B&B Vol Liefde

Laatste aflevering
1:01:55
B&B Vol Liefde

Special waarin de nieuwe B&B-eigenaren van het vierde seizoen zich voorstellen. Ze staan te trappelen om hun harten open te stellen voor een leuke partner uit Nederland met wie zij hun leven verder willen delen. De mogelijke deelnemers vertellen naar wat voor partner ze op zoek ...

B&B Vol Liefde gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

2023
1:10:34
Art Rooijakkers blikt samen met alle deelnemers terug op het afgelopen seizoen. Hoe gaat het nu, een paar maanden later, met de B&B-eigenaren, hun liefdes en alle singles? Wie zijn er nog samen, welke ruzies moeten er nog opgelost worden en hoe kijkt iedereen terug op dit grote liefdesavontuur?
54:42
Het is voor de B&B-eigenaren de allerlaatste dag van hun zoektocht naar liefde! Zeven weken lang zetten zij de deuren van hun B&B's en hun hart wagenwijd open. Waar eindigt dit grote liefdesavontuur voor hen? Bij wie is het een B&B Vol liefde en wie blijft er alleen achter?
55:14
De tijd begint te tikken in de B&B's. Bram viert zijn verjaardag in Zweden en maakt eindelijk de moeilijke keuze tussen Anna en Caroline. In Portugal proosten Marian en Ed op het leven tijdens een wijnproeverij. In Thailand voelt Simone afstand en spreekt dit uit naar Martijn. In Spanje gaan Debbie en Paul samen interieurs...
54:32
Het is groot feest in Thailand, want Martijn is jarig! Ook in Spanje bij Joy is het feest en leert Dani de moeder van Joy kennen. In Frankrijk heeft Petri moeite met aardig doen tegen Thomas. In Portugal heeft Marian het moeilijk als ze afscheid neemt van een trouwe vriend en verder neemt ze Ed mee naar een bouwproject.
52:30
Martijn in Thailand ontmoet zijn laatste single. Ze delen in ieder geval de liefde voor Rotterdam. In het Spaanse Malaga laat de verliefde Joy zich van zijn beste kant zien. In België besluit Leendert zijn hart te volgen en in Frankrijk legt Petri Thomas het vuur aan de schenen.
54:32
In Spanje neemt Debbie eindelijk de tijd om Harrie beter te leren kennen. In de Ardennen zet Leendert een record neer met de ontvangst van zijn zevende single, die hem probeert te lezen via zijn tenen. In Zweden valt de vrijgevochten Anna nóg dieper voor Bram en in het Franse speelparadijs van Walter denkt Corina dat ze is...
55:03
In Portugal laat kunstenaar Tom zijn liefde voor Marian zien op het doek. In Zweden heeft Bram zijn handen vol aan Anna en Caroline, maar dan komt er plotseling nóg een nieuwe dame aangewandeld. In Frankrijk ontstaat er een grimmige sfeer in het spirituele centrum van Walter. En in Spanje heeft Debbie haar handen vol aan t...
55:42
In Spanje wordt het gras voor de voeten van Paul weggemaaid als een nieuwe hunk zich bij bij Debbie meldt. In Portugal valt het glamourleven van Marian niet in de smaak bij de creatieve Tom. In Frankrijk wordt een poging gedaan om de lucht te klaren. In Zweden neemt een dame afscheid van Bram.
55:48
Eén van de meiden van Joy heeft groot nieuws en dat zorgt voor een interessante wending. In Thailand is er opeens een crisis van jewelste gaande bij Martijn en Tamara. In Zweden daagt de jonge Suus Bram uit om open kaart te spelen. In Frankrijk ontstaat er voor Thomas een perfecte gelegenheid om Petri te laten zien dat hij...
53:57
Leendert en Suzanne krijgen het in België flink aan de stok met elkaar en ook bij Petri in Frankrijk ontstaat er frictie. In Spanje fladderen er vlinders rond op Mount Joy en in Thailand deelt de Limburgse Tamara een heel openhartig verhaal met Martijn.
56:14
Leendert bloeit helemaal op door de aanwezigheid van de energieke Susanne. In Spanje heeft Joy zijn handen vol aan maar liefst vier meiden tegelijk. Bij Walter op zijn Franse domein stroomt het over van negatieve energie wanneer Alexandra de relatie met Corina nog meer op scherp zet. In Thailand is Martijn zeer gecharmeerd...
55:07
Bij Walter in Frankrijk maakt een tantrische dame haar entree en zij zet de boel meteen op stelten. In Zweden arriveert een derde dame voor Bram. In Portugal verbaast de extravagante Tom zich openlijk over Marians wereld van glitter en glamour. In België baant Susanne zich al zingend een weg naar het hart van Leendert.
53:53
In Portugal brengt de welgeklede Ed Marian in verlegenheid. Leendert ontvangt dame nummer zes, die meteen wel héél enthousiast is. In Zweden wordt Suus op scherp gezet wanneer ze ziet dat concurrent Carolien punten scoort bij Bram. En er is blijdschap alom in Spanje tijdens het weerzien van Debbie en Paul.
55:08
Bram raakt steeds meer verwikkeld in een tweestrijd, want de twee dames die hij over de vloer heeft, hebben allebei potentie. Ed grijpt in Portugal op een onbewaakt moment zijn kans om Marian helemaal voor zichzelf te hebben. Bij Debbie heeft Han het rijk alleen in Spanje, maar hij krijgt weinig aandacht.
54:59
Het liefdesavontuur van Debbie en Paul in Spanje neemt een onverwachte wending. In Frankrijk wordt de leegte bij Petri opgevuld door de entree van een nieuwe single. In Thailand moet Martijn toch echt zijn gevoelens gaan uiten. En terwijl Joy probeert zijn gedachten op een rijtje te krijgen, arriveren er maar liefst twee n...
53:22
De nieuwe hartendief bij Debbie in Spanje blijft lang onopgemerkt. In Frankrijk is de waarheid boven tafel gekomen en dat brengt Walter en Corina dichterbij elkaar. In Spanje keert Babette zich juist af van Joy, nadat ze hem op zijn plek heeft gezet. In Thailand voelt Diana zich steeds meer thuis bij Martijn.
55:10
Er is trouble in het Franse speelparadijs van Walter. In Portugal vertelt Marian flink de waarheid tegen Gerry. In Zweden wordt bij Bram beginnende liefde verstoord door de aankomst van een nieuwe single. En Leendert is in zijn nopjes met zijn nieuwe single Niesje, al heeft zij een minder leuke mededeling.
53:51
Silvana maakt in Thailand indruk op Martijn, maar of het een goede indruk is? In de Zweedse natuur komt Yamie-Lee van een koude kermis thuis. In België maakt Leendert zich op voor de komst van een nieuwe single. En in Portugal geeft Ed vol gas in de strijd om Marians hart.
54:15
In Spanje ziet Debbie een andere kant van Paul. In Zweden baalt Bram van Yamie-Lee. Bij Martijn in het Thaise Hua Hin Loopt de zoektocht allesbehalve vlekkeloos. En in de Belgische Ardennen heeft Leendert voor Thalia een zeer onverwachte boodschap.
Archief