B&B Vol Liefde

B&B Vol Liefde gemist?

Seizoen 3
1:10:34

Seizoen 3, Aflevering 37

4,5 91 x
Art Rooijakkers blikt samen met alle deelnemers terug op het afgelopen seizoen. Hoe gaat het nu, een paar maanden later, met de B&B-eigenaren, hun liefdes en alle singles? Wie zijn er nog samen, welke ruzies moeten er nog opgelost worden en hoe kijkt iedereen terug op dit grote liefdesavontuur?
54:42

Seizoen 3, Aflevering 36

4,3 133 x
Het is voor de B&B-eigenaren de allerlaatste dag van hun zoektocht naar liefde! Zeven weken lang zetten zij de deuren van hun B&B's en hun hart wagenwijd open. Waar eindigt dit grote liefdesavontuur voor hen? Bij wie is het een B&B Vol liefde en wie blijft er alleen achter?
55:14

Seizoen 3, Aflevering 35

3,6 89 x
De tijd begint te tikken in de B&B's. Bram viert zijn verjaardag in Zweden en maakt eindelijk de moeilijke keuze tussen Anna en Caroline. In Portugal proosten Marian en Ed op het leven tijdens een wijnproeverij. In Thailand voelt Simone afstand en spreekt dit uit naar Martijn. In Spanje gaan Debbie en Paul samen interieurs...
54:32

Seizoen 3, Aflevering 34

3,0 57 x
Het is groot feest in Thailand, want Martijn is jarig! Ook in Spanje bij Joy is het feest en leert Dani de moeder van Joy kennen. In Frankrijk heeft Petri moeite met aardig doen tegen Thomas. In Portugal heeft Marian het moeilijk als ze afscheid neemt van een trouwe vriend en verder neemt ze Ed mee naar een bouwproject.
52:30

Seizoen 3, Aflevering 33

4,0 49 x
Martijn in Thailand ontmoet zijn laatste single. Ze delen in ieder geval de liefde voor Rotterdam. In het Spaanse Malaga laat de verliefde Joy zich van zijn beste kant zien. In België besluit Leendert zijn hart te volgen en in Frankrijk legt Petri Thomas het vuur aan de schenen.
54:32

Seizoen 3, Aflevering 32

2,5 50 x
In Spanje neemt Debbie eindelijk de tijd om Harrie beter te leren kennen. In de Ardennen zet Leendert een record neer met de ontvangst van zijn zevende single, die hem probeert te lezen via zijn tenen. In Zweden valt de vrijgevochten Anna nóg dieper voor Bram en in het Franse speelparadijs van Walter denkt Corina dat ze is...
55:03

Seizoen 3, Aflevering 31

3,0 76 x
In Portugal laat kunstenaar Tom zijn liefde voor Marian zien op het doek. In Zweden heeft Bram zijn handen vol aan Anna en Caroline, maar dan komt er plotseling nóg een nieuwe dame aangewandeld. In Frankrijk ontstaat er een grimmige sfeer in het spirituele centrum van Walter. En in Spanje heeft Debbie haar handen vol aan t...
55:42

Seizoen 3, Aflevering 30

3,7 56 x
In Spanje wordt het gras voor de voeten van Paul weggemaaid als een nieuwe hunk zich bij bij Debbie meldt. In Portugal valt het glamourleven van Marian niet in de smaak bij de creatieve Tom. In Frankrijk wordt een poging gedaan om de lucht te klaren. In Zweden neemt een dame afscheid van Bram.
55:48

Seizoen 3, Aflevering 29

4,0 38 x
Eén van de meiden van Joy heeft groot nieuws en dat zorgt voor een interessante wending. In Thailand is er opeens een crisis van jewelste gaande bij Martijn en Tamara. In Zweden daagt de jonge Suus Bram uit om open kaart te spelen. In Frankrijk ontstaat er voor Thomas een perfecte gelegenheid om Petri te laten zien dat hij...
53:57

Seizoen 3, Aflevering 28

3,0 44 x
Leendert en Suzanne krijgen het in België flink aan de stok met elkaar en ook bij Petri in Frankrijk ontstaat er frictie. In Spanje fladderen er vlinders rond op Mount Joy en in Thailand deelt de Limburgse Tamara een heel openhartig verhaal met Martijn.
Archief