De Sociëteit

De Sociëteit gemist?

Seizoen 3
40:05

NieuwSeizoen 3, Aflevering 15

3,0 2 x
De nieuwe lijsttrekker van BIJ1 Edson Olf komt praten over zijn plannen met de partij. * Programmabegeleider Karlijn de Groot en voormalig woonbegeleider Davy Jansen over de documentaireserie Bij ons op het azc. * Maarten van Hinte over het winnen van de Toneelschrijfprijs 2023.
41:37

Seizoen 3, Aflevering 14

4,0 3 x
Libië werd vorige week getroffen door de verwoestende storm Daniel. We bespreken de huidige stand van zaken met twee Libische Nederlanders. * Filmmaker Tina Farifteh en sociaal psycholoog Paul van Lange over waarom je de ene vluchteling met meer empathie behandelt dan de andere. * Rapper en theatermaker Yousef Gnaoui over ...
41:20

Seizoen 3, Aflevering 13

4,0 5 x
Aan tafel: Abdelkader Benali, Mostafa Hilali, Ali Houri, Khadija Massaoudi, Nordin Ghouddani en Hanane las Faghi. Ajouad spreekt met zijn gasten over de aardbeving in Marokko op 7 september 2023.
40:56

Seizoen 3, Aflevering 12

4,0 10 x
Ervaringsdeskundige Anniek van Emmen en Nicole van Batenburg van het Rode Kruis over de toenemende armoede in Rotterdam. * Documentairemaker Kelly-Qian van Binsbergen en radiopresentator Mischa Blok over de documentaireserie De Afhaalchinees. * Prof. Soortkill over zijn nieuwe boek Smibologie. Each one, teach one.
41:04

Seizoen 3, Aflevering 11

4,0 6 x
Lid van Scientist Rebellion Koen Lemaire en Europees klimaatambassadeur Laura de Vries luiden de noodklok voor de klimaatproblematiek. * Filmmaker Mildred Roethof, samen met auteur en historica Cynthia McLeod, over het vervolg na de excuses van premier Rutte voor het slavernijverleden. * En zangeres Naaz over haar comeback...
40:41

Seizoen 3, Aflevering 10

3,0 4 x
Inclusieve talkshow waarin met open blik de actualiteit op politiek, maatschappelijk en cultureel gebied wordt doorgenomen.
41:11

Seizoen 3, Aflevering 9

4,0 5 x
Filmmaker Eefje Blankevoort en directeur van Stichting Vluchteling Tineke Ceelen over de vluchtelingenproblematiek aan de grenzen van Europa. * Actrice en schrijver Nhung Dam over haar nieuwe roman Definitie van Liefde. * Zangeres Roufaida Aboutaleb en culinair ondernemer Nadia Zerouali over de tentoonstelling Diva's.
41:12

Seizoen 3, Aflevering 8

4,0 8 x
Schrijver en historicus Eva Rovers en journalist Karel Smouter over de behoefte van de burger om gehoord te worden en het burgerberaad als eventuele oplossing. * Regisseur en theatermaker Eran Ben-Michaël en acteur Mohammed Azaay over de theatervoorstelling Jihad van Liefde. * Fotograaf Khalid Amakran over zijn fototentoon...
41:41

Seizoen 3, Aflevering 7

3,0 4 x
Politicoloog en bestuurskundige Tim S'Jongers en schrijver Dilara Bilgic over het recente rapport 'eigentijdse ongelijkheid' van het Sociaal Cultureel Planbureau. * Hoogleraar voeding en gezondheid Jaap Seidell en huisarts Funda Basdogan over de aanhoudende problemen rondom overgewicht en obesitas. * Regisseur Soulaima el ...
41:00

Seizoen 3, Aflevering 6

3,0 14 x
Straatarts Michelle van Tongerloo en jurist Mensenrecht Jan de Vries over het daklozenprobleem in Rotterdam. * Regisseur Romana Vrede en acteur Ruurt de Maesschalck over hun nieuwe theatervoorstelling The Story of Travis. * Zangeres Sophie Straat over haar debuutalbum Smartlap is niet dood.
Archief