Danger Force

Seizoen 1

Seizoen 1, Aflevering 11 (The Thousand Pranks War: Part II)

3,0 43 x
The Thousand Pranks War: Part II: The Prank War rages on with Danger Force's best pranker, ShoutOut, now on team Rivalton. It's up to Captain Man and Danger Force to find a way to end this Prank War once and for all. Guest Star: Gabrielle Nevaeh Green

Seizoen 1, Aflevering 3 (Ray draait door)

3,0 14 x
Mevrouw Shapen komt er achter dat de Swellview Academie voor de Gaven nog geen vergunning heeft, en dus doen Ray, Schwoz en de Danger Force er alles aan om deze te krijgen.

Seizoen 1, Aflevering 16 (Lil' Dynomite)

4,0 30 x
Wanneer de leden van Danger Force Ray's filmavond vergeten, neemt Captain Man een nieuw hulpje aan: de altijd vrolijke Lil' Dynomite uit Andersstad.

Seizoen 1 (Quaran-kini)

4,0 20 x
Dankzij een gaslek moeten alle inwoners van Swellview in quarantaine. Captain Man gaat op zoek naar de crimineel die het gaslek heeft veroorzaakt.
Seizoen 1

Seizoen 1, Aflevering 15 (Teamtest)

3,0 16 x
Wanneer Captain Man model mag staan voor de cover van een befaamd superheldenmagazine, willen de leden van Danger Force ook op de cover. Ray zet alles op het spel om er zeker van te zijn dat hij zijn team kan vertrouwen.

Seizoen 1, Aflevering 5 (Mimespelers)

3,5 15 x
Captain Man neemt de leden van Danger Force mee naar Parijs, om daar de nationale schatten van Frankrijk te beschermen. Door een misverstand blijft Bose echter helemaal alleen achter in het Man's Nest.

Seizoen 1, Aflevering 18 (Manieren en Methodes)

4,3 43 x
Wanneer het peperdure paardrijzadel van haar vader wordt gestolen, doet Mika haar uiterste best het terug te vinden. Miles beweert echter dat hij het zadel eerder terug gaat vinden, zonder er ook maar iets voor te hoeven doen.

Seizoen 1, Aflevering 7 (Chapa's Crush)

3,0 32 x
Chapa gedraagt zich veel vriendelijker dan normaal, zo vriendelijk zelfs, dat ze een crimineel laat ontsnappen na een overval. De andere leden van Danger Force besluiten te onderzoeken waar dit gedrag vandaan komt.

Seizoen 1, Aflevering 10 (De Oorlog der Duizend Pranks: Deel 1)

3,0 33 x
Na een uit de hand gelopen speech, breekt er een prankoorlog uit tussen de inwoners van Swellview en Rivalton.

Seizoen 1, Aflevering 2 (Zeg mijn naam)

4,0 48 x
Na een misgelopen interview staan de leden van Danger Force nu bekend als superhelden met verschrikkelijke namen als 'Oepsie Girl' en 'Knappe Kapselknul'. Danger Force doet er alles aan om aan andere superheldennamen te komen.
Archief