Dashcam Disasters

Laatste aflevering
44:52
Dashcam Disasters

Van zenuwslopende bijna-ongevallen tot nachtelijke botsingen in het donker, het is allemaal vastgelegd op camera.

Dashcam Disasters gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 4
44:29
In een nieuwe huiveringwekkende reis in de wereld van autorijden, komt wederom van alles aan bod. Van afgeleide automobilisten tot burgerwachten op straat en wonderbaarlijke gevechten met het weer.
44:44
Het is weer flinke chaos op de weg, als klappen en smakken wederom ravage aanrichten. Een hele vrachtlading kantelt, maar sommige ongelukken lopen op het nippertje goed af.
Seizoen 2
42:19
In de clips zien we het ergste dat Moeder Natuur te bieden heeft, van stormen tot wind, tot sneeuw en ijs. Hoe rationeel en passief gedrag plotseling kan omslaan in woede, roekeloos rijgedrag met verwoestende gevolgen, criminelen die op heterdaad worden betrapt en op camera worden vastgelegd en ongelukken die op het nipper...
Seizoen 4
44:39
Roekeloos gedrag veroorzaakt heftige ongelukken. Maar ook beren richten een ravage aan en er zijn hevige parkeerruzies.
Seizoen 2
42:24
Benzine en vonken vliegen in het rond bij explosieve gebeurtenissen, de spanning en sensatie zijn op camera vastgelegd. Verder clips van de ergste schurken van de snelweg, rijden in vreemde landen is soms knap lastig, epische rampen op de drukste wegen, de domste chauffeurs ter wereld, nog meer hilarische parkeerpogingen d...
Seizoen 4
44:19
Bloedstollende rij-avonturen met spins, flips, hobbels en stoten van over de hele wereld zijn allemaal op camera vastgelegd.
Seizoen 2
42:14
Moeder Natuur richt een ravage aan op de weg met orkanen, tornado's en tyfoons. Het nemen van de verkeerde beslissing kan levensgevaarlijke gevolgen hebben. Automobilisten verliezen de controle en raken van de weg. Verder nog wonderlijke ontsnappingen, en bij het besturen van een zeer dure auto staat één ding vast: dure re...
Seizoen 4
43:51
Verlopen
Van het eeuwenoude dispuut tussen fietsers en automobilisten tot wonderlijke momenten van geluk en allerlei explosieve chaos op de weg; alles komt voorbij en is vastgelegd op camera.
Seizoen 2
42:07
Verlopen
Allerlei verkeersincidenten komen voorbij: van roekeloos rijgedrag onder invloed en door rood licht rijden, tot de gevaren van uitglijden in de sneeuw en chaos in het openbaar vervoer, illegale stunts, nipte ontsnappingen en aanvaringen met de politie.
Seizoen 1
43:18
Verlopen
Seizoen 1, Aflevering 9 van Dashcam Disasters is toegevoegd op zaterdag 25 mei 2024. Dashcam Disasters is een informatief programma bij Veronica. De spectaculairste, verbazingwekkendste en ronduit bizarste verkeersincidenten ooit, vastgelegd met telefoons en dashcams van automobilisten en voetgangers over de hele wereld.
42:38
Verlopen
Seizoen 1, Aflevering 8 van Dashcam Disasters is toegevoegd op vrijdag 17 mei 2024. Dashcam Disasters is een informatief programma bij Veronica. De spectaculairste, verbazingwekkendste en ronduit bizarste verkeersincidenten ooit, vastgelegd met telefoons en dashcams van automobilisten en voetgangers over de hele wereld.
42:42
Verlopen
Seizoen 1, Aflevering 7 van Dashcam Disasters is toegevoegd op vrijdag 10 mei 2024. Dashcam Disasters is een informatief programma bij Veronica. De spectaculairste, verbazingwekkendste en ronduit bizarste verkeersincidenten ooit, vastgelegd met telefoons en dashcams van automobilisten en voetgangers over de hele wereld.
44:16
Verlopen
Seizoen 1, Aflevering 6 van Dashcam Disasters is toegevoegd op vrijdag 3 mei 2024. Dashcam Disasters is een informatief programma bij Veronica. De spectaculairste, verbazingwekkendste en ronduit bizarste verkeersincidenten ooit, vastgelegd met telefoons en dashcams van automobilisten en voetgangers over de hele wereld.
45:00
Verlopen
Seizoen 1, Aflevering 5 van Dashcam Disasters is toegevoegd op vrijdag 26 april 2024. Dashcam Disasters is een informatief programma bij Veronica. De spectaculairste, verbazingwekkendste en ronduit bizarste verkeersincidenten ooit, vastgelegd met telefoons en dashcams van automobilisten en voetgangers over de hele wereld.
44:10
Verlopen
Seizoen 1, Aflevering 4 van Dashcam Disasters is toegevoegd op vrijdag 19 april 2024. Dashcam Disasters is een informatief programma bij Veronica. De spectaculairste, verbazingwekkendste en ronduit bizarste verkeersincidenten ooit, vastgelegd met telefoons en dashcams van automobilisten en voetgangers over de hele wereld.
42:39
Verlopen
Seizoen 1, Aflevering 3 van Dashcam Disasters is toegevoegd op vrijdag 12 april 2024. Dashcam Disasters is een informatief programma bij Veronica. De spectaculairste, verbazingwekkendste en ronduit bizarste verkeersincidenten ooit, vastgelegd met telefoons en dashcams van automobilisten en voetgangers over de hele wereld.
44:07
Verlopen
Seizoen 1, Aflevering 2 van Dashcam Disasters is toegevoegd op vrijdag 5 april 2024. Dashcam Disasters is een informatief programma bij Veronica. De spectaculairste, verbazingwekkendste en ronduit bizarste verkeersincidenten ooit, vastgelegd met telefoons en dashcams van automobilisten en voetgangers over de hele wereld.
Binnenkort terug te kijken
44:55

Seizoen 4, Aflevering 9

Verwacht op
Van achterbakse voetgangers tot internationale verkeersagressie, alles staat vastgelegd op camera.
43:25

Seizoen 4, Aflevering 8

Verwacht op
Van chaotische bezorgrampen tot intense momenten van verkeersagressie, alles is vastgelegd op camera.
Archief