De Hathaways: Een Geestige Familie

Laatste aflevering
De Hathaways: Een Geestige Familie

Miles en Taylor willen James' ouders helpen door het spook uit hun bowlingbaan te verjagen. Hierbij mag de identiteit van Miles niet bekend worden. Louie en Frankie zijn bezig met een rap-act. Michelle wil meer klanten trekken en verzint oplossingen.

De Hathaways: Een Geestige Familie gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 1
Als Dikke Ronny zijn taartenzaak om de hoek vestigt breekt er paniek uit. Helemaal als blijkt dat Dikke Ronny het receptenboek van Michelle heeft gestolen. De meiden zinnen op wraak en schakelen de geesten in om hen te helpen.
Taylor heeft ooit een hond gekregen voor haar verjaardag, maar bleek daar allergisch voor te zijn. Zodoende wil ze nooit worden herinnerd aan haar verjaardag. Miles wil haar verrassen en geeft haar een geest-hond cadeau.
Michelle, Taylor en Frankie verhuizen naar hun nieuwe woning.
Michelle en Ray spreken met de kinderen af dat de jongens de meisjes niet meer mogen helpen met geestenkracht. Maar dan vernielt Michelle per ongeluk het werkstuk van Taylor en heeft ze zélf hulp nodig.
Als nieuwste lid van de turnvereniging, is Taylor verantwoordelijk voor het organiseren van een logeerpartijtje. Helaas gooien Frankie en Louie roet in het eten en proberen ze Taylor en haar vrienden het huis uit te jagen.
Archief