De Show Van Je Leven

De Show Van Je Leven gemist?

Juli 2020

Seizoen 1, Aflevering 12 - Jos Brink

4,0 49 x
Astrid Joosten interviewt tv-presentator Jos Brink over zijn carrière. Filmpjes uit het archief en van vrienden, de familie die vragen stelt en optredens in de studio, prikkelen de gast om over zichzelf te vertellen. Aan het eind van het programma krijgt de gast een dilemma voorgelegd in 'De Doos van het Dilemma'.
Juni 2020

Seizoen 1, Aflevering 11 - John Lanting

3,0 28 x
Astrid Joosten interviewt acteur John Lanting over zijn carrière. Filmpjes uit het archief en van vrienden, de familie die vragen stelt en optredens in de studio, prikkelen de gast om over zichzelf te vertellen. Aan het eind van het programma krijgt de gast een dilemma voorgelegd in 'De Doos van het Dilemma'.

Seizoen 1, Aflevering 10 - Willem Duys

4,5 37 x
Astrid Joosten interviewt Willem Duys over zijn carrière. Filmpjes uit het archief en van vrienden, de familie die vragen stelt en optredens in de studio, prikkelen de gast om over zichzelf te vertellen. Aan het eind van het programma krijgt de gast een dilemma voorgelegd in 'De Doos van het Dilemma'.

Seizoen 1, Aflevering 9 - Pleuni Touw

4,0 31 x
Astrid Joosten interviewt Pleuni Touw over haar carrière. Filmpjes uit het archief en van vrienden, de familie die vragen stelt en optredens in de studio, prikkelen de gast om over zichzelf te vertellen. Aan het eind van het programma krijgt de gast een dilemma voorgelegd in 'De Doos van het Dilemma'.

Seizoen 1, Aflevering 8 - Coen Flink

4,5 88 x
Astrid Joosten interviewt Coen Flink over zijn carrière. Filmpjes uit het archief en van vrienden, de familie die vragen stelt en optredens in de studio, prikkelen de gast om over zichzelf te vertellen. Aan het eind van het programma krijgt de gast een dilemma voorgelegd in 'De Doos van het Dilemma'.

Seizoen 1 Aflevering 7: Erica Terpstra

4,0 21 x
Programma uit 1999 waarin Astrid Joosten met politicus van de VVD, staatssecretaris/zwemster Erica Terpstra praat.
Mei 2020

Henk Westbroek

4,0 31 x
Astrid Joosten praat met popzanger, diskjockey, gemeenteraadslid en socioloog drs. Henk Westbroek over zijn carrière. Met muzikale optredens en bijdragen van collega's, familie en vrienden.

Willeke Alberti

4,0 39 x
Programma uit 1996 waarin Astrid Joosten met actrice en zangeres Willeke Alberti over haar carrière praat. Dit alles afgewisseld met muzikale optredens en bijdragen van collega's, familie en vrienden.
April 2020

Paul Haenen

3,0 17 x
Programma uit 1999 waarin Astrid Joosten met programmamaker Paul Haenen over zijn carrière praat. Met o.a. bijdragen van collega's, familie en vrienden en muzikale optredens.

Liesbeth List

3,0 17 x
Astrid Joosten praat met Liesbeth List over haar carrière.
Archief