Five Bedrooms

Laatste aflevering
43:43
Five Bedrooms
Verlopen

Het voortbestaan van het huis komt in gevaar, wanneer een huisgenoot besluit te verhuizen en de bende ontdekt dat vervanging vrijwel onmogelijk is.

Five Bedrooms gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 2
44:49
Verlopen
Zwierend in zijn open relatie laat Harry een aantal zeer bedenkelijke voicemailberichten achter op de telefoon van zijn vriend.
44:23
Verlopen
Wanneer Ainsley haar huisgenoten een onschuldige vraag stelt over hun mening naar privéscholen, komen alle geschillen naar boven.
45:23
Verlopen
Heather probeert kalm te blijven als ze een klacht krijgt over pestgedrag op het werk. Maar dat lukt niet en haar carrière komt op het spel te staan.
44:48
Verlopen
Harry wil graag zijn liefde, Xavier, meenemen naar het Diwali-feest bij zijn familie, maar dat zorgt voor conflicten.
45:10
Verlopen
Ben heeft dringend een operatie nodig die hij niet kan betalen en hij weegt zijn opties af. Uiteindelijk besluit hij lichte verzekeringsfraude te plegen.
45:15
Verlopen
Ainsleys voorbereidingen voor het gender onthullingsfeestje worden gedwarsboomd door Lachlans ex, Melani. Harry en Liz storten zich allebei op het daten en moedigen elkaar aan om door te zetten.
45:13
Verlopen
Het plan van de groep om een nieuw huis te komen loopt stu, wanneer Liz haar ex-man en zijn nieuwe vriendin tegen het lijf loopt. Ben probeert Heather ervan te overtuigen om als koppel verder te gaan. Ondertussen omarmt Harry zijn leven nadat hij uit de kast is gekomen.
Archief