Goedemorgen Nederland

Laatste aflevering
17:06
Goedemorgen Nederland

Te gast zijn politiek journalist van EW Magazine Victor Pak, oud-informateur Uri Rosenthal en sportjournalist Toine van Peperstraten. We hebben het over het laatste formatienieuws, de eerste formatiedagen na het akkoord en de toekomst van Vitesse.

Goedemorgen Nederland gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 8
16:05
Te gast zijn directeur Politieke Zaken HCSS Han ten Broeke, politiek verslaggever van WNL Tessa van Viegen en voorzitter MKB Nederland Jacco Vonhof.
16:58
Te gast zijn hoofdeconoom ING Marieke Blom, directeur van Stichting voor Werkende Ouders Marjet Winsemius en politiek commentator van De Telegraaf Wouter de Winther. Met hen hebben we het over kwartaalcijfers arbeidsmarkt en verantwoordingsdag, over de staat van het gezin en over de formatiefinale.
18:01
Te gast zijn directeur debatcentrum De Balie Yoeri Albrecht, directeur CIDI Naomi Mestrum en journalist en podcastmaker Lammert de Bruin. Met hen hebben we het over de debatten voor de Europese Verkiezingen, over de rellen in Nederlandse universiteiten en over het nieuwe deel van de podcast over de moord op John F. Kennedy.
17:23
Te gast zijn politiek commentator AD Hans van Soest, jurist Marjan Olfers en columnist EW Magazine Geerten Waling. Met hen hebben we het over het laatste nieuws in de kabinetsformatie, over de nasleep van de diskwalificatie van Joost Klein en over de walk-out op de UvA.
16:55
Te gast zijn Kamerlid van de BBB Lilian Helder, songfestivalkenner Maurice Wijnen en politiek commentator van De Telegraaf Wouter de Winther. Met hen hebben we het over de felle clash tussen politie en pro-Palestina-activisten in Amsterdam, over de tweede halve finale van het songfestival met een vooruitblik op de finale e...
17:25
Te gast zijn diplomatiedeskudige Robert van de Roer, Brigade-generaal buiten dienst Jeff Mac Mootry en olympisch kampioen openwaterzwemmen Maarten van der Weijden. Met hen hebben we het over het gesprek tussen Biden en de Roemeense president Johannis, over het laatste nieuws vanuit Rafah en over de Olympische Spelen in Par...
16:55
Te gast zijn defensiespecialist Peter Wijninga, city-marketeer Frits Huffnagel en zangeres Justine Pelmelay. Met hen hebben we het over de situatie in Israël en Gaza, over een plan om meer Netflix-series af te laten spelen in ons land, en dan specifiek in Den Haag en over het Songfestival, dat vandaag van start gaat.
16:46
Te gast zijn politiek journalist EW Magazine Victor Pak, electoraal geograaf Josse de Voogd en royaltyverslaggever AD Jeroen Schmale. Met hen hebben we het over de formatiefinale, over de nieuwe serie Aangehaakt in Europa en over het Britse koningshuis.
16:50
Te gast zijn bestuurslid Nationaal Comité 4 en 5 mei Onno Hoes, partijleider BBB Caroline van der Plas en commandant Luchtstrijdkrachten André Steur. Met hen hebben we het over 4 en 5 mei.
16:29
Te gast zijn VVD-Europarlementariër Malik Azmani, voorzitter van zorgvakbond NU91 Femke Merel van Kooten en NRC-columnist Aylin Bilic. Met hen hebben we het over Azmani's werkbezoek aan de Canarische Eilanden, over de oproep aan zorgpersoneel om het werk 2 minuten stil te leggen en over Nationale Dodenherdenking.
16:54
Te gast zijn generaal buiten dienst Mart de Kruif, columnist van De Telegraaf Annemarie van Gaal en communicatiestrateeg Jan Bruin. Met hen hebben we het over extra Nederlandse hulp voor de NAVO-missie Irak, over de Dag van de Arbeid en over het gevaar van smartphoneverslaving.
17:27
Te gast zijn veiligheidsdeskundige Glenn Schoen, voorzitter Ondernemend Nederland Erik Ziengs en tv-columnist AD Angela de Jong. Met hen hebben we het over de groeiende groep soevereinen in Nederland, over het toegenomen aantal fysieke winkels in Nederland en over de nieuwe documentaire over de Tokkies.
16:44
Te gast zijn Tweede Kamerlid D66 Jan Paternotte, FD-journalist Jean Dohmen en campagnestrateeg Annemarie Litjens. Met hen hebben we het over dat Europa teveel afhankelijk is van Amerika op defensiegebied, over de nieuwe pensioencijfers en over de campagne voor de Europese verkiezingen.
16:49
Te gast zijn Tweede Kamerlid D66 Jan Paternotte, FD-journalist Jean Dohmen en campagnestrateeg Annemarie Litjens. Met hen hebben we het over dat Europa teveel afhankelijk is van Amerika op defensiegebied, over de nieuwe pensioencijfers en over de campagne voor de Europese verkiezingen.
17:02
Te gast zijn burgemeester Gouda Pieter Verhoeve, diplomatiedeskundige Robert van de Roer en koningshuisdeskundige Sam Hoevenaar. Met hen hebben we het over koningsdagtradities, over het bezoek van Mark Rutte aan Erdogan en over Koningsdag in Emmen.
17:24
Te gast zijn Tweede Kamerlid CDA Eline Vedder, journalist EW Magazine Geerten Waling en Amerikakenner Jan-Kees Emmer. Met hen hebben we het over de Kamer die weer eens praat over de grote agrarische plaaggeest mest, over de speech van Geert Wilders op de conservatieve CPAC-bijeenkomst en over het Hooggerechtshof in de VS d...
17:15
Te gast zijn cybersecurity-expert Inge Bryan, econoom Rabobank Nic Vrieselaar en theaterproducent Albert Verlinde. Met hen hebben we het over over het jaarverslag van de AIVD, over de Wet betaalbare huur en over de Musical Awards.
17:02
Te gast zijn lijsttrekker van NSC Europa Dirk Gotink, voorzitter van Ambacht Nederland Elrie Bakker-Derks en sportjournalist Barbara Barend. Met hen hebben we het over gevaren voor de Europese democratie, over een plan voor de bescherming van ambachten en over de winnaar van het Helden Sportboek van het Jaar 2023.
17:23
Te gast zijn Tweede Kamerlid ChristenUnie Don Ceder, hoofdredacteur EW Magazine Hella Hueck en rechtsgeleerde Afshin Ellian. Met hen hebben we het over de leeftijdscheck voor jongeren op internet, over de almaar stijgende woningprijzen en over het demonstratierecht in Nederland.
Archief