Brugklas

Laatste aflevering
10:02
Brugklas

Yuna nodigt de hele klas uit voor haar verjaardag. Als blijkt dat Ruby ook een verjaardagsfeestje organiseert, dreigt Yuna's eigen feestje flink in het water te vallen.

Brugklas gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 16
10:18
Meike vindt het flauw dat niemand met Tom om wil gaan omdat hij anders ruikt, namelijk naar boerderij.
10:18
Meike schrikt als bekend wordt gemaakt dat de school voortaan een telefoonvrije zone is.
10:03
Romy ontdekt dat Gijs het heeft uitgemaakt met zijn vriendin. Wil hij dan toch nog iets met haar? Komen Romy en Gijs weer bij elkaar?
09:54
Romy is verbaasd als Gijs opeens heel aardig tegen haar doet. Gijs beweert dat hij gewoon vrienden wil zijn, maar Romy denkt dat hij meer wil.
10:00
Yuna vindt het niet leuk als klasgenoot Ruby beweert dat Yuna maar saai is. Yuna doet haar best om te bewijzen dat zij best grenzeloos kan zijn.
10:00
Amir is verbaasd als hij een liefdesbriefje in zijn zak vindt en schrikt als dit van zijn vriend Jack blijkt te zijn.
10:00
Puck vindt een e-sigaret en haalt Romy over om voor de grap te gaan vapen.
10:17
Ryan z'n vader is op zoek naar hem. Dit zorgt voor stress bij Ryan, want hij heeft hem lang niet gezien. Wat wil de man van hem?
10:12
Als Romy iets goors vindt in haar eten, gaat ze op onderzoek uit en komt ze erachter dat er eigenlijk best rare dingen in ons voedsel zitten.
10:14
Er zal een leerling uit Yuna's klas worden gekozen om mee te doen aan de schoolquiz. Yuna wil heel graag dat zij dat wordt, maar helaas heeft Nina dezelfde wens.
10:02
Puck haalt een onvoldoende voor wiskunde en Abouab zet haar voor de hele klas voor paal. Dan kom mevrouw de Jong in actie.
09:55
Als nieuwe klasgenoot Olav poep in Noa's haren smeert en in Romy's tas stopt, neemt Romy vieze wraak.
10:04
Yuna doet een poging om ouder te lijken, maar helaas heeft dat niet helemaal het gewenste resultaat.
10:02
Amir ziet dat een klasgenoot van hem onder de blauwe plekken zit en besluit te helpen.
10:12
Puck heeft al niet zoveel geld thuis en dan laat ze ook nog haar telefoon in de wc vallen! Wat nu?!
10:17
Ryan wordt voor racist uitgemaakt omdat hij af en toe met Liza praat, die een nogal aparte mening heeft. Ryan denkt dat hij Liza misschien kan helpen van die ideeën af te komen, maar dat loopt anders dan verwacht.
10:18
Meike wil alsnog verkering met Nina, nadat ze zelf vaag is geweest tegen haar. Maar Nina blijkt nogal jaloers op haar vriendschap met Yuna.
10:14
Puck helpt Amber met het organiseren van een slaapfeestje op school. Als Puck hoort dat bijna niemand gaat, wil ze ook afhaken. Maar dan hoort ze Ambers echte reden van het feestje.
10:00
Wanneer Yuna meneer Abouab wil helpen, gooit ze per ongeluk koffie over de net gemaakte proefwerken. Abouab denkt dat ze het expres heeft gedaan.
Archief