Cupcakecup

Seizoen 10
50:05

Seizoen 10, Aflevering 12 - Finale

4,0 3 x
De Grote Finale. Omdat CupCakeCup tien jaar bestaat pakken de chefs uit met drie superpittige, superfeestelijke en superspectactulaire opdrachten. De rode loper gaat uit voor onze eregasten: acteur Soy Kroon, de wereldberoemde Nikkie de Jager en natuurlijk de sterren van onze show, de vier bakduo's. Wie wint de Gouden CupC...
24:48

Seizoen 10, Aflevering 11

4,0 8 x
Er zijn nog twee plekken over voor de grote finale. Om die te winnen hebben de bakduo's stalen zenuwen nodig want reptielendeskundige Sterrin Smalbrugge is te gast met een levensechte slang. Een pittige opdracht: de bakkers moeten zelf een slang maken, maar dan van cupcakes.
25:20

Seizoen 10, Aflevering 10

4,0 11 x
Het wordt een stiekeme aflevering. De bakduo's mogen van pannenkoekbeslag drie dingen bakken die ze stiekem mee naar school willen nemen. En om het extra sneaky te maken hebben de chefs een geheime verrassing: de bakkers krijgen hulp van acteur en presentator Niek Roozen.
25:11

Seizoen 10, Aflevering 9

4,0 8 x
Het rockt en swingt in de studio. De chefs hebben vijf muziekgroepen bedacht en de bakduo's moeten die tot leven brengen met cupcakebeslag. En met hulp van multitalent Stephanie van Eer gaan ze voor die groep een spectaculair podium maken.
25:36

Seizoen 10, Aflevering 8

4,0 7 x
Voor de zes bakduo's wordt het een beetje een vreemde dag. Ze gaan namelijk gekkebekkenkoekjes bakken en een alientaart maken. Ben je benieuwd hoe water-alien Ed en de superslordige alien Slorby eruitzien? Dan mag je deze aflevering voor geen goud missen.
25:27

Seizoen 10, Aflevering 7

4,0 11 x
Chefs Rémy en Robèrt verwelkomen zeven nieuwe bakduo's. Die vallen met hun neus in de boter want CupCakeCup bestaat tien jaar dus is het tijd voor een feest. De bakkers moeten een feestmuts van cupcakes maken, en hun eigen jubileumschort ontwerpen.
25:06

Seizoen 10, Aflevering 3

4,0 10 x
De vijf bakduo's gaan op reis naar het oude Egypte. Onder deskundige begeleiding van bakbouwmeesters Rémy en Robèrt gaan ze van cake piramides maken voor een zelfbedachte farao en zijn twee huisdieren.
24:21

Seizoen 10, Aflevering 6 - Compilatie week 1

4,5 7 x
Alle hoogte- en dieptepunten van de afgelopen week. Smakelijke snorrenkoekjes, supergrappige snackdieren en chocolade-champagneflessen om helemaal bubbelig van te worden. Alle cupcake-avonturen van de zeven bakudo's komen voorbij.
25:14

Seizoen 10, Aflevering 2

4,0 4 x
Wie wint de CupCakeCup? De kerstvakantie staat volledig in het teken van de spannende strijd om de felbegeerde CupCakeCup.
25:22

Seizoen 10, Aflevering 5

3,0 5 x
De bakduo's strijden om een plek in de grote finale. Daarvoor duiken ze de natuur in om een levensechte cupcakerups te maken. En met hulp van de leukste boswachter van Nederland - boswachter Tim - creëren ze snackdieren. Dat zijn dieren in de vorm van een snack.
Archief