Documentaire

Documentaire gemist?

Januari 2023

Het Ware Verhaal Tussen Ford En Ferrari

4,0 2 x
Documentaire over een van de meest beroemde gevechten in de autoracegeschiedenis: de rivaliteit tussen Ford en Ferrari. In de vroege jaren 60 ontketenden Henry Ford II en Enzo Ferrari hun oorlog en gebruikten ze de 24 Hours of Le Mans als hun slagveld.
45:57

's Werelds Pittigste Taxi Test

4,0 2 x
Documentaire waarin we chauffeurs van de beroemde Londense Black Cabs volgen in de aanloop naar een van de moeilijkste examens ter wereld: The Knowledge of London. Om te slagen, moeten de kandidaten de 25.000 straten, verkeersknelpunten en 100.000 bezienswaardigheden van de Engelse hoofdstad uit hun hoofd kennen. De hoevee...
November 2022

Madame Tussauds

3,0 2 x
Documentaire waarin we achter de schermen meekijken bij wassenbeeldenmuseum Madame Tussauds in Londen. We zien onder meer wat er allemaal komt kijken bij het vereeuwigen van beroemdheden in was.

Meat Loaf: In and Out of Hell

3,5 105 x
Documentaire over het leven van de Amerikaanse rocklegende Meat Loaf.

The Millionairess And Me

4,0 2 x
Documentaire over de uitersten van rijkdom en armoede. We nemen de vriendschap onder de loep tussen de Britse glamoureuze multimiljonair Amanda Cronin en filmmaker Martin Read, een man die lange tijd dakloos is geweest.
Oktober 2022

How To Sleep Well With Michael Mosley

3,0 2 x
Documentaire waarin de Britse journalist Michael Mosley deelneemt aan experimenten om beter te kunnen slapen. Michael worstelt al jaren met slaapproblemen en wil weten of de nieuwste inzichten hem en miljoenen lotgenoten kunnen helpen met het krijgen van een betere nachtrust.

Insomnia

4,5 9 x
Documentaire waarin de Britse radio-dj Daisy Maskell onderzoek doet naar de slaapstoornis waar ze sinds haar negende mee kampt. Ze gaat in gesprek met experts en lotgenoten en probeert een aantal geneesmiddelen en behandelingen om een betere nachtrust te krijgen.
September 2022

Reclaiming Amy

4,0 8 x
Documentaire over de in 2011 overleden Britse jazz- en soulzangeres Amy Winehouse. Goede vrienden en naaste familie, waaronder Amy's vader en moeder, vertellen hun kant van het verhaal over Amy's leven en over de impact van haar overlijden op hun leven.

Ross Kemp: Searching For Jacko's Zoo

3,0 5 x
Documentaire waarin de Brits presentator Ross Kemp onderzoekt wat er is gebeurd met de dieren uit Michael Jacksons Neverland Zoo. De privédierentuin bood onderdak aan meer dan 100 exotische dieren, waaronder apen, zebra's, giraffen, olifanten, tijgers en leeuwen. Maar wat is er met al deze dieren gebeurd na het overlijden ...

Saving The DeLorean Time Machine

4,0 17 x
Documentaire over een van de meest iconische auto's uit de filmgeschiedenis, de DeLorean Time Machine uit Back To The Future. Tientallen jaren lang werd deze filmlegende verwaarloosd en blootgesteld aan barre weersomstandigheden. Maar Bob Gale, Universal Studios en een team van toegewijde fans ondernamen actie. We kijken m...
Archief