Downton Abbey

Laatste aflevering
53:00
Downton Abbey

Seizoen 2, Aflevering 7 van Downton Abbey is toegevoegd op zaterdag 27 april 2024. Downton Abbey is een dramaserie bij NPO 2. De aristocratische familie Crawley woont al generaties op hun landgoed, Downton Abbey.

Downton Abbey gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 6
45:58
Van het autoracen geniet Henry niet meer en hij probeert een ander beroep te vinden dat voldoening geeft. Carson wordt geconfronteerd met lichamelijke klachten.
49:19
Mary heeft een grote verrassing voor Edith. Henry en Mary zijn gelukkig samen. Hij probeert een goede stiefvader te zijn en een steun voor Mary.
1:13:20
Het lesgeven is een uitdaging voor mijnheer Molesley. Edith twijfelt of ze Bertie Pelham de waarheid moet vertellen over Marigold. Mary krijgt een onverwachte gast.
48:18
De Crawleys gaan in op de uitnodiging van Henry om naar een autorace te gaan. Violet heeft een verrassing voor haar familie. Daisy gaat op voor haar examen en Thomas voelt zich geïsoleerd.
48:21
Downton Abbey wordt toegankelijk gemaakt voor het publiek om geld in te zamelen voor het ziekenhuis. De spanningen tussen Violet en Cora over het ziekenhuis lopen erg hoog op. Molesley krijgt een interessant aanbod en Baxter raakt van slag van een onverwachte brief.
48:21
Mijnheer Mason verhuist naar de boerderij en krijgt veel hulp. Edith benoemt de jonge Laura Edmunds als haar uitgever. Carson klaagt weinig subtiel tegen zijn vrouw over het eten.
47:49
Mary heeft een aanbidder. Sergeant Willis vraagt Baxter te getuigen tegen de man die haar bij haar vorige werkgever bij diefstal heeft betrokken. Daisy komt nog een keer voor haar schoonvader op. Anna heeft pijn in haar buik en vreest dat het weer mis gaat. Ook Robert voelt zich niet goed.
48:14
Edith reist af naar Londen voor een lastig gesprek met haar redacteur. Gelukkig krijgt ze hulp uit onverwachte hoek. De grote dag nadert voor mijnheer Carson en mevrouw Hughes.
48:05
Rose heeft een brief gestuurd uit Amerika en Mary denkt daar uit te lezen dat ze in verwachting is. Robert vraagt Carson hoe het met de voorbereidingen van zijn huwelijk gaat en doet hem een voorstel. Helaas is mevrouw Hughes daar niet blij mee en brengt Carson in een lastige situatie. Anna is erg verdrietig omdat ze geen ...
1:07:33
Graaf Robert Grantham maakt zich grote zorgen over de toekomst van Downton, terwijl Anna en Bates wachten op nieuws van de politie over de moord op Mr Green. Mevrouw Hughes maakt zich zorgen over hoe mijnheer Carson zich zal gedragen als ze eenmaal getrouwd zijn. Lady Mary krijgt onverwacht bezoek.
Seizoen 5
48:37
Mary probeert te bemiddelen tussen de arrogante Lord Sinderby en de ouders van Rose. Violet blijft thuis om de Russische prinses Irina Kuragin, die vermist was, te ontvangen. Anna verblijft in de gevangenis, in afwachting van het proces. Ze wordt verdacht van moord op de man die haar heeft verkracht. Cora maakt zich grote ...
46:42
Robert en Cora vertrekken met Mary en Edith naar Lord Sinderby, de schoonvader van Lady Rose. Hij heeft hen uitgenodigd naar Brancaster Castle in Northumberland te komen. Het korhoendersjachtseizoen is geopend. Als de twee families nader met elkaar kennis maken, komen er nooit eerder vertelde verhalen naar boven.
1:07:33
De voorbereidingen van de bruiloft van Rose en Atticus zijn in volle gang. Edith is dolgelukkig nu ze Marigold aan haar zijde heeft. Cora vraagt zich af hoe lang het zal duren voor Robert achter de waarheid zal komen. Robert heeft een verrassing voor mevrouw Patmore. Tom Branson neemt een hartverscheurende beslissing.
48:19
Iedereen is van slag door het plotselinge vertrek van Edith. Rosamund wordt ingelicht en komt onmiddellijk. De ouders van Atticus Aldridge worden op Downton uitgenodigd om met iedereen kennis te maken, tot grote vreugde van Rose. Anna en Bates denken na over een nieuwe start nu hun problemen zijn opgelost. Molesley probeer...
48:19
De relatie tussen Robert en Cora blijft gespannen. Edith krijgt verschrikkelijk nieuws en neemt een drastisch besluit. Na een mysterieuze tip raakt Baxter verwikkeld in het onderzoek naar de dood van Green. De gezondheid van Thomas verslechtert, hij zal hulp moeten accepteren. Liefde hangt in de lucht voor meer dan één lid...
48:19
De flirterige Simon Bricker keert terug naar Downton om een schilderij van Cora te bespreken. Tom neemt een moeilijke beslissing met betrekking tot Sarah Bunting en Rose ontmoet een knappe vreemdeling. Violet is vastbesloten Isobel te behoeden een verkeerde beslissing te nemen en roept de hulp van dokter Clarkson in. Mevro...
48:19
Tom nodigt Sarah Bunting nogmaals uit, maar Robert blijft moeite met haar houden. Thomas keert terug na een kort bezoek aan zijn zieke vader. Baxter vermoedt dat er meer aan de hand is dan Thomas laat zien. Violet onthult Isobel de verrassende waarheid over haar verleden met Prins Kuragin. Mary reist naar Londen om Lord Gi...
48:19
Mary wordt gezien op haar geheime missie met Lord Gillingham in Liverpool. Mrs Patmore heeft een brief van haar familie gekregen en is erg van slag, Mrs Hughes probeert haar te helpen. De politie heropent de zaak met betrekking tot het overlijden van Mr Green nu een getuige zich heeft gemeld. Robert heeft een verrassing vo...
48:20
Gelukkig heeft de brand, ontstaan in de kamer van Edith, niet te veel schade aangericht. Daisy blijft worstelen met haar studie, Mrs Patmore probeert haar te helpen. Thomas blijft Baxter lastig vallen. Rose doet er alles aan om Robert te overtuigen van het nut van een radio. Mary zet haar reputatie op het spel en maakt Ann...
Archief