De Kolping: Een Volkswijk In Renovatie

De Kolping: Een Volkswijk In Renovatie gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Laatste aflevering
40:00
De Kolping: Een Volkswijk In Renovatie

Bert en Elly van de woningcorporatie zijn klaar met hun werk in de Nijmeegse volksbuurt. Na bijna twee jaar van renovatie, sloop en nieuwbouw is de wijk af.

2019
41:00
Hoog bezoek in de Kolping die bijna af is. De burgemeester gaat langs bij Truus die heel erg blij is met haar nieuwe appartement.
40:00
Verlopen
Er zijn dramatische ontwikkelingen in de Kolping. Cor wordt getroffen door een herseninfarct. Natuurlijk leeft de hele buurt mee maar of hij ooit weer de oude zal worden?
40:00
Bert krijgt het verzoek of hij hondje Sammie van Hanne wil herbegraven. Elly heeft zo haar bedenkingen. Truus is één van de bewoners met een verslavingsverleden in de Kolping en is net uit de kliniek.
40:00
Jos, die een bedrijf aan huis heeft, is niet blij met de renovatieplannen. Hij heeft zelf veel aan zijn huis gedaan. Wie gaat dat vergoeden?
40:00
De afgelopen anderhalf jaar ging de buurt op de schop en de camera volgt de tumultueuze overlevingsstrijd van een groot aantal bewoners.
Archief