Chicago Fire

Chicago Fire gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Laatste aflevering
39:03
Chicago Fire

Severide en Kidd werken samen met de politie in verband met een verdacht auto-ongeluk. De relatie tussen Hawkins en Violet loopt gevaar. Chloe en Cruz wennen aan een nieuwe gezinsdynamiek.

Seizoen 10
38:49
Cruz vormt een band met een jonge immigrant die hij ontmoet tijdens het bestrijden van een appartementsbrand. Het team maakt plannen om een grapje uit te halen met hun nieuwste teamlid. Hawkins en Violet hebben moeite om hun relatie geheim te houden.
39:30
Na een verwonding door een industriële brand, werken Severide en Seager samen om een anonieme tip te onderzoeken. Kidd zoekt naar de juiste persoon om de open positie in Truck 81 te vullen. En een mogelijk nieuwe rekruut voor 51 wordt tijdens een oproep op de proef gesteld.
38:30
Hawkins helpt Brett en Violet met een probleem, terwijl Kidd solliciteert op een open functie. En iemand uit hun verleden vraagt Mouch en Hermann om een gunst.
39:21
Verlopen
Severide en Seager werken samen om een brand in het huis van een jonge vrouw te onderzoeken. Pelham verhuist naar het beruchte kantoor van 51. En Kylie helpt Kidd met het Girls on Fire-programma.
39:23
Verlopen
Boden, Kidd en Severide werken samen om een teamlid te beschermen. Op de brandacademie ontmoet Hermann een inspirerende jongeman. Het jaarlijkse CFD-gala is het gesprek van de dag op de brandkazerne.
39:27
Verlopen
Tijdens een noodoproep met Station 37 wordt een brandweervrouw getroffen door een hoogspanningslijn en geeft Pelham de schuld van haar verwonding. Brett krijgt bezoek van Scott en Amelia. De rest van Firehouse 51 doet mee aan een radiowedstrijd.
39:02
Verlopen
Stella Kidd keert terug naar Firehouse 51. Het team moet samenwerken om een kaliumbrand in een tunnel te blussen. Na dat incident begint Ritter zich zorgen te maken over een jonge agent die getuige is geweest van de dood van een vrachtwagenchauffeur.
39:12
Verlopen
Gallo, Violet en Ritter debuteren met hun microbrouwerij op Winterfest. Brett bereidt zich voor om haar parageneeskundeprogramma te presenteren aan een toezichtcomité. En Firehouse 51 komt in de kerstsfeer.
39:24
Verlopen
Severide en Hermann krijgen ruzie over kantoorruimte. Boden kijkt naar Pelhams verleden, wanneer hij overweegt om hem een vast lid te maken. Gallo's wrok jegens Pelham bereikt een hoogtepunt. Brett en Ritter dwingen Violet om haar ware gevoelens voor Gallo onder ogen te zien.
39:10
Verlopen
Gallo botst met de nieuwe luitenant die tijdelijk Casey vervangt. Severide is een zeer gevaarlijke brandstichter op het spoor.
37:58
Verlopen
Een groot beveiligingslek van de computernetwerken van de stad dwingt de senior leiders van Firehouse 51 om het heft in eigen handen te nemen. Severide doet onderzoek naar een brandstichting.
39:23
Verlopen
Casey neemt een grote beslissing die zijn leven verandert. Gallo, Ritter en Violet gaan akkoord met een interview en fotoshoot. Brett en Mouch lanceren het parageneeskundeprogramma. En Cruz komt dichter bij het vaderschap.
39:16
Verlopen
Kidd slaat haar vleugels uit als luitenant. Commandeur Hawkins rijdt met de ambulance mee om meer over Brett te weten te komen. Casey maakt een uitstapje buiten de stad en de date-avond van Ritter slaat om in een noodsituatie.
39:30
Verlopen
Griffin ontdekt de waarheid achter de dood van zijn vader en onthult waarom hij Casey echt bezocht. Gallo, Ritter en Violet ondernemen stappen om hun microbrouwerij op te zetten.
39:24
Verlopen
Een video van Casey tijdens een reddingsactie gaat viraal, waar hij zich ongemakkelijk bij voelt. Mouch zet een kleine gratis bibliotheek op bij Firehouse 51 en Hermann overtreedt het protocol.
39:29
Verlopen
Het reddingsteam ontsnapt ternauwernood aan een gekapseisde boot, terwijl ze een slachtoffer redden. De reddingsactie heeft grote gevolgen voor een teamlid. Boden overweegt een nieuwe promotie. Ondertussen bespreken Violet, Gallo en Ritter de plannen voor een zakelijke onderneming.
Seizoen 5
39:01
Verlopen
Casey is niet in staat om een vrouw uit haar brandende huis te redden. Hierna krijgen hij en Severide onenigheid over de rol van de echtgenoot in de tragedie. Boden heeft een onverwachte bezoeker. Dawson en Brett reageren als een 16-jarige jongen gewond raakt tijdens een romantisch huwelijksaanzoek.
Seizoen 9
38:49
Verlopen
De brandweerkazerne reageert op spannend nieuws. Een mysterieuze vreemdeling arriveert en een schokkend telefoontje laat Severide sprakeloos achter.
Binnenkort terug te kijken
38:25

Seizoen 10, Aflevering 18 - What's Inside You

Verwacht op
Firehouse 51 bundelt hun krachten, wanneer een van hen wordt gegijzeld in de supermarkt.
Archief