Danny And The Americans

Laatste aflevering
28:16
Danny And The Americans

Maandelijks steken honderden migranten illegaal de Amerikaanse grens over vanuit Mexico. Danny gaat mee op patrouille met een rechtse militie die eigenhandig deze wetsovertreders opspoort. Dat doen ze door camera's te plaatsen en actief de grens te patrouilleren. Soms vinden ze ...

Danny And The Americans gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 1
15:00
Danny spreekt verschillende zwarte rodeorijders over hun liefde voor de sport. Zwarte cowboys en cowgirls zijn altijd onderdeel geweest van de Amerikaanse geschiedenis. Maar in de geschiedenisboeken zijn zij nergens te bekennen. De cowboys en cowgirls van nu willen de erkenning die zij verdienen en daarom is er de black ro...
14:47
Hoe kan het dat bij alle massaschietpartijen in de VS steeds hetzelfde wapen, de AR-15, wordt gebruikt? Danny spreekt een wapenhandelaar en probeert het wapen zelf ook op de schietbaan.
15:23
Sinds de dood van George Floyd en andere incidenten met ongeoorloofd politiegeweld worden agenten in Amerika op de voet gevolgd door zogenaamde 'police-auditors'. Deze influencers filmen alles wat de politie doet en Danny Ghosen gaat met ze mee de straat op.
15:49
De stripversie van het dagboek van Anne Frank mag op een aantal scholen in Florida niet meer gelezen worden. Hoe kan dat? Danny Ghosen ontmoet een aantal conservatieve ouders die strijden tegen woke Amerika en al tientallen boeken over racisme, slavernij en gender uit het lespakket wisten te halen.
14:37
Mensen die een zedenmisdrijf plegen kunnen in Florida, na het uitzitten van hun straf, niet zomaar terug de samenleving in. Ze zijn gebonden aan strenge regels en daarom kiezen ze ervoor bij elkaar te gaan wonen op een camping. Danny Ghosen gaat op bezoek en wil weten hoe ze hun leven weer oppakken.
15:37
Danny Ghosen struint parkeerplaatsen langs de westkust af waar studenten in auto's leven omdat ze geen geld hebben voor een huis.
15:52
Danny Ghosen gaat op pad met de mannen van Urban Saddles in Los Angeles. Zij trekken op paarden de buurten van L.A. in om jongeren te behoeden voor het verkeerde pad en uit de handen van beruchte gangs te houden.
14:54
Sinds corona en voormalig president Trump die corona 'de Chinese griep' noemde, worden Amerikanen met een Aziatische achtergrond genegeerd, uitgescholden en aangevallen. Inmiddels zijn deze Amerikaanse Aziaten de snelst groeiende groep onder wapenbezitters.
15:31
Danny Ghosen gaat in San Francisco in gesprek met gebruikers van fentanyl. Nooit eerder had Amerika te maken met een drug die zo goedkoop, verslavend en verwoestend is.
Archief