Chicago Fire

Chicago Fire gemist?

Seizoen 6
38:37

Seizoen 6, Aflevering 18

Verlopen 3,0 5 x
Wanneer de FBI Firehouse 51 overneemt voor een undercoveroperatie, bieden Casey en Severide aan om te helpen bij het onderzoek. Kidd probeert Severide te helpen met het verwerken van recente gebeurtenissen.
38:27

Seizoen 6, Aflevering 17

Verlopen 4,0 4 x
Na het redden van een jonge jongen maakt Boden een inschattingsfout. Severides moeder komt onverwacht langs en botst meteen met Kidd. Otis neemt nieuwe verantwoordelijkheden op zich bij de brandweerkazerne.
38:30

Seizoen 6, Aflevering 16

Verlopen 4,5 3 x
Een van de leden is geblesseerd, dus zit het team met een nieuwe tijdelijke vervanger. Boden krijgt interessant nieuws, terwijl Kidd moeite heeft om een geheim te bewaren.
38:28

Seizoen 6, Aflevering 15

Verlopen 4,0 4 x
Otis en Kidd reageren op een telefoontje over een woningbrand. Maar hun levens lopen gevaar, wanneer er in het huis geschoten wordt. Dawson troost Brett in een bijzonder moeilijke periode. Ondertussen ontdekt Casey romantiek in de kazerne.
38:10

Seizoen 6, Aflevering 14

Verlopen 3,0 7 x
Casey en Dawson vinden het verdacht als een echtgenoot antwoordt namens zijn gewonde vrouw na een auto-ongeluk. Cruz raakt gefrustreerd als hij ontdekt dat Herrmann en Mouch zonder zijn medeweten contact hebben opgenomen met mensen over zijn Slamigan-uitvinding. Kidd komt achter iets wat belangrijk is voor Severide, terwij...
37:02

Seizoen 6, Aflevering 13

Verlopen 3,0 1 x
Het team helpt de politie bij het opsporen van een verdachte van een bomaanslag. Voight en Antonio ontmoeten Boden, die met tegenzin Dawson en Brett undercover laat gaan. Naarmate het onderzoek vordert, geven Boden, Casey en Severide hun deskundige expertise. De relatie tussen Kidd en Zach stuit op een hobbel en Cruz vindt...
38:30

Seizoen 6, Aflevering 12

Verlopen 4,0 10 x
Een foto van Casey en Severide tijdens een reddingsactie behaalt de voorpagina van de krant. De fotograaf schrijft een artikel over een dag uit het leven van de brandweerlieden. Dawson en Brett proberen erachter te komen wat er aan de hand is met Gerald, een frequent flyer die op straat leeft. Hermann neemt een bijbaan als...
37:17

Seizoen 6, Aflevering 11

Verlopen 4,0 4 x
Casey en Severide zijn het oneens over de beste manier van handelen na een tijdgevoelige reddingsactie. Herrmann probeert zijn dochter te vermaken op Neem-je-kinderen-mee-naar-je-werkdag. Dawson heeft met Brett een spa-uitje, terwijl Kidds sociale leven een boost krijgt.
38:38

Seizoen 6, Aflevering 10

Verlopen 3,0 6 x
Dawson en Casey proberen Bria te vinden, nadat ze achter belangrijke nieuwe informatie zijn gekomen. Severide wordt herenigd met een oude vriend van de familie. Ondertussen schakelt Cruz de hulp in van Brett en Mouch voor het maken van een nieuw stuk gereedschap.
Binnenkort terug te kijken
47:42

Seizoen 6, Aflevering 23

Verwacht op
The Grand Gesture Bodens kans op promotie komt in het gedrang, waardoor hij het heft in eigen handen neemt. Dawson en Casey zijn het niet eens over een belangrijke...
Archief