Home Of The Year Scotland

Laatste aflevering
23:33
Home Of The Year Scotland
Verlopen

Juryleden Anna Campbell-Jones, Michael Angus en Kate Spiers bekijken een gerenoveerd koetshuis in Uddingston, een op de jaren zeventig geïnspireerd huis in Mauchline en een Victoriaanse verbouwing in Ayr.

Home Of The Year Scotland gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 3
23:47
Verlopen
Juryleden Anna Campbell-Jones, Michael Angus en Kate Spiers bekijken een verbouwde boerderij op het platteland van Aberdeenshire, een zilverkleurig bovenappartement in de stad en een huis met tuin in St. Andries.
23:52
Verlopen
Juryleden Anna Campbell-Jones, Michael Angus en Kate Spiers zetten hun zoektocht naar 'Wie woont het mooist' voort op de Hebriden en werpen hun blikken op twee verbluffende verbouwingen in Skye en een huis in Harris, dat duurzaam gebouwd is.
23:14
Verlopen
Juryleden Anna Campbell-Jones, Michael Angus en Kate Spiers beginnen hun zoektocht naar Schotland's mooiste huis in de Borders. Hier bekijken ze een blauw huis in Biggar, een golvend nieuwbouwproject in de buurt van Peebles en een huis van motorliefhebbers in Castle Douglas.
Archief