Highclere Castle Het Echte Leven In Het Decor Van De Engelse Serie

Laatste aflevering
47:08
Highclere Castle Het Echte Leven In Het Decor Van De Engelse Serie

Wie bewonen het landhuis waar de Engelse televisieserie Downton Abbey werd opgenomen? In de serie maken we kennis met de kleurrijke Lord en Lady en hun medewerkers en volgen ze in hun dagelijks leven.

Highclere Castle Het Echte Leven In Het Decor Van De Engelse Serie gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 1
46:52
De vijfde graaf van Carnarvon was een beroemde ontdekkingsreiziger die Howard Carter assisteerde bij de ontdekking van het graf van Toetanchamon. Lady Carnarvon schrijft een boek over de familiegeschiedenis en ontdekt tijdens haar onderzoek enkele fascinerende foto's en dagboekaantekeningen.
47:19
Lady Carnarvon is druk met kostbare reparaties aan een van de bijgebouwen van het kasteel. Zal ze haar droom om er een tearoom van te maken kunnen waarmaken?
47:11
Ter ere van de release van Dowton Abbey: A New Era, worden Lord en Lady Carnarvon geïnterviewd in de populaire Lorraine Breakfast Show. Hierna reizen ze naar Leicester Square in Londen voor de feestelijke première van de film.
47:10
Voor het eerst in bijna drie jaar kan Highclere Castle de deuren weer openen voor het publiek tijdens de Paasdagen. De kosten hiervoor bedragen 10.000 pond per dag, dus Lord en Lady Carnarvon hebben een goede start van het seizoen nodig. Kan hun kleine team dit voor elkaar krijgen?
Archief