Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK)

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK) gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Laatste aflevering
39:59
Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (UK)

Gordon gaat terug naar Spanje om te zien hoe het Laurence vergaat met La Parra de Burriana, een restaurant voor expats in Nerja aan de Costa del Sol. Eigenaar Laurence had geen spat restaurantervaring toen hij de zaak begon met geleend geld van zijn vader. Zijn streven was om de...

Seizoen 4
39:54
Gordon keert terug naar Brian en Elaine, eigenaren van Fenwick Arms in het landelijke Lancashire. Een jaar eerder trof de chef daar pubeigenaar Brian, die als zeer ervaren horecaman de keuken met harde hand regeerde. De pub zag eruit alsof de koningin elk moment kon aanschuiven aan de rijkelijk opgedekte tafels. Heeft Bria...
39:55
In het landelijke Hampshire ligt het enorme restaurant The Granary, dat plaats biedt aan maar liefst tweehonderd gasten. Een jaar geleden is ondernemer Nigel hiermee gestart als exclusieve dinerclub waar klassiek-moderne Britse gerechten geserveerd worden. De ambitie is er en de chef is capabel, maar toch loopt het niet. G...
39:51
Het Indiase curryrestaurant The Curry House in Nottingham is in handen van voormalig salesdirecteur Raz. Nottingham staat bekend als de plaats met de meeste restaurants per vierkante meter. Het is dus een noodzaak om eruit te springen. Raz dacht dit te kunnen realiseren met een dure verbouwing en een gedateerde Bollywood-i...
39:59
Op het platteland van Wales runnen voormalig bokser Mike en zijn echtgenote, Caron, het restaurant The Fish & Anchor. Mike is een autodidact, die alleen in de keuken staat en al kokende meer en meer weg krijgt van een snelkookpan. De menukaart is veel te uitgebreid en Caron is weinig behulpzaam voor haar man. Sterker nog, ...
39:59
The Priory in Sussex is gelegen in de kapel van een voormalig negentiende-eeuws klooster. Eigenaar Scott zit vol frisse ideeën, alleen zijn de vaste klanten bejaard en geen voorstander van verandering. Gordon Ramsay verbaast zich over de hemelse locatie en kan er niet bij dat de menukaart rechtstreeks uit de hel lijkt te k...
47:31
Voormalig serveerster Rachel is een vegetarisch restaurant begonnen in Parijs, de hoofdstad der vleeseters. Samen met haar beste vriendin probeert ze de Franse carnivoren om te turnen tot heuse veggies. Maar na drie jaar lijkt dit nog altijd niet te lukken. Voor Gordon Ramsay is de trip naar gastronomisch Parijs een nostal...
46:44
Gordon Ramsay reist af naar de kustplaats Brighton, waar voormalig acteur Allan een oesterbar en visrestaurant runt. Doordat er veel trendy eettentjes in de omgeving zijn, heeft de zaak het niet makkelijk. Wat daarbij zeker niet meehelpt, is dat Allan geen visliefhebber is. In de keuken komt hij nooit, tot grote frustratie...
Seizoen 3
46:50
Gordon Ramsay gaat langs bij restaurant Morgan's, dat geleid wordt door antiquair Sandy en haar twee dochters, Helen en Laura. Sandy heeft haar administratie niet op orde en chef-kok Phil rommelt maar wat aan. Als Gordon de handen uit de mouwen wil steken tijdens de lunch op zondag, ontdekt hij dat de dames nog in bed ligg...
39:57
Restaurant Rococo staat op het punt van faillissement, maar chef-kok Nick is te eigenwijs om iets te willen veranderen. Zijn verleden als chef van een restaurant met een Michelinster maakt het er voor Gordon Ramsay niet makkelijker op. De gerechten zijn te duur, de eetruimte is claustrofobisch en de service is stijf. Het e...
39:49
Gordon Ramsay bezoekt The Fenwick Arms in Lancashire. De pub wordt geleid door uitbater Brian, die na dertig jaar in het vak en drie hartoperaties nog steeds meer dan honderd uur per week werkt. Gordon heeft als doel om Brian uit de keuken te krijgen en de gerechten te vereenvoudigen. Met zijn campagne 'echte jus moet weer...
39:59
Gordon Ramsay gaat voor de eerste keer naar het buitenland om een restaurant te helpen. La Parra de Burriana is een expatrestaurant aan de Costa del Sol. De 26-jarige ex-nachtclubeigenaar Laurence is de baas van La Parra en staat ook in de keuken. Hij wil het publiek iets anders voorschotelen dan de traditionele fish and c...
Seizoen 2
39:53
Gordon brengt opnieuw een bezoek aan Momma Cherri's, dat op een steenworp afstand van de zee in Brighton ligt. Eigenaresse Charita Jones creëerde een geweldig menu met klassiekers uit het zuiden van de Verenigde Staten. Maar tegelijkertijd had ze een schuld van ruim een ton. Is het Charita gelukt om de boel op de rit te ho...
39:59
Gordon Ramsay gaat terug naar La Riviera, de zaak van multimiljonair Barry Larson. De Franse chef-kok en de hooggeschoolde keukenequipe hadden maar één ambitie: het verkrijgen van een Michelinster. Gordon adviseerde om meer tegemoet te komen aan de eetgewoonten van de Schotten. De vraag is of dat is gelukt.
40:00
Gordon Ramsay keert terug in restaurant Bonaparte waar de 21-jarige Tim de culinaire scepter zwaait. Tijdens zijn eerste bezoek ging Gordon letterlijk over zijn nek van het gerecht dat Tim hem voorschotelde. Toch kreeg Gordon de boel binnen afzienbare tijd op de rit. Maar is dat nog steeds het geval?
39:53
Chef Ramsay keert terug naar Nick en Richard van Moore Place. Heeft Gordons hulp tot een succesvol restaurant geleid en is het pand nog steeds weerzinwekkend paars gekleurd?
39:34
Restaurant The Walnut Tree verkeerde tijdens Gordon Ramsays eerste bezoek in grote problemen. Er was geen chef-kok, er kwamen steeds minder klanten en de eigenaar wilde zijn huis verkopen om zijn zaak te behouden. Gordon zocht een chef-kok, zodat eigenaar Francesco meer rust kreeg. Hebben alle veranderingen geholpen?
39:59
Gordon Ramsay keert terug naar The Glass House, waar het op zaterdagavonden een complete chaos was. Hij is benieuwd wie er nu in de keuken staat en of zijn caesarsalade nog altijd op het menu staat.
39:58
Hotel-restaurant La Gondola is in de stad Derby gesitueerd. Als Gordon er binnenstapt, voelt het alsof hij een paar decennia terug in de tijd stapt. Alles ademt de sfeer van de jaren zeventig. Voor Gordon ligt de uitdaging in het motiveren van het personeel en het moderniseren van de inrichting.
39:56
Aan de Britse kust bij het plaatsje Folkstone ligt hotel-restaurant Sandgate, de horecadroom van het gelukkig getrouwde stel Lois en Peter. Toch lukt het ze niet om de zaak rendabel te krijgen en staat hun chef-kok Stuart op het punt van instorten. Niet zo vreemd, als blijkt dat hij voor vier verschillende restaurants kook...
Archief