Cupcakecup

Cupcakecup gemist?

Seizoen 11
53:03

Seizoen 11, Aflevering 13 - Finale

4,0 8 x
De vier overgebleven duo's staan in de grote finale. Er staan ze drie kunstzinnige, creatieve en spectaculaire opdrachten te wachten. En daar horen natuurlijk eregasten bij: TikTokkers Sherell Martini en Yazid Zohri en de jongens van Kris Kross Amsterdam komen langs om de baktoppers een hart onder de riem te steken. Wie wi...
25:41

Seizoen 11, Aflevering 12

4,0 8 x
En toen waren er nog drie duo's over. En voor maar twee duo's is er plek in de Grote Finale. Om dat plekje te verdienen moeten de duo's van cakepops drie dierenkopjes maken. Van een swiss roll en marsepein maken ze het lijfje en het patroon van de vacht.
25:54

Seizoen 11, Aflevering 11

3,0 3 x
De vier duo's duiken in de wereld van de fashion. Ze ontwerpen coole petten-koekjes en maken hun eigen geometrische designertas van cupcakes. Een pittige opdracht die ze gelukkig niet helemaal alleen hoeven te doen. Influencer Marije Zuurveld komt om de duo's bij te staan.
26:31

Seizoen 11, Aflevering 10

3,0 7 x
Ook deze week krijgen de vijf overgebleven duo's de zenuwslopende opdracht waarbij ze botercrème op nummer moeten spuiten. En of dat nog niet genoeg is moeten de duo's hun grootste angst in de ogen kijken. Ze gaan een overheerlijke, maar super enge taart maken.
25:47

Seizoen 11, Aflevering 9

4,0 5 x
De zes bakduo's moeten zich verdiepen in een microscopisch kleine wereld en wagen ze zich aan het bakken van scones. Hiervan maken ze een apenrots waarop ze, onder toeziend oog van presentatrice Numidia, laten zien wie daar de baas is.
25:53

Seizoen 11, Aflevering 8

4,0 3 x
Zeven nieuwe bakduo's starten. Rémy en Robèrt hebben ook voor dit stel een geweldige eerste opdracht bedacht. Britt heeft namelijk een heel speciaal geboortekaartje. Met hulp van Britts moeder Anja gaan de duo's hun eigen 3D-geboortekaartje maken en laten ze zien welke bijzondere eigenschappen hun baby heeft.
24:42

Seizoen 11, Aflevering 1 - Compilatie

4,0 4 x
Alle hoogte- en dieptepunten van de afgelopen week. Nieuwe paarden voor Britt, monsterlijke onderkruipsels en stiekeme snoeperds komen voorbij.
25:55

Seizoen 11, Aflevering 7

3,0 6 x
Drie duo's strijden om een plek in de Grote Finale. En omdat het bijna Oud en Nieuw is gaan ze 'echt' vuurwerk maken van een swiss roll en chocolade.
25:42

Seizoen 11, Aflevering 6

3,0 5 x
De vier bakduo's hebben het koud vandaag. Onder toeziend oog van Rémy en Robèrt versieren ze ijskristal koekjes en maken ze, om het weer warm te krijgen, twee warme sokken van vers gebakken cupcakes.
25:45

Seizoen 11, Aflevering 5

4,0 8 x
Met nog vijf overgebleven duo's wordt de strijd steeds serieuzer. De dag start met een zenuwslopende opdracht waarbij de duo's botercrème op nummer moeten spuiten. Voor de tweede opdracht bakken de duo's met hulp van chefkok Geneal Harreman een onweerstaanbare taart waar een hapje van gesnoept is. Door wie is de grote vraa...
Archief