de trein naar het strand, wie krijgt er nog kinderkorting? Jayden regelt aan de kust een verrassing voor de groep. Op het strand bespreken ze ieders 'kisscounts' en wat hun type is.

Seizoen 2, Aflevering 8

18 x
Wie is er zeeziek geworden en wie heeft er goed geslapen op de catamaran? De groep wordt wakker met lieve berichtjes van het thuisfront. Tijd om terug te gaan naar de villa. Maar voor het avondeten moet de groep zelf de weg zien te vinden naar huisgemaakte pasta.

Seizoen 2, Aflevering 7

7 x
Rosanne poetst het huis en Jayden probeert te ontsnappen, want hij moet het toilet schoonmaken. De groep gaat op heel bijzondere wijze op de foto. Na de shoot blijkt dat ze niet in de villa slapen maar op het water.

Seizoen 2, Aflevering 6

13 x
De groep komt erachter waarom je beter geen ruzie kan krijgen met Siciliaanse vrouwen. De voorbereidingen voor de movienight verlopen niet vlekkeloos. De huiseigenaar komt langs om de groep te waarschuwen voor slecht weer. Niet voor niks: preciés midden tijdens de horrorfilm valt de stroom uit. Wat nu?

Seizoen 2, Aflevering 5

22 x
Jayden checkt de ZOOV-telefoon, ontdekt hij de geheime missie? Als de groep de volgende dag wakker wordt, zijn Senna en Jada verdwenen. Bij terugkomst werkt hun zoetigheid als zoete koek om hun smoes te verbergen. Terwijl de groep vieze handen krijgt tijdens het pottenbakken, hoort Jada dat ze de rest mag vertellen wat Sen...

Seizoen 2, Aflevering 4

23 x
De groep gaat naar Catania voor een streetfood challenge: iedereen moet één gerechtje proeven uit de Siciliaanse top zes van gerechten. Durven Jada en Yordin een gerecht met tentakels te eten? Tijdens het shoppen voor souvenirs krijgen Senna en Jada een Zappje met een geheime missie.

Seizoen 2, Aflevering 3

29 x
Niet alleen bodyjumpen blijkt een uitdaging, ook het bedenken van een dagbudget is lastig. Hoeveel krijgt de groep om boodschappen te doen? Jayden wil een lekker stuk kaas maar Rosanne noemt zichzelf gierig en dus het meest geschikt om hun zakgeld te beheren. Komen ze niet in de problemen bij de kassa?

Seizoen 2, Aflevering 2

26 x
De groep weet binnen te komen: ze slapen in een luxueuze villa! De meiden denken er makkelijk vanaf te komen door de bedden op te maken en de jongens te laten koken maar dat blijkt een inschattingsfout. De eerste activiteit staat gepland: bodyjumpen. Durft iedereen ondanks hoogtevrees en de kou in de woest kolkende rivier ...

Seizoen 2, Aflevering 1

17 x
Zes jongeren tussen de dertien en vijftien jaar gaan voor het eerst zonder ouders op vakantie. Ze kennen elkaar niet en ontmoeten elkaar op het vliegveld, Anne is er als eerste. Waar is de rest? Na hun vlucht worden ze gedropt in een buitenwijk van een Siciliaans stadje; gaat het ze lukken hun slaapplek zelf te vinden?
Seizoen 1

Seizoen 1, Aflevering 10

3 x
De jongeren hebben vier weken geleden afscheid genomen van elkaar en zien elkaar nu weer voor het eerst. In de studio bekijken ze samen een aantal bijzondere fragmenten van hun vakantie en blikken ze terug. Wat hebben ze (van elkaar) geleerd? Lila en Jayden hebben nog een verrassing in petto.

Seizoen 1, Aflevering 9

13 x
De laatste avond in de villa is aangebroken. Onder leiding van Youp spelen de jongeren Quister, daarna geven ze elkaar complimenten en blijkt hoe goed ze elkaar hebben leren kennen in de negen dagen. Ook de laatste ochtend gaat als vanouds met veel water gepaard en dan is het tijd voor het afscheid.

Seizoen 1, Aflevering 8

11 x
De jongeren gaan een tropical party organiseren en krijgen budget voor de feestavond. Het geld vliegt uit hun zakken in de feestwinkel en Seray gaat onderhandelen. Tijdens een fotoshoot in de duinen worden ze allemaal vastgelegd maar de onderliggende opdracht blijkt nog best een lastige voor sommige van hen.

Seizoen 1, Aflevering 7

4 x
Het ontbijt na de kampeernacht laat op zich wachten tot onvrede van de jongens. Terug in de villa wacht er een verrassing voor alle pubers. De jongeren gaan naar een aquapark en hebben een open gesprek over hun onzekerheden. 's Avonds gaan ze uit eten met een budget van 150 euro maar redden ze dit?

Seizoen 1, Aflevering 6

9 x
De jongeren mogen kiezen uit twee survivalpakketten want ze gaan wildkamperen. Arwen heeft er zin in maar Seray heeft een moeilijk moment. Wie winnen de challenge en zijn het snelst met hun tent opzetten? 's Avonds in het donker leren ze elkaar nog beter kennen.

Seizoen 1, Aflevering 5

3 x
De jongeren worden verrast met een paella-workshop en saboteren elkaars gerechten flink. Ze gaan naar het strand en daarna op een catamaran om te snorkelen. Jayden doet weer een poging zijn angst voor water te overwinnen. Tijdens het 'golden hour' maken ze mooie foto's van elkaar en komt het gesprek op social media en hun ...

Seizoen 1, Aflevering 4

4 x
Seray kan alle troep in huis niet aan en ruimt op. Machano gaat met Youp proberen een was te draaien. Maar hoe werkt een wasmachine eigenlijk? De jongeren krijgen een fotochallenge in een pittoresk Spaans stadje: welk duo maakt de beste vakantiefoto? De dag ervoor hebben ze de helft van de ingrediënten opgegeten dus 's avo...

Seizoen 1, Aflevering 3

6 x
De jongeren gaan parasailen en het vooruitzicht van hangen boven het wateroppervlak boezemt vooral Jayden angst in. Bij het zwembad leren ze elkaar wat beter kennen en tijdens de flamencoles blijkt Youp hele losse heupen te hebben.

Seizoen 1, Aflevering 2

20 x
De jongeren moeten met een beperkt budget voor twee dagen boodschappen doen. Ook gaan ze samen een spannende activiteit doen: coasteren langs hoge rotsen en kliffen. Zelfstandig koken blijkt nog niet zo eenvoudig maar Machano, Seray en Jayden maken er het beste van.

Seizoen 1, Aflevering 1

6 x
Realityserie waarin zes jongeren tussen dertien en vijftien voor het eerst zonder ouders op vakantie gaan naar een onbekende, zonnige bestemming. Ze leren niet alleen elkaar beter kennen maar krijgen ook een spoedcursus budgetteren, koken en schoonmaken. Geen ouderlijk toezicht, wel een cameraploeg.
Archief