Zussen

Laatste aflevering
48:41
Zussen

Rolinde, Faya en Nienke worstelen met de nieuwe werkelijkheid nu ze een deel van het mysterie rond hun vader kennen. Nienke krijgt schokkend nieuws over haar moeder. De zussen zoeken steun bij elkaar, zich nog onbewust van het nieuwe gevaar dat hen boven het hoofd hangt.

Zussen gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 1
49:34
Rolinde raakt ervan overtuigd dat Saars auto-ongeluk geen ongeluk was. Ze zet Saar onder druk en doet een schokkende ontdekking. Faya maakt haar gecompliceerde liefdesleven alleen maar ingewikkelder. Nienke verliest de grip op haar leven dat beheerst wordt door de zoektocht naar haar moeder.
46:08
Op het dorpsfeest brengt Faya zichzelf en anderen in de problemen, zoekt Rolinde de confrontatie met de familie Hendriks en slaat Nienke's radeloosheid over haar vruchteloze zoektocht om in angst als ze een tip krijgt die haar heel dicht bij haar moeder brengt.
47:51
Rolinde ziet het niet meer zitten en neemt een verrassende beslissing. Faya doet haar zussen een onverwachts voorstel. De zussen schrikken als Siem hen een bekentenis doet wat betreft Johans val in de gierput. Saar zet Nienke op het spoor van haar biologische moeder.
47:15
Rolinde's argwaan over de familie Henkdriks groeit, wat haar in conflict brengt met haar oma. Faya schrikt als Rolinde de boerderij wil verkopen, zij wil juist blijven. Nienke's worsteling met haar afkomst brengt haar in conflict met haar gezin.
50:15
Nienke's afkomst blijft heel anders in elkaar te zitten dan zij dacht. Faya zoekt tevergeefs houvast bij haar zussen en vindt afleiding bij Mark Hendriks. Rolinde doet een verontrustende ontdekking over het eigendom van de boerderij en heeft niet door dat haar oma onder druk wordt gezet om de boerderij te verlaten.
47:47
Rolinde gaat in complotten denken als Geert Hendriks op de boerderij aast; was de dood van haar vader wel een ongeluk? Faya's leven komt op z'n kop te slaan en ze besluit dingen uit te gaan zoeken. Nienke begint toch te twijfelen aan haar afkomst, maar durft de confrontatie met haar ouders niet aan.
48:20
Rolinde wordt onaangenaam verrast als zij bij de lezing van het testament van haar vader Johan wordt geconfronteerd met twee halfzussen. Nienke denkt dat er een fout is gemaakt, zij heeft al een vader. Faya wil haar nieuwe familie omarmen maar wordt afgewezen. Saar de oma van Rolinde, heeft duidelijk iets te verbergen.
Archief