Het Huis Anubis

Het Huis Anubis gemist?

September 2020

Seizoen 2, Aflevering 10 (Aflevering 10)

4,0 261 x
Trudie ziet een cursus paranormale begaafdheid en kan meteen beginnen. Nienke heeft genoeg van de onzekerheid en besluit op Fabian af te stappen. Er komt een nieuwe leerling in de klas. Patricia valt achterover van verbazing. Droomt ze nu?

Seizoen 2, Aflevering 11 (Aflevering 11)

4,5 64 x
Jeroen probeert Appie uit te horen over de Graal. Victor onthult de zolderkamer voor de nieuwe leerling die ook in het Huis Anubis komt slapen. Maar het verblijf is van korte duur. Heeft Trudie dan toch gelijk gehad?

Seizoen 2, Aflevering 16 (Aflevering 16)

4,0 93 x
Mick confronteert Fabian met zijn gevoelens voor Nienke. Victor belt Zeno en vertelt hem alles over het medaillon maar praat hij wel met Zeno? Er verschijnt een vacature voor een nieuwe docent geschiedenis. Amber schrikt. Gaat Jason weg?

Seizoen 2, Aflevering 2 (Aflevering 2)

4,5 47 x
Nienke twijfelt of het nu echt 'aan' is met Fabian. Hij doet zo afstandelijk. Als Patricia wil gaan slapen, ontvangt ze opeens een sms'je van een oude bekende. Fabian blijkt een boek te hebben gevonden met informatie over de Graal!

Seizoen 2, Aflevering 28 (Aflevering 28)

4,0 48 x
Mara kan eindelijk weer eens lachen. Nienke maakt zich zorgen. Ze hebben nog bijna niets voor het brouwsel. Fabian kan nergens naartoe met zijn gevoel voor Nienke en besluit een moeilijke brief te schrijven. Is dit echt de enige oplossing?

Seizoen 2, Aflevering 31 (Aflevering 31)

2,5 68 x
De Club mist nog een laatste ingrediënt waar alleen Fabian bij kan helpen. Maar ze kunnen hem niet bereiken. Patricia en Joyce willen een Halloween feestje voor Mara organiseren. Maar wat doet Graaf Dracula opeens in het Huis Anubis?

Seizoen 2, Aflevering 41 (Aflevering 41)

4,6 428 x
Raven heeft nare bedoelingen. Heeft Pierre dan echt niets door? Mick is jaloers omdat Noa zo naar Jeroen toe trekt. Noa vraagt of Jeroen haar wil helpen met de zolderkamer in te richten. Jeroen ontvangt een bedreigend mailtje.

Seizoen 2, Aflevering 45 (Aflevering 45)

3,0 54 x
Als Victor onderzoek doet naar de uitgevallen elektriciteit, krijgt hij bezoek. Joyce ontmoet een nieuwe jongen. Is het echt een klusjesman of hoort hij bij iemand uit het huis? De piramide is klaar maar Appie komt met een verrassing.

Seizoen 2, Aflevering 5 (Aflevering 5)

4,0 126 x
De spanning tussen Nienke en Fabian blijft voelbaar. Ze durven niet uit te spreken wat ze voor elkaar voelen. Die avond ontcijfert Fabian eindelijk de hiërogliefen. Er blijkt iets verborgen te zitten in de Graal, maar wat?

Seizoen 2, Aflevering 54 (Aflevering 54)

3,0 74 x
Fabian zoekt informatie over de lotusbloem maar merkt dat deze niet gemakkelijk te vinden is. Fabian ziet hoe Jimmy zich klaar maakt voor zijn date met Nienke. Als ze terug komen kijken ze elkaar doordringend aan. Is er meer aan de hand?
Archief