Hart Van Nederland

Laatste aflevering
22:48
Hart Van Nederland

Twee derde van Nederland is voorzichtig positief over de nieuwe regeringscoalitie, maar wat gaan de plannen betekenen voor jou en mij? Een crimineel met een wapen, op de vlucht na een schietpartij, vliegt uit de bocht en rechtstreeks een woonhuis binnen. En, een dramatisch ongev...

Hart Van Nederland gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 2024
22:37
Laatste nieuws uit Den Haag over het regeerakkoord. Route Avondvierdaagse in Vlissingen omgeleid omdat ze bang zijn dat kinderen worden beschoten. En ze gaan 'm nog missen bij Feyenoord: Arne Slot is aan z'n allerlaatste momenten bezig. Fans nemen alvast afscheid vandaag.
23:02
Komen ze eruit in Den haag vanavond? En weten we al wie de nieuwe premier is. Verbijstering in Utrecht: Orale seks op straat vlak voor een vol terras. En even snel een peuk op straat gooien of een kauwgompje uitspugen komt je in Enschede gaat dat straks 1000 euro kosten.
23:28
Studentenprotest Amsterdam: weer één grote bende door moedwillige vernielingen. Op 1 juli wordt een hele lijst huisdieren en hobbydieren verboden. Maar wat als dat nou net je inkomen is. Op de Waal knakte begin van de maand een vrachtschip doormidden toen het geladen werd... de bergingsoperatie wordt gevolgd door de beste ...
19:25
Voetbalfans schreeuwen hun kelen schor tijdens de huldiging van hun favoriete clubs. Paniek onder strandgangers in Hoek van Holland als in een rijdende metro wordt geschoten. En, het liefdesnestje van een bijzonder stel betekent het einde van een uniek evenement.
16:35
Alle ontwikkelingen rond het Eurovisie Songfestival: veel Nederlanders vinden dat we na uitsluiting van Joost Klein nooit meer moeten meedoen. Ook is er een bizar natuurfenomeen te zien in Nederland en een 90-jarige oma ruilt op haar verjaardag de geraniums in voor waterski's.
21:43
Bekijk aflevering 131 van Hart van Nederland - Late Editie uit seizoen 2024 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 10 mei, 22:36 uur bij SBS6. Hart van Nederland - Late Editie is een Nieuws programma
23:31
Bekijk aflevering 130 van Hart van Nederland - Late Editie uit seizoen 2024 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 9 mei, 22:36 uur bij SBS6. Hart van Nederland - Late Editie is een Nieuws programma
24:40
Bekijk aflevering 129 van Hart van Nederland - Late Editie uit seizoen 2024 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 8 mei, 22:38 uur bij SBS6. Hart van Nederland - Late Editie is een Nieuws programma
23:55
Demonstranten bezetten verschillende panden in Amsterdam. Man overlijdt nadat hij in een vuilniswagen belandt. En met de hele familie naar Malmö om Joost Klein live te zien optreden.
22:21
Bekijk aflevering 127 van Hart van Nederland - Late Editie uit seizoen 2024 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 6 mei, 22:38 uur bij SBS6. Hart van Nederland - Late Editie is een Nieuws programma
18:12
Nederland viert de vrijheid. We zijn live op het bevrijdingsfestival in Den Haag en proeven de sfeer. En ook in Eindhoven is het groot feest nadat PSV vanmiddag kampioen werd.
17:14
Nederland maakt zich op voor bevrijdingsdag. We zijn live in Wageningen waar het Nationale Bevrijdingsvuur wordt aangestoken en nemen een kijkje bij de voorbereidingen voor de festivals.
22:10
Tweede keer noodweer deze week, opnieuw slaat de bliksem in en staan straten onder water. Schokkende beelden van een deurenbeul die een kat doodschopt. Herken jij hem? En, handelaren maken misbruik van de onrust rond Dodenherdenking en verkopen gratis kaarten online.
22:09
Alles over het heftige onweer van de afgelopen nacht. In Nederhorst den Berg zijn bij twee woningen gaten in het dak ontstaan omdat de bliksem insloeg. Waarom was het zo heftig en wat gebeurt er als je bedrijf door bliksem wordt verwoest? En teleurstelling en woede bij een groep mensen met een verstandelijke beperking. Al ...
23:24
Vrouw zwaait met mes in Amsterdamse Metro op Koningsdag. En 1 op de 3 Nederlanders heeft foute voorouders in de oorlog en dat staat volgend jaar allemaal online. En wat doet prinses Beatrix tegenwoordig? Ze ontfermt zich over haar nieuwe huisgenoten op landgoed Drakensteyn.
23:10
Steeds meer spoedpoli's sluiten hun deuren. In Lelystad pikken ze het niet en komen in actie. Tulp vernoemd naar de 12-jarige Tara die tijdens een schoolreisje op de Waddenzee om het leven kwam. En in Limburg draaien ze al warm voor het EK in Duitsland met een oranje parade.
19:44
In de meivakantie op reis met de trein? Pas dan op, want door grote werkzaamheden kan je treinreis veel langer duren. De EOD komt in actie voor een licht ontvlambare piemelknuffel. En, de grote schoonmaak in Amsterdam begonnen: grachten vol rommel en 450 tot de nok toe gevulde urinoirs.
17:43
Heel Nederland kleurde weer oranje deze Koningsdag en dat in Emmen het feest geweldig was voor zowel de koninklijke familie als de bezoekers. Ondanks demonstrerende Republikeinen langs de koninklijke route. En Vrijmarktbezoekers in Woerden konden hun ogen niet geloven: zagen ze nou Beatrix op koopjesjacht of niet?
22:49
Nederland gaat feestend onderweg naar Koningsdag. Verslaggever Jelle Akerboom kijkt of er goede koopjes te scoren zijn op de Utrechtse vrijmarkt. De Friese Piet heeft ondertussen iets heel aparts gedaan en daar waren ze bij de gemeente nogal verbaasd over. En er is een nieuw vaccin tegen blauwtong. Goed nieuws voor de scha...
Archief