De Avondshow Met Arjen Lubach

Seizoen 1
26:34

Seizoen 1, Aflevering 39

4,0 5 x
En nou is het afgelopen met crypto. Het is geen betaalmiddel geworden en iedereen die er nu rijk mee probeert te worden, doet dat over de rug van de planeet en van mensen die belazerd worden. * Bevrijdingsdag. * Personeelstekort. * Schrijver David Mitchell is te gast.
26:33

Seizoen 1, Aflevering 31

4,0 3 x
In Nederland kunnen we precies regelen hoe hoog het grondwater staat. Maar dat grondwaterpeil is een dilemma: boeren willen het laag houden, maar voor de natuur is een hoog grondwaterpeil juist beter. * Het belpanel van D66. * Matthijs van Nieuwkerk is te gast.
25:42

Seizoen 1, Aflevering 23

4,0 2 x
Het is weer tijd voor Avondshow Dossierkennis! Met vanavond de grote klimaatleugen. Het wereldwijde klimaatbeleid is gebaseerd op allemaal verzonnen cijfers waar geen reet van klopt. * De vleestaks. * Een schokkende reconstructie van Zemblach. * Comedian Micha Wertheim is te gast.
26:29

Seizoen 1, Aflevering 15

4,0 12 x
Het is tijd voor de Avondshow Kijkersvragen, de oorlogseditie, met diplomatiedeskundige Jonathan. Waarom praten Poetin en Zelensky niet gewoon met elkaar? En waarom stelt de NAVO geen no-flyzone in? * We blikken terug op de gemeenteraadsverkiezingen. * Claudia de Breij is te gast, met een primeur!
25:50

Seizoen 1, Aflevering 7

4,0 19 x
Dag zeven van de oorlog in Oekraïne. * De vogelgriep trekt weer door het land en is heftiger en dodelijker dan ooit. * Cabaretier Paulien Cornelisse is te gast.
24:13

Seizoen 1, Aflevering 38

3,0 5 x
We staan stil bij de jaarlijkse traditie waarbij heel Nederland stilstaat bij een foto van een maaltijdbezorger die zijn fiets twee minuten heeft geparkeerd. * Je mag in Nederland wilde dieren als huisdier hebben, er zijn bijna geen regels voor. * Poetin kan op 9 mei de oorlog verklaren. Weten de Paus en Orbán hier al meer...
25:41

Seizoen 1, Aflevering 30

4,0 5 x
En nou is het afgelopen met de jaarlijkse lintjesregen! Die hele lintjesregen is gewoon één grote PR-stunt voor het koningshuis. * Er zijn weer Nederlandse diplomaten uit Rusland gezet. * In Ter Apel zijn noodtenten afgebroken waarin asielzoekers worden opgevangen. * Gregory Porter is te gast. Hij speelt Bad Girl Love.
24:13

Seizoen 1, Aflevering 22

4,0 8 x
En nou is het afgelopen met coaching. De arbeidsmarkt is krapper dan ooit en we hebben een tekort aan alles, maar de leefstijlcoaches vliegen je om de oren. * Op zoek naar Russisch vastgoed. * Rutger Bregman is te gast.
24:47

Seizoen 1, Aflevering 14

3,0 9 x
En nou is het afgelopen met vleespropaganda, reclame van de overheid om meer in plaats van minder vlees te eten. * De maatregelen zijn straks verleden tijd. * Er was iets meer ruimte voor kritisch geluid op de Russische staatstelevisie. * Er wordt alles gedaan om mensen naar de stembus te krijgen. * Zangeres Wende Snijders...
24:30

Seizoen 1, Aflevering 6

4,0 16 x
Europese landen boycotten Russische media * De Dag van de pakketbezorger, wat is dat eigenlijk? * Schrijver Herman Brusselmans is te gast.
Archief