Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK)

Laatste aflevering
39:59
Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK)

Gordon gaat terug naar Spanje om te zien hoe het Laurence vergaat met La Parra de Burriana, een restaurant voor expats in Nerja aan de Costa del Sol. Eigenaar Laurence had geen spat restaurantervaring toen hij de zaak begon met geleend geld van zijn vader. Zijn streven was om de...

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 4
39:54
Gordon keert terug naar Brian en Elaine, eigenaren van Fenwick Arms in het landelijke Lancashire. Een jaar eerder trof de chef daar pubeigenaar Brian, die als zeer ervaren horecaman de keuken met harde hand regeerde. De pub zag eruit alsof de koningin elk moment kon aanschuiven aan de rijkelijk opgedekte tafels. Heeft Bria...
Seizoen 2
39:53
Gordon brengt opnieuw een bezoek aan Momma Cherri's, dat op een steenworp afstand van de zee in Brighton ligt. Eigenaresse Charita Jones creëerde een geweldig menu met klassiekers uit het zuiden van de Verenigde Staten. Maar tegelijkertijd had ze een schuld van ruim een ton. Is het Charita gelukt om de boel op de rit te ho...
39:59
Gordon Ramsay gaat terug naar La Riviera, de zaak van multimiljonair Barry Larson. De Franse chef-kok en de hooggeschoolde keukenequipe hadden maar één ambitie: het verkrijgen van een Michelinster. Gordon adviseerde om meer tegemoet te komen aan de eetgewoonten van de Schotten. De vraag is of dat is gelukt.
40:00
Gordon Ramsay keert terug in restaurant Bonaparte waar de 21-jarige Tim de culinaire scepter zwaait. Tijdens zijn eerste bezoek ging Gordon letterlijk over zijn nek van het gerecht dat Tim hem voorschotelde. Toch kreeg Gordon de boel binnen afzienbare tijd op de rit. Maar is dat nog steeds het geval?
39:53
Chef Ramsay keert terug naar Nick en Richard van Moore Place. Heeft Gordons hulp tot een succesvol restaurant geleid en is het pand nog steeds weerzinwekkend paars gekleurd?
39:34
Restaurant The Walnut Tree verkeerde tijdens Gordon Ramsays eerste bezoek in grote problemen. Er was geen chef-kok, er kwamen steeds minder klanten en de eigenaar wilde zijn huis verkopen om zijn zaak te behouden. Gordon zocht een chef-kok, zodat eigenaar Francesco meer rust kreeg. Hebben alle veranderingen geholpen?
39:59
Gordon Ramsay keert terug naar The Glass House, waar het op zaterdagavonden een complete chaos was. Hij is benieuwd wie er nu in de keuken staat en of zijn caesarsalade nog altijd op het menu staat.
Archief