Chicago Med

Chicago Med gemist?

2020

Timing, Seizoen 1

4,5 239 x
Een emotionele rollercoaster door de dagelijkse chaos van het meest explosieve ziekenhuis van Chicago. Kijk mee met de moedige artsen die het allemaal bij elkaar houden. Dr. Rhodes behandelt Dr. Downey, terwijl Dr. Halstead duidelijkheid krijgt van Goodwin.

Withdrawal, Seizoen 1

4,0 89 x
Een emotionele rollercoaster door de dagelijkse chaos van het meest explosieve ziekenhuis van Chicago. Kijk mee met de moedige artsen die het allemaal bij elkaar houden. April en Dr. Halstead behandelen een alcoholische dakloze man met een gebroken been.

Disorder, Seizoen 1

3,0 38 x
Een emotionele rollercoaster door de dagelijkse chaos van het meest explosieve ziekenhuis van Chicago. Kijk mee met de moedige artsen die het allemaal bij elkaar houden. Artsen Rhodos en Downey zijn het niet eens over de spoedoperatie van een patiënt.

Inheritance, Seizoen 1

4,0 25 x
Een emotionele rollercoaster door de dagelijkse chaos van het meest explosieve ziekenhuis van Chicago. Kijk mee met de moedige artsen die het allemaal bij elkaar houden. Artsen Manning en Charles hebben een 16-jarige patiënt met buikpijn die weigert medicijnen te gebruiken, terwijl Dr. Halstead een patiënt heeft die een ou...

Hearts, Seizoen 1

3,0 42 x
Een emotionele rollercoaster door de dagelijkse chaos van het meest explosieve ziekenhuis van Chicago. Kijk mee met de moedige artsen die het allemaal bij elkaar houden. Artsen Choi en Charles blijven achter met een patiënt die beweert dat zijn hart in zijn hoofd bonst, terwijl Dr. Manning vermoedt dat een jonge jongen met...

Us, Seizoen 1

4,0 44 x
Een emotionele rollercoaster door de dagelijkse chaos van het meest explosieve ziekenhuis van Chicago. Kijk mee met de moedige artsen die het allemaal bij elkaar houden. Dr. Charles wordt binnengebracht door Dr. Choi om een patiënt te helpen die zijn eigen arm van zijn lichaam probeert te verwijderen. Verpleegster Sexton r...

Guilty, Seizoen 1

3,0 28 x
Een emotionele rollercoaster door de dagelijkse chaos van het meest explosieve ziekenhuis van Chicago. Kijk mee met de moedige artsen die het allemaal bij elkaar houden. Verpleger Lockwood wordt gearresteerd omdat hij weigert bloed af te nemen bij een verdachte DUI-patiënt zonder zijn toestemming.

Intervention, Seizoen 1

4,0 26 x
Een emotionele rollercoaster door de dagelijkse chaos van het meest explosieve ziekenhuis van Chicago. Kijk mee met de moedige artsen die het allemaal bij elkaar houden. Artsen Rhodos en Choi zijn het niet eens over het verzoek van een stervende patiënt.

Clarity, Seizoen 1

3,0 39 x
Een emotionele rollercoaster door de dagelijkse chaos van het meest explosieve ziekenhuis van Chicago. Kijk mee met de moedige artsen die het allemaal bij elkaar houden. Artsen Rhodos en Downey zetten hun verschillen opzij om een ??9/11 held met longfibrose te opereren.

Choices, Seizoen 1

4,0 28 x
Een emotionele rollercoaster door de dagelijkse chaos van het meest explosieve ziekenhuis van Chicago. Kijk mee met de moedige artsen die het allemaal bij elkaar houden. Dr. Halstead brengt zijn carrière in gevaar wanneer hij tegen de bevelen van een gezin ingaat en een terminaal zieke kankerpatiënt nieuw leven inblaast.
Archief