Familie Gillis: Massa Is Kassa

Familie Gillis: Massa Is Kassa gemist?

Seizoen 8
40:04

Seizoen 8, Aflevering 8

4,0 46 x
Het hoogseizoen is voorbij, dus Peter zwaait zijn gasten uit en wil van alle parkbeheerders weten of er goed verdiend is. Ruud krijgt kookles van Nicol, maar hij heeft daar weinig zin in. Mark heeft eindelijk tijd voor wat ontspanning met zijn vrienden en Peter heeft een verrassing voor Nicol. Maar of zij daar nu zo blij m...
40:57

Seizoen 8, Aflevering 7

3,8 66 x
Peter laat zijn verzameling Harley motoren opruimen door Ruud en Jan Pieter. Die klus blijkt echter groter dan verwacht. Mark neemt zijn petekind mee naar het circus en laat daar zijn oog vallen op de vrouwelijke artiesten. De vakantieparken hebben te kampen met de enorme droogte en daarom verzorgen Mieke en Johnny hun pap...
40:43

Seizoen 8, Aflevering 6

4,5 50 x
Peter heeft het druk met alle fans op zijn parken. Hij wordt zelfs gevraagd om als special guest de bingo te presenteren. Mark zet Nicol aan het werk in de horeca om het gemis van de zieke Samir op te vangen. Richard organiseert een schuimparty, maar Ruud en Inge maken zich zorgen om de uitvoering daarvan.
41:00

Seizoen 8, Aflevering 5

4,3 65 x
Terwijl Peter met Nicol genieten van een weekendje weg op één van zijn eigen parken, zetten Mark en Ruud alles op alles om een parkindringer 's nachts op heterdaad te betrappen. Op Prinsenmeer worden de nieuwe waterfietsen geleverd en Peter geniet van de vorderingen aan de verbouwing van zijn kasteel.
40:43

Seizoen 8, Aflevering 4

4,3 37 x
Peter zet het personeel op zijn parken aan het werk, want de oude waterfietsen van park Prinsenmeer moeten een nieuwe bestemming krijgen. Nicol en Peter worden verrast door een bijzondere brief en daarop ondernemen ze actie. Samir is jarig en hij viert dit uitgebreid met zijn favoriete collega's.
40:30

Seizoen 8, Aflevering 3

4,7 40 x
Peter en Mark inspecteren de bungalowtenten en worden onaangenaam verrast door een stortbui. Hoofd-horeca Samir krijgt vandaag zijn langverwachte hulprobot, maar hij is niet meteen enthousiast. Ruud en Mark proberen een lunch te bereiden, maar die lijkt voor hun ogen in rook op te gaan.
40:23

Seizoen 8, Aflevering 2

4,6 36 x
In de horeca kampt Samir met een personeelstekort. Peter schiet te hulp met een creatief idee voor extra handjes. Mark en Ruud proberen samen een tent op te zetten. Dat blijkt echter moeilijker dan gedacht. Het hoofdkantoor barst uit zijn voegen door Peters verzameling motoren en gokkasten. Ook daar heeft hij een toekomsti...
41:35

Seizoen 8, Aflevering 1

4,7 61 x
Peter roept werknemers bijeen om de boel op scherp te zetten voor het hoogseizoen. Zoon Mark ontdekt tot zijn schrik dat nog niet alle huurtenten zijn opgebouwd en daar is zijn vader niet blij mee. Ruud schiet op park Prinsenmeer de animatie te hulp, terwijl Nicol en Peter samen genieten van een overnachting in een van de ...
Seizoen 7
40:46

Seizoen 7, Aflevering 8

4,0 98 x
Seizoen 7, Aflevering 8 van Familie Gillis: Massa Is Kassa is uitgezonden op maandag 11 juli 2022 om 20:30 uur en was te zien op SBS 6.
40:39

Seizoen 7, Aflevering 7

4,3 58 x
Seizoen 7, Aflevering 7 van Familie Gillis: Massa Is Kassa is uitgezonden op maandag 4 juli 2022 om 20:30 uur en was te zien op SBS 6.
Archief