Danny In De Buitenwijken

Danny In De Buitenwijken gemist?

Oktober 2018

Athene

3,0 31 x
De sfeer in de Atheense buitenwijk Menidi is zeer beladen, mede door de aanwezigheid van de Russische maffia.

Birmingham

2,0 48 x
Birmingham is een toevluchtsoord geworden voor moslims uit heel Europa. Maar de buitenwijken waar ze terechtkomen zitten vol gangs en prostitutie.

Boekarest

4,0 21 x
Danny Ghosen bezoekt Ferentari, een straatarme buitenwijk in Boekarest. Hier zijn heroïne en crack de sluipmoordenaars en iedereen lijkt ermee te maken te hebben.

Marseille

4,0 46 x
De drugsmarkt van Marseille is een van de grootste van Europa. Maar hoe houd je het hoofd boven water als je daar niet aan mee wil doen? De drugsmarkt van Marseille is een van de grootste van Europa. Maar hoe houd je het hoofd boven water als je daar niet aan mee wil doen?

Dublin

3,0 31 x
Danny Ghosen is in de noordelijke buitenwijken van Dublin, waar groepen jongeren de omgeving terroriseren en jonge moeders op straat worden gezet. Danny Ghosen is in de noordelijke buitenwijken van Dublin, waar groepen jongeren de omgeving terroriseren en jonge moeders op straat worden gezet.
September 2018

Napels

4,0 42 x
De maffiawijk Scampia in Napels is wereldberoemd geworden door de serie Gomorra. In hoeverre lopen maffiafilms en de werkelijkheid door elkaar? En hoe is het voor gewone mensen om hier te leven? De maffiawijk Scampia in Napels is wereldberoemd geworden door de serie Gomorra. In hoeverre lopen maffiafilms en de werkelijkhei...
Archief