Documentaire

Juni 2021
58:51

De Geheime Wereld Van Een Gravin En Haar Russische Miljardair

3,0 1 x
De Geheime Wereld Van Een Gravin En Haar Russische Miljardair van Documentaire is uitgezonden op woensdag 23 juni 2021 om 22:25 uur en was te zien op RTL Z.
43:22

Ik Ben Geen Verkrachter

4,0 0 x
Documentaire waarin we de verhalen horen van drie jonge mannen die vals werden beschuldigd van verkrachting. We zien welke gevolgen deze beschuldigingen hebben op hun leven en dat van hun dierbaren.
44:36

Natural World: Jungle Animal Hospital

4,0 0 x
Documentaire waarin we achter de schermen meekijken met een team dierenartsen in een ziekenhuis voor dieren in de jungle van Guatemala. De afdelingen van het ziekenhuis zijn gevuld met exotische patiënten, die veelal zijn gered uit de illegale handel in huisdieren.
44:43

Stacey Dooley Investigates: Spycam Sex Criminals

3,0 0 x
Documentaire waarin de Britse journalist Stacey Dooley afreist naar Zuid-Korea om onderzoek te doen naar molka, een nieuw soort zedenmisdrijf waarbij stiekem miniatuurcamera's worden geplaatst om voyeuristische opnames te maken. De opgenomen beelden worden vervolgens verkocht als pornografisch materiaal, zonder dat de pers...
58:40

Natural World: Tigers, Hunting The Traffickers

4,0 0 x
Documentaire waarin Brits ex-marinier Aldo Kane onderzoek doet naar de illegale tijgerhandel in Zuidoost-Azië.
57:29

Snow Bears

3,0 1 x
Documentaire waarin we van dichtbij twee jonge ijsberen en hun moeder volgen tijdens hun 640 km lange reis van hun geboorteplaats Spitsbergen in de Noordelijke IJszee naar het pakijs rond de Noordpool.
46:36

The Polar Bear Cub

4,0 2 x
Documentaire over het ijsbeerjong dat in december 2017 werd geboren in het Britse Highland Wildlife Park. We kijken achter de schermen mee met de verzorgers die het dier grootbrengen.
45:00

Natural World: The Octopus In My House

4,0 3 x
Documentaire over het gedrag van octopussen over de hele wereld. Van de grote blauwe octopus die in een fractie van kleur kan veranderen, tot de kokosnootoctopus, die zijn eigen kokosnootschil draagt om zich in te verstoppen. Ook volgen we professor David Scheel die samen met zijn dochter een octopus in huis houdt. De octo...
Mei 2021
43:26

De Magie Van ABBA

4,3 48 x
Documentaire waarin we in de verhalen duiken achter drie van de grootste hits van de Zweedse popgroep ABBA: Mamma Mia, Dancing Queen en The Winner Takes It All. Hoe ging het er tijdens de opnames van deze hits aan toe in de studio? Wat inspireerde de bandleden op dat moment? En hoe stonden zij toen in het leven?
45:47

Liever Fleur Dan Fatima

3,0 13 x
Documentaire waarin Soundos El Ahmadi in het thema stagediscriminatie duikt. Uit onderzoek blijkt dat jongeren met een migratieachtergrond veel meer moeite hebben met het vinden van stageplek dan studenten zonder migratieachtergrond. Waarom gebeurt het? Hoe is het voor studenten die ermee te maken krijgen? En hoe gaan we e...
Archief