Big Time Rush

Big Time Rush gemist?

Seizoen 3

Seizoen 3, Aflevering 6 (Big Time Verrassing)

4,3 28 x
Telkens als Kendall Lucy probeert mee uit te vragen, steken de jongens daar een stokje voor. Wanneer Lucy's ex-vriendje opeens op de stoep staat, wordt 't allemaal nog ingewikkelder, niet alleen voor Kendall.
Seizoen 2

Seizoen 2, Aflevering 18 (Big Time Reality)

4,5 6 x
Griffin filmt het leven van de jongens voor een realityprogramma.
Seizoen 1

Seizoen 1, Aflevering 14 (Big Time schoolfeest)

4,3 31 x
De leerlingen at Palm Woods organiseren een schoolfeest en BTR heeft de perfecte locatie.

Seizoen 1, Aflevering 7 (Big Time Villa)

3,0 6 x
Gustavo moet op een zakenreis en laat de jongens op het huis passen. Ze doen er alles aan om het huis heel te houden, maar het wordt toch verwoest.
Seizoen 4

Seizoen 4, Aflevering 10 (Big Time Uitbraak)

4,0 4 x
Als er aan de jongens wordt verteld dat boy bands altijd na hun derde album uit elkaar gaan, gaan de jongens de strijd met elkaar, want de jongens willen geen van allen achterblijven.

Seizoen 4, Aflevering 9 (Big Time Cartoon)

3,0 2 x
In deze aflevering krijgt BTR te maken met een reclameteam dat een BTR-cartoon en -videogame willen ontwikkelen. Tijdens de pitch zien de jongens de cartoon niet zo zitten en kiezen daarom voor de game.

Seizoen 4, Aflevering 7 (Big Time Ritjes)

3,0 5 x
De jongens willen dolgraag de motor kopen die ze bij het winkelcentrum zien staan, maar mogen dit absoluut niet van mama Knight.

Seizoen 4, Aflevering 5 (Big Time Gastrol)

4,0 6 x
De jongens krijgen een gastrol bij de populaire serie Coco Punt Nul. Carlos is gek op Coco, maar haar gemene stiefmoeder staat niet toe dat hij bij haar in de buurt komt.

Seizoen 4, Aflevering 4 (Big Time Bonus)

3,0 1 x
De jongens willen hun eigen geld beheren. Als test krijgen ze $5000,- van Griffin om te bewijzen dat ze er verantwoordelijk mee omgaan.
Seizoen 3

Seizoen 3, Aflevering 11 (Big Time Goud)

4,0 4 x
Kendall is Jo's verjaardag vergeten en probeert snel haar cadeautje, een gouden ketting, te regelen. Camille ziet de ketting en denkt dat het een cadeau van Logan is, omdat ze 15 maanden verkering hebben. Logan was dit echter vergeten.
Archief