Danger Force

Danger Force gemist?

Seizoen 1

Seizoen 1, Aflevering 1 (De Danger Force Ontwaakt)

4,0 179 x
Nu dat Miles, Mika, Chapa en Bose superkrachten hebben gekregen, maken ze deel uit van de Danger Force. Onder leiding van Captain Man en Schwoz leren ze wat het zijn van een superheld inhoudt. Eerste les: liegen.

Seizoen 1, Aflevering 17 (Monsty)

3,0 179 x
Ray wordt opgeroepen voor zijn juryplicht, precies in de week waarin hij als Captain Man een inzamelingsactie moet presenteren. Mika heeft een oplossing: ze besluit Ray te klonen, met alle gevolgen van dien.

Seizoen 1, Aflevering 18 (Manieren en Methodes)

4,3 56 x
Wanneer het peperdure paardrijzadel van haar vader wordt gestolen, doet Mika haar uiterste best het terug te vinden. Miles beweert echter dat hij het zadel eerder terug gaat vinden, zonder er ook maar iets voor te hoeven doen.

Seizoen 1, Aflevering 16 (Lil' Dynomite)

4,0 44 x
Wanneer de leden van Danger Force Ray's filmavond vergeten, neemt Captain Man een nieuw hulpje aan: de altijd vrolijke Lil' Dynomite uit Andersstad.

Seizoen 1, Aflevering 15 (Teamtest)

3,0 43 x
Wanneer Captain Man model mag staan voor de cover van een befaamd superheldenmagazine, willen de leden van Danger Force ook op de cover. Ray zet alles op het spel om er zeker van te zijn dat hij zijn team kan vertrouwen.

Seizoen 1, Aflevering 14 (Howdee Partners)

3,0 40 x
Volt ontdekt hoe ze snel geld kan verdienen via een nieuwe app. Er gaat echter iets fout, en al snel liggen de geheime identiteiten van de hele Danger Force op het spel.

Seizoen 1, Aflevering 11 (The Thousand Pranks War: Part II)

3,0 54 x
The Thousand Pranks War: Part II: The Prank War rages on with Danger Force's best pranker, ShoutOut, now on team Rivalton. It's up to Captain Man and Danger Force to find a way to end this Prank War once and for all. Guest Star: Gabrielle Nevaeh Green

Seizoen 1, Aflevering 10 (De Oorlog der Duizend Pranks: Deel 1)

3,0 48 x
Na een uit de hand gelopen speech, breekt er een prankoorlog uit tussen de inwoners van Swellview en Rivalton.

Seizoen 1, Aflevering 9 (Mika in het midden)

3,0 50 x
Wanneer de moeder van Schwoz op visite komt omdat ze ziek is, wordt Mika op de proef gesteld.

Seizoen 1, Aflevering 8 (Return of the Kid)

4,5 82 x
Return of the Kid: Henry Hart's back and stealing Ray's attention from crime fighting so Danger Force is forced to go on a bunch of exhausting missions without Captain Man.
Archief