Documentaire

Laatste aflevering
Documentaire

Documentaire waarin we de belangrijkste momenten uit het huwelijk van Brad Pitt en Angelina Jolie onder de loep nemen.

Documentaire gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

2024
Documentaire waarin we achter de schermen meekijken bij een van de grootste onafhankelijke chocolademakers van Groot-Brittannië.
Documentaire waarin we verhalen horen over reizen die door een onverwachte gebeurtenis in een nachtmerrie zijn veranderd. Getroffen reizigers en andere getuigen geven aan de hand van beelden tekst en uitleg.
Afleveringen 2023
Documentaire waarin we met exclusief beeldmateriaal en verhalen van bekenden inzoomen op het leven van de Amerikaanse popzangeres Britney Spears.
Documentaire waarin we in de kerstperiode meekijken aan boord van een van de meest luxe cruiseschepen ter wereld, de Seven Seas Explorer.
Documentaire waarin we in de kerstperiode meekijken aan boord van een van de meest luxe cruiseschepen ter wereld, de Seven Seas Explorer. Ook al is het ter plaatse 30 graden, het weerhoudt cruisedirecteur John er niet van zijn kerstmanpak aan te trekken om zich voor te bereiden op zijn speciale kerstshow.
Documentaire waarin we tijdens de drukke kerstperiode een kijkje achter de schermen nemen bij het beroemde Londense warenhuis, Liberty.
Documentaire waarin we achter de schermen meekijken hoe het bekende Britse landgoed Highclere Castle, met behulp van honderden meters slingers en duizenden kerstballen, wordt omgetoverd tot een magisch kerstoord.
Documentaire waarin je een unieke blik achter de schermen krijgt van de Britse kernonderzeeër HMS Vengeance. De 160 bemanningsleden worden gevolgd terwijl ze zich voorbereiden op een geheime missie waarbij ze maanden op zee zullen doorbrengen.
Documentaire over het leven van de koning van het Verenigd Koninkrijk, Charles Philip Arthur George, oftewel: Charles III.
Documentaire waarin de Britse presentatrice Grace Dent ons achter de schermen meeneemt bij superluxe all-you-can-eat-restaurants.
Documentaire waarin wordt geschetst wat de gevolgen zijn voor de aarde als de zeespiegel blijft stijgen. We zien stap voor stap wat er gebeurt als de zeespiegel tot 70 meter stijgt en wat de impact daarvan zou zijn op de mensheid.
Documentaire over het succesvolle kledingmerk Patta. In 2004 werd het merk opgericht door Edson Sabajo en Guillaume 'Gee' Schmidt. Na diverse tegenslagen weten ze ook internationaal door te breken. We volgen het duo in de periode tussen 2013 en 2020.
Documentaire waarin de Brits presentator Ross Kemp onderzoekt wat er is gebeurd met de dieren uit Michael Jacksons Neverland Zoo. De privédierentuin bood onderdak aan meer dan 100 exotische dieren, waaronder apen, zebra's, giraffen, olifanten, tijgers en leeuwen. Maar wat is er met al deze dieren gebeurd na het overlijden ...
Documentaire over een van de meest iconische auto's uit de filmgeschiedenis, de DeLorean Time Machine uit Back To The Future. Tientallen jaren lang werd deze filmlegende verwaarloosd en blootgesteld aan barre weersomstandigheden. Maar Bob Gale, Universal Studios en een team van toegewijde fans ondernamen actie. We kijken m...
Documentaire over de uitersten van rijkdom en armoede. We nemen de vriendschap onder de loep tussen de Britse glamoureuze multimiljonair Amanda Cronin en filmmaker Martin Read, een man die lange tijd dakloos is geweest.
Documentaire over het leven van de Amerikaanse rocklegende Meat Loaf.
Documentaire over de voormalig Australisch motor- en autocoureur Wayne Gardner. Wayne begon zijn racecarrière in 1977 op een motorfiets die hij voor vijf dollar op de kop had getikt. Hij wist het tot de absolute top van zijn sport te schoppen. In 1987 veroverde hij de wereldtitel, en deed dat maar liefst zeven keer op rij.
Documentaire waarin we terugblikken op de zoektocht en het onderzoek naar het wrak van de Titanic. Het schip kwam op zijn eerste reis in april 1912 in aanvaring met een ijsberg en zonk. Het wrak werd in 1985 voor het eerst ontdekt, waarna meerdere expedities volgden.
Documentaire waarin wordt onderzocht wat er na het overlijden van Hollywood-actrice Grace Kelly met het fortuin is gebeurd dat ze verdiende tijdens haar succesvolle carrière.
Archief