Bak Mee Met Max

2019
14:00

Goudse moppen

3,0 3 x
Hans Spitsbaard maakt toegankelijke en inspirerende lekkernijen. Altijd met een stap voor stap uitleg, zodat de beginnende thuisbakker er ook chocola van kan maken.
16:00

Nougat de Montélimar

3,0 2 x
Hans Spitsbaard maakt toegankelijke en inspirerende lekkernijen. Altijd met een stap voor stap uitleg, zodat de beginnende thuisbakker er ook chocola van kan maken.
16:00

Tarte Bourdaloue

3,0 1 x
Hans Spitsbaard maakt toegankelijke en inspirerende lekkernijen. Altijd met een stap voor stap uitleg, zodat de beginnende thuisbakker er ook chocola van kan maken.
15:00

Flan patissier

4,0 2 x
Hans Spitsbaard maakt toegankelijke en inspirerende lekkernijen. Altijd met een stap voor stap uitleg, zodat de beginnende thuisbakker er ook chocola van kan maken.
16:00

Tarte tatin

3,0 4 x
Hans Spitsbaard maakt toegankelijke en inspirerende lekkernijen. Altijd met een stap voor stap uitleg, zodat de beginnende thuisbakker er ook chocola van kan maken.
16:00

Pavlova met rood fruit en advocaat

4,5 5 x
Hans Spitsbaard maakt toegankelijke en inspirerende lekkernijen. Altijd met een stap voor stap uitleg, zodat de beginnende thuisbakker er ook chocola van kan maken. Vandaag maakt Hans Pavlova met rood fruit. Pavlova is luchtig doordat het hoofdzakelijk uit eiwitten bestaat. Het is een kunst om de eiwitten mooi stijf te kri...
13:00

Marmercake

3,0 3 x
Hans Spitsbaard maakt toegankelijke en inspirerende lekkernijen. Altijd met een stap voor stap uitleg, zodat de beginnende thuisbakker er ook chocola van kan maken.
13:00

Wafels met mokkavulling

4,0 1 x
Hans Spitsbaard maakt toegankelijke en inspirerende lekkernijen. Altijd met een stap voor stap uitleg, zodat de beginnende thuisbakker er ook chocola van kan maken.
16:00

Dumkes & Truffels

4,0 2 x
Hans Spitsbaard maakt toegankelijke en inspirerende lekkernijen. Altijd met een stap voor stap uitleg, zodat de beginnende thuisbakker er ook chocola van kan maken.
15:00

Stroopkoeken

3,0 5 x
Hans Spitsbaard bakt toegankelijke en inspirerende lekkernijen. Vandaag maakt hij stroopkoeken.
Archief
Telezien maakt gebruik van cookies. Onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.